Új irányra, új vezetésre van szüksége Európának, mert Brüsszel bevándorláspárti többsége vásárra viszi az európai emberek biztonságát – mondta Ágh Péter, a Fidesz országgyűlési képviselője szerdán Budapesten újságíróknak.

A politikus szerint a tömeges bevándorlás tönkretette Európa biztonságát, a brüsszeli bürokraták mégis azon dolgoznak, hogy még több migránst hozzanak be.

Ahol a bevándorlók nagy számban megjelentek, ott radikális mértékben romlott a biztonság – hangsúlyozta, hozzátéve: ezt mutatja, hogy az elmúlt években több száz, terrortámadásban meggyilkolt ember fizetett az életével Brüsszel bevándorláspárti politikája miatt.

Európa nagyvárosaiban állandósult a terrorveszély, no-go zónák alakultak ki, és korábban békés kisvárosokban is állandóvá vált a nők és a gyermekek elleni erőszak

- mondta Ágh Péter.

Brüsszel mostani vezetése azonban ahelyett, hogy bezárná a kapukat, szélesre tárja őket, legalizálni, szervezetté akarja tenni a migrációt, továbbra is betelepítést szervez, megháromszorozza a migrációt szervező Soros-szervezetek támogatását, és kiáll a magyar rendőrökre támadó Ahmed H. mellett

- fejtette ki a fideszes politikus.

Hozzáfűzte:

migránsok milliói készülnek Európa felé, és ha nyitott kapukat látnak, akkor a bevándorlás maga alá temetheti a kontinenst.

Ágh Péter kijelentette: Európának olyan vezetésre és Európai Parlamentre (EP) van szüksége, amely világos cselekvéssel áll ki az emberek védelmében. Meg kell védeni Európa határait, az emberek biztonságát és a kontinens keresztény kultúráját – a képviselő szerint ez az EP-választás tétje.

A kormánypárti politikust megkérdezték arról, hogy a Hír TV birtokába került hangfelvételek szerint Sneider Tamás Jobbik-pártelnökké választása után arról beszélt, a cigányoktól is megvédi az országot.

Ágh Péter erre úgy reagált: Sneider Tamás vállalhatatlan kijelentéseket tett, amelyek alapján nemhogy a széles körű baloldali összefogásban nem lenne helye a Jobbiknak, hanem a közéletben sem. Sneider Tamásnak vállalnia kell a kijelentéseiért a következményeket – tette hozzá.

A baloldali főpolgármester-jelölti előválasztással kapcsolatban a Fidesz képviselője szintén kérdésre azt mondta: a baloldal szeret castingolni, szeret ábrándozni arról, hogy a hataloméhségét hogyan próbálja kielégíteni, ám teljesen világos, hogy Budapestet egyedül Tarlós István főpolgármester tudja hitelesen, eredményesen vezetni.

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Fütyiszke majd belelóg a fejed a bilibe oszt. felébredsz !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Ha nem tudnánk, hogy a Fidelitas korábbi elnöke, Ágh Péter miként gazsulált Simicska Lajosnak 2014. szeptemberében, ha a Fidelitas jelenlegi, Rogán-közeli, trafiktulajdonos családba született, fogalmatlan elnöke nem nyögte volna ki, hogy 100 millió forinttal támogatja a Fidesz a lejáratókampányukat (ők figyelemfelhívónak becézgetik valamiért), ha nem volna ismert Simicska Lajos 25 éves fideszes pályafutása és az egykori kollégiumi szobatársak barátságán túlmutató ügyködése, amelynek következtében a regnáló kormánypárt gyakorlatilag következmények nélkül felvásárolta az ország egy részét (amit még nem azt, majd ezután), akkor is mellbevágó lenne, hogy micsoda utánpótlással és humánerőforrás-tartalékkal rendelkezik a magát kereszténynek, nemzetinek, polgárinak nevező oldal.
444.hu/2017/05/03/amikor-a-fidelitas-elnoke-meg-simicskat-valasztotta-orbannal-szemben
De mégis milyen érzés lehet huszonévesen gerinctelen, Németh-Kósa-Tállai intellektuális magaslatain állva megmártózni az elvtelenség és szolgaság bűzös mocsarában? Milyen lehet fiatalon egy olyan hatalmat kiszolgálni, amely minden megnyilvánulásában arra emlékeztet, ami ellen 30 évvel ezelőtt küzdött? Milyen lehet ilyen fiatalon elvtelenséggel vádolni bárkit úgy, hogy az általad kiszolgált párt mindenkori vezetője a kőliberálist a nemzeti-kereszténnyel összekötő skálán minden volt már, csak akasztott ember nem? Igazi GÜGYE-litas.
kokopelli
@papa.49: ...én is Európában lakom,de ne egy narancsszínű bohóc horda mondja
meg hogy mi kell Európának!Mondja meg,hogy a kib@ßott családjának mi kell,oszt
pofa sutba?Amennyiben még a teljes magyar lakósság körében sincs meg a többsé-
ge,úgy esetleg a rokonait erőaszakolja meg a "megvásárolt véleményével"!
Eladott Ország
fidelitas = patkánynevelde uploads.disquscdn.com/images/458c1f8d39ee589a23e9544fd2191e312bb227bed2db5c44b885e7a9949cbba3.jpg?w=600&h=176
Ágh Péter egyszerre próbált két faszt szopni olyan módon, hogy a faszok gazdái ne tudjanak egymásról. És ki volt az, aki az elsők között sietett demonstrálni hűségét Simicska Lajos mellett? A fidelitas országos elnöke, Ágh Péter.
youtu.be/-cRxOZTPwM0
Nessy
Ne legyen igazam, de Európa biztonságát a felmondott rakéta egyezmények, a fegyverkezési versenyek jobban veszélyeztetik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.