A legritkább esetben hívja magát puritánnak valaki, aki valóban puritán életet él, vagy olyan szervezetet képvisel, amelytől távol áll az urizálás.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
azt hogy mennyire tervezték. 3-4 milliárdra aztán behomorított, ahhoz képest ez a fél országnak elég lett volna éves gázszámlára.és még nincs ám vége hé Jön majd az uraság és kérdezi Toldi Miklóst "hé paraszt melyik út vezet Budára"
karma1
A ve'res tortenelem tele volt az ilyen "puritan" politikusokkal, akik ugyanakkora - ha neha nem sokkal nagyobb - bajt okoztak a nepuknek, mint a pompaban elo, penzt szoro uralkodok.
ferencjoska vasagyon aludt, hidegvizben mosakodott a katonaival, mao ce tung, hitler, vagy fidel castro, es Kadar papa sem a Gundeltol rendelte a krumplilevese't...
Egyik rosszabb volt, mint a masik. Ezek kozul talan csak Kadar volt az, aki valoban puritan is volt, nem folytatott kettos eletet, a dolgok nala valoban azok voltak, aminek kineztek.
orban al-puritansagaba millionyi magyar polgar nyomorodott bele az "emuttnyocevben", es meg ha csak az anyagi romlasrol beszelnenk,... De ott van az erkolcsi es a merhetetlen nagy mentalis leepules...
namihami
Az ára alapján az a kifejezés, hogy puritán, kissé messzire kerüli a valóságot.
Akkor a hajléktalanok fóliaviskójára mondjuk majd, hogy fényűző? Esetleg annak a mamikának a düledező viskójára, aki a minap fagyott meg benne?
Persze, én is tudom, hogy ez a puritánság jár a Mi Kedves Vezérünknek. Kiérdemeltelte a saját (és pereputtya) szegénységével és szerénységével valamint az áldozatos munkájával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.