Lakatlan ház tetőszerkezete omlott két emberre Encsen, egyikük a helyszínen meghalt – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Lakatlan ház teteje omlott két emberre Encsen, egyikük meghalt

Dojcsák Dávid elmondta, hogy a ház padlásterében egy nő és egy férfi tartózkodott, amikor a baleset bekövetkezett. A férfi ki tudott menekülni, a nő azonban a romok alá szorult, a mentők már nem tudtak rajta segíteni.

Az encsi hivatásos tűzoltók a társhatóságokkal együttműködve dolgoznak a helyszínen.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Eladott Ország: Szép piros trakesz valahogy még se találták meg a zsernyákok, a franc se tudja MIÉRT ???
Eladott Ország
@Pegero: Itt már régen nem a pénz kocsmában lenyeléséről van szó hanem arról, hogy a románok is megelőztek, és a minimálbér vásárlóerő-paritáson már többet ért mint a magyar. Már csak Bulgária van mögöttünk. Elb@sztunk harminc évet, ahelyett hogy felzárkóztunk volna Európához és akkor ez a rohadt, bűnöző prostituált fidesz banda jobban teljesítésről óbégat, és milliárd közpénzt b@szik el ennek reklámozásra. Börtönben rohadtok meg!
papa.49
@Eladott Ország: Azt a bizonyos 30 éves lemaradást sikeresen felküzdtük vagy 70 évre az ,,ELMÚTNYOCÉVBE,, !!!))))))))))))))))))))))))))))))))
Eladott Ország
@Pegero: Az ellenzéki pártok összefognak akkor harangoztak, jön az elszámoltatás és a börtön wazze. Ki a tette koldussá az országot te fideszes barom, csak Bulgária van mögöttünk, már az sem sokáig. Erre vagy büszke, te seggfej!
i1.wp.com/balrad.ru/wp-content/uploads/fisz.jpg?fit=777%2C578&ssl=1
Eladott Ország
@Pegero: Az Örökké Élő Géza az egyik ’90-es évek eleji kabaréjában az ilyen újsütetű keresztény-nemzeti-konzervatív-demokratákról azt mondta, hogy “Te! Most már ott tartunk, hogy lassan a szar húzza le a vécét!” … Hát már ott tartunk. … A szag is olyan. … Bennem meg elmúlt a Daedalon hatása, így e posztnak most itt a vége!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.