120-150 ezer forint közötti összegekről tettek ki SMS-eket a Facebookra rendőrök, miután a belügy államtitkára 50 százalékos béremeléssel haknizta körbe a sajtót. 

Banki SMS-ekkel cáfolják a fizetésemelésről áradozó államtitkárt a rendőrök

Fotó: Facebook

A Zsaruellátó nevű Facebook-csoport hétfőn közzétette több olyan banki sms másolatát, amelyet – név nélkül, de sok esetben a fizetést folyósító kapitányság megjelölésével – rendőrök küldtek be saját decemberi fizetésükről.

A banki tájékoztatók tanúsága szerint az állomány tagjai között még mindig rengetegen lehetnek olyanok, akiknek 120-150 ezer forintos juttatással kell beérni a hónap végén. A kézhez kapott összegek egyáltalán nem mutatnak olyan jól, mint ahogy azt Kontrát Károly sugallta.

A valós fizetéseket tartalmazó Facebook-posztokból kitűnt, hogy a 120-130 ezer forint közötti bérek számítanak a legalacsonyabbnak.

Kontrát január 2-án az MTI-n keresztül jelentette be, hogy idén átlagosan újabb 5 százalékkal nő az arra jogosult hivatásos állományú rendőrök fizetése. A Belügyminisztérium parlamenti államtitkára azt hangoztatta, hogy 2015 óta ezzel átlagosan 50 százalékkal emelkedett a hivatásos rendőrök bére.

A rendőrök azon rágtak be, hogy a kormánymédia óriási sikerként tálalta az államtitkári bejelentést azt sugallva, hogy a testületben már eddig is magasak voltak a fizetések, amelyek most tovább nőttek az 5 százalékos kiegészítéssel.

(24.hu)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@cikicakk55: Írod:
"Miért nem tesztek egy hátra arcot a tüntetéseken és emelitek a fegyvereiteket azokra,akik luxusban élnek a ti verítéketek árán(is)"

Még nem érett meg erre a helyzet, de lesz majd rá alkalmuk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
Kontrát? Nem ennek a lányával volt valami botrány, néhány éve?
cikicakk55
Látjátok rendőrök? Ezekért a mocskokért álltok ki a nép ellen? Ezeket kell a testi épségetek árán is védenetek,akik kizsigerelnek benneteket? Miért nem tesztek egy hátra arcot a tüntetéseken és emelitek a fegyvereiteket azokra,akik luxusban élnek a ti verítéketek árán(is) Ennyiből úgy sem tudtok családot alapítani,így jobban jártok ha még időben leléceltek. Amennyiben ehhez már késő,akkor álljatok át a másik oldalra.
Lepényleső
Az enyém kevesebb ugyan, de az évek száma több mint kettő hússzor van,s a szakmák is
vannak közel annyian,bár én pribékje moslékoknak soha nem voltam.
human
A fegyveres erőkre Orbánnak nagy szüksége lesz. Szerintem meg fogja emelni a fizetésüket jelentősen.
Midmirinna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a >> tinyurl.com/kp95cw8
kissé felnőttem
Hát fiuk Igéretböl nem lehet megélni Anno aki azt mondta, neki van öntudata,
Van? akkor menj a boltba és kérjél 2 zsemjét , 40 fillér volt a zsemje / db kidobták volna mint a kismacskát. komolyra a szót szolgálunk és védünk ez szép.amúgy , ja ez is az elmúlt 8 év sara?
nagy szart ez az elsőszámu főbűn. parancsot kiadni egy dolog látszik élni csak ők akarnak jól jó fizetéssel.Elvárásokat nem kell bemutatni. Cirkusz az egész világ Egyet azért fiuk tudjatok. a nép nem azonos a csürhével, a néppel sajnos közös a sorsotok. a parancsnok az más kategória
a hajó meg süllyed.
F_Viktor
@cikicakk55: Írod:
"Miért nem tesztek egy hátra arcot a tüntetéseken és emelitek a fegyvereiteket azokra,akik luxusban élnek a ti verítéketek árán(is)"

Még nem érett meg erre a helyzet, de lesz majd rá alkalmuk.
balos
Most hol vannak a fideSSes droidok?Kérem tájékoztassák a "libsiket-köztük engem is",az állás pontjukról ebben az ügyben!Az sem baj ahogy eddig tették szaros habzó szájjal!A Faszbookon trollkodókra is számítunk!Elő a farbával nemzetileg!
cikicakk55
@F_Viktor: tegnap 21:58
Igen,persze igazad van.Nem érett meg az idő sem rá,na meg bele gondolni abba, hogy ha az én fiaim közül valamelyik is rendőr lenne ugyan ezt tanácsolnám-e? Nem hinném. Sokkal jobb lenne valamilyen békésebb megoldással elzavarni ezt a bandát.1989-ben olyan szépen sikerült,szinte észre sem vettem. Igaz,akkor még egyáltalán nem is foglalkoztam semmilyen politikai dologgal. Jól elvoltunk a gyerekkel a munkámmal, a párommal,úgy éreztük biztonságban. Este a tv híradóban láttam,hogy vége a Kádár rendszernek. Emlékszem a férjemmel egymásra nézünk és csodálkoztunk,hogy mi a francért,mi volt a baj Kádárral? Akkor tudtam meg,hogy mi addig rabságban éltünk,hogy minden tilos volt,hogy az ország tele volt besúgókkal,stb. Nem tudom,de engem senki nem súgott be és én sem súgtam be senkit. Akkor azt ígérték,hogy akkortól majd jön a szabadság,mehetünk nyugatra,nézhetünk nyugati filmeket,járhatunk nyugati ruhákba,dől majd a lé az országba és a zsebeinkbe. Valahogy nekem túl rózsaszínű volt az a sok ígéret. Hamisnak és túlzónak éreztem.Azóta persze megtanultam,hogy mi a politika. Jobb volt még nem tudtam és nem volt érdekem tudni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.