Kedves Vendégeink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. január 19-én, szombaton a Gundel étterem zárva tart – olvasható a neves étterem honlapján. Az indok: ezen a napon előre bejelentett, politikai célú tömegrendezvényre kerül sor az étterem épületének közelében. Tény és való: a mai országos demonstráció-sorozat budapesti rendezvényének a szele megérinti a Gundelt: az Álljon le az ország – Budapest Blokád négy gyülekezőpontjának az egyike ugyanis a Hősök tere, de egy másik is közel van, az Oktogon. A gyülekező – 12:00 óra –, illetve az indulás – 12:30 és 12:45 – valóban beleesik a Gundel szokásos vasárnapi nyitvatartásának az első órájába (mint a honlapján olvasható: 12:00 és 24. 00 között vannak szombaton nyitva), dehát az üzleti veszteséget elkerülendő, akár az is elég lehetett volna, hogy egy órával később nyitnak. Ám – mint írják – „a Gundel menedzsmentje úgy döntött, a jelenlegi helyzetben munkatársaink és vendégeink nyugalma érdekében nem nyitunk ki”.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Senki sem világosította fel ezt a beszari gundelvezetést, hogy ezek a tüntetők nem keverendők össze a 2006-os gyujtogatós csürhével?
simmering73
Senki sem világosította fel ezt a beszari gundelvezetést, hogy ezek a tüntetők nem keverendők össze a 2006-os gyujtogatós csürhével?
kissé felnőttem
Zárda-presszó ma akkor zárva nyitás tán február végére taksálható? Blokk ád? A nej majd készithet hagymás zsiroskenyeret tizóraira.
aztán az úr eszi nem eszi nem kap mást
papa.49
Gundelmatyik fostok mi a néptől, pedig most senkit nem akarnak szétverni, mint 2006. a kubatovhuszárok !!!
advocat
Ha nincsenek nyitva kisebb a veszteség, amit állampénzen akarnak befoltozni. Nyugi! Te fizeted!
desiro
Csak attól féltek, hogy bevisznek 100 hajléktalant 1 o1g menüre.
Eriksson
Ez a zárvatartást a Gundel részéről egy szombati napon, lehet felfogni ellentüntetésként is. Azok, akik hetekkel ezelőtt lefoglalták asztalukat erre az estére és most hoppon maradtak, vajon a tüntetők mellé fognak állni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.