Hodász András maga is kiment tüntetni így első kézből származó információk alapján mondhatja: nem keresztényellenesek az elmúlt napok utcai megmozdulásai. 

"Sok hívő félrenéz, amikor a bűnös döntések születnek”

– mondja Hodász András. A katolikus sztárpap maga is részt vett egy minapi kormányellenes demonstráción. Szerinte meg kell szólalni a hajléktalanokat vagy a CEU-t érő kormányzati agresszió láttán.

"Ilyen időkben, amikor Magyarországon a politika ennyire erős indulatokkal lett átitatva, a kereszténység pedig politikával, a politika kereszténységgel, néha bűnnek érezném a hallgatást"

A pap ott volt az első tüntetésen a túlóratörvény ellen és szerinte nem volt keresztényellenes a megmozdulás – ahogy azt kormánypárti politikusok állították. 

Nem tartja keresztényellenesnek a mostani tüntetéseket a katolikus sztárpap

Fotó: MTI

Azt mondja: aki a munkások bérét visszatartja, „főbenjáró bűnt követ el”.

"Ugyanaz a kategória, mint a szándékos emberölés."

Szerinte, ha valamely munkaadó úgy alkalmazza a törvényt, hogy tényleg csak a harmadik év végén fizeti ki a túlórát, és ad absurdum már nincs ott akkor a munkavállaló, esetleg közben felszámolják a céget és azért nem is fizeti ki – az bizony égbekiáltó bűn. Aki ennek a törvénynek a meghozatalában részt vett, bűnrészese lesz ezeknek az eseteknek -teszi hozzá. 

A teljes interjút a Válász Online-on tudják elolvasni. 

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Pogányként tiltakozom Hodász András katolikus "sztárpap"-kénti emlegetése ellen ! Normális keresztény ember, akinek normális véleménye van és normális módon adja elő. Megemelem a kalapom előtte.
Sámannus
Ha nem állunk a sarkunkra ezek szét kúrják az egész országot.
justhpeter
Pogányként tiltakozom Hodász András katolikus "sztárpap"-kénti emlegetése ellen ! Normális keresztény ember, akinek normális véleménye van és normális módon adja elő. Megemelem a kalapom előtte.
Jozefina
Dícsértessék Hodász Andrást!!! Igazi keresztényként viselkedik! Nem gondolom, hogy sztár pap lenne!!! Végzi az igaz keresztényi szolgálatot!!! Ellentétben az Esztergomban meghunnyázkodó "főnökével", aki nem képes igaz keresztényi módon megnyilvánulni!!!
mackoka46
Hogy még az éhbért is 3 év alatt akarják kifizetni, jól megrontva !
csipetke
A sok kdnp-s álkeresztény után felüdülés egy igazi hívő keresztényről olvasni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.