Vitatható és vitatott lépése is a parlamenti többségnek és a kormányzatnak, majd meglátjuk, hogy ez a valóságban hogyan fog működni.

Lázár most olyat szólt a rabszolgatörvényről, hogy a Fideszben sokan idegesek lehetnek

Ezt Lázár János nyilatkozta a Makói Városi Televíziónak a túlóratörvénnyel kapcsolatban, az interjút az azonnali.hu vette észre. Azt is hozzátette, hogy nem biztos abban, hogy ez a munkavállalók széles körének a támogatását elnyeri. Ettől viszont szerinte még nem kell ellehetetleníteni egy parlamenti ülést vagy utcai zavargásokat szítani.

Lázár szerint egyébként sok fideszes politikus lebecsüli az elmúlt hetek eseményeit, de ettől óva int mindenkit, hiszen az ország egyik fele nem a Fideszre szavazott, másrészről pedig nem lehet tudni, hogy ezeknek a tüntetéseknek hol van a határa.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Lázár megy Simicska után. Ez felért egy g^cizéssel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Horizont: Egyszer bedoltem simicsnek - valoban vartam, hogy kikezdi a puhost - oriasit kellett benne csalodnom! ES hat lazar is tudja, hogy nem az Irgalmas Noverek rendjet epitgette az emuttnyocevben , hanem azon dolgozott (masokat is agyonhajszolva a miniszteriumaban) hogy a NER-t ILYENNEK epitse ki.
Tehat meg az a rengeteg munkaja is a magyar emberek ELLEN szolt, es azt jelezte, hogy maximalisan fideszes o, - o csak azt szeretne, hogy a valoban elmebeteg fo"ni kigolyozodjon a ner rendszerebol, es o ulhessen a helyere...
NEM HINNI NEKI AZT SEM AMIT KERDEZ!
papa.49
Mindenki nyugodjon le NINCS ITT SEMMI TABU DÖNTÖGETÉS, ez egyszerűen a megyei bizonytalanok becserkészésére szolgált SEMMI MÁSRA !!!
Ez volt a mai pártfeladat semmi több, amit kimondott az pont olyan mint mikor a Pozsgai kijelentette, hogy '56 FORRADALOM VOLT,, ENNYITISÉR csupán eljátszotta a saját pávatáncát, mondom azt is hogy a csuti tudtával, utasítására !!!
Ez nem az emberekről szól, hanem a Márky Zay megdöntését készíti elő !!!
csipetke
@Eladott Ország: 17:03 Reméljük,ez így is marad,illetve a bizonytalanok,látva ezt a sok genyó dolgot,amit fideszék csinálnak,lehet,hogy már nem is lesznek olyan bizonytalanok.
Desischado
@Eladott Ország: Pontosan. Egy véleményen vagyunk. Ugyanolyan aljas, szemét, mint akármelyik fideszes. Ey szavát sem szabad elhinni!
Lepényleső
Á dehogy,ezt már nem először játssza el. Ez csak a szél kifogása a vitorlából. A
megvilágosodása akkor lesz hihető,ha a harácsolt köz,és magánvagyonokat önként
visszaadja jogos tulajdonba (trafikok,dohányáru elosztások,stb.). Kamatostól.
levarosbukta
@Jozefina: Onnan is ki lehet rángatni. Nem kell ezt a várbaköltözést túlmisztifikálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.