„Elfogadhatatlan, hogy a KSH által közölt adatok alapján a költségvetési szektorban a közfoglalkoztatottak nélkül számolt nettó átlagkereset 245 ezer forint, ugyanakkor egy tapasztalt tűzoltó ennek töredékét, 160 000 forint körüli összeget visz haza” – hangzik az a közlemény, amelyet vasárnap délután az Országos Sajtószolgálaton keresztül adott ki az Egységes Tűzoltó Szakszervezet...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Tegnap beszeltem a baratnommel, akinek a szomszedsagaban egett ki a reformatus kollegium. Baratnom lerohant az utcara, amikor mindent fust arasztott el, hogy megnezze, nincsen-e utban az autoja a tuzoltoautoknak. Mondta, hogy bar a tuz nem volt a legkozelebb hozza, de a szel arrafele fujt, es a tuzoltok majdnem evakualtak oket biztonsagi okokbol, de ez aztan megis elmaradt. Mondta a baratnom, hogy ahogy az utcan allt, gyakorlatilag az utcan akkora volt a fust, hogy 10 meterre sem lehetett ellatni a masik epuletre. Mondta is a baratnom, hogy igy, eletkozelbol latni ezt a munkat olyan felelmetes volt, mert ezek az emberek olyan helyekre mennek be, amit nem ismernek, semmit nem latnak a fustben, mikozben csak a felszereleseikben meg a masik tuzoltoban bizhatnak, es villamgyorsan kereseik a lehetseges aldozatokat, hogy aztan megprobaljak menteni oket.
Es ilyen emberek dolgoznak erejukon felul gombert, meg szare'-hugye', becsapva, eletpalya-modellt igerve nekik, amibol semmi sem igaz, mert hazudnak nekik is, mint mindenki masnak. Pedig ok minden nap ugy mennek dolgozni, hogy lehet, hogy az lesz eletuk utolso napja.
Sok bune van ennek a szemet tarsasagnak - na, ezek ele biztos nem merne kiallni egy taknyos kis gulyas gergo, lehazudni a csillagos eget...:o((((((
De ide se merne most beirni egy troll sem, hogy megvedje a dagadt gazdaallatat.
Desischado
Ezeknek az embereknek kellene százezreket keresni, nem a sok ingyenélőnek. Az életükkel játszanak, minden tiszteletem az övék! Szégyen gyalázat, hogy ennyire nem becsülik őket!
Yoda69
De lehet majd 400 orazni, es igy tobbet keresni - valaszol a fideSS.

Kedves Tuzoltok!
Benneteket mar annyiszor atvert ez a kormany. Nem erzitek?
Csatlakozni kell az Ellenallashoz! Es elzavarni a diktatort!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.