Ifj. Lomnici Zoltánnak az M1 riportere mondta, mit kellene még szakértőként hangoztatnia, erről árulkodik egy vágatlan, kiszivárgott felvétel. A képeken láthatóan hideg van, a háttérben hó. Ez lehet a magyarázat Lomnici szerint.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Mondj igazat, és nem felejted el a mondandódat!
RonaGyuri
Apák és fiuk?

ugye senki nem fogja azt mondani, hogy nem akartatok szájbarágók lenni =))

Sorjáznak a botrányok és körülöttük keltett hullámok is dagadoznak. Itt van az az érdekes történet a drága jó (na jó csak drága) közTV M1-éről, amit a 444.hu tett közzé, mikor a riporter az csatorna minden-napos szakértőjét instruálja, pontosabban uszítja egy kis fröcsögésre.
Nos a CÖR kiemelt kádere annak a Papp Dánielnek a mentegetését vállalta fel, akit – miután megúszta a Daniel Cohn-Bendit elleni ocsmány hazugságát - azért menesztettek, mert utasítására a legfelsőbb bírósági elnökének arcát egyszerűen kiretusálták egy tudósításból!
Nos tetszenek tudni hogy hívták az elnököt? „Lomnici Zoltán”-nak! S a derék szakértőt miért hívják „ifj. Lomnici Zoltán”-nak? Mert az édesapja! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.