A Fidesz szerint az ellenzék "Soros választási kampányának" újabb megrendelését hajtja végre; újabb "hazug ürügyet" keres, hogy támadja a kormányt.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte pénteken az MTI-vel, hogy az ellenzék közös beadványt nyújt be az Alkotmánybírósághoz a közigazgatási bíróságokról szóló törvényekkel kapcsolatban, mert szerintük alkotmányellenes lenne az alkalmazásuk.

A Fidesz közleményében az áll: a közigazgatási bíróságok csak újabb ürügyet jelentenek az ellenzéknek és a "Soros-hálózatnak", miután minden eddigi akciójukról kiderült, hogy csak "színjáték".

Úgy fogalmaztak: a támadások valódi oka, hogy Magyarország a "Soros-terv" útjában áll, mert a magyar emberek úgy döntöttek, nem akarnak bevándorlókkal együtt élni.

Forrás: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Demagógisztáni putyinpincsik nem tudnak újat kiszorítani magukból.
Legalább titkolnátok, milyen setétek vagytok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Demagógisztáni putyinpincsik nem tudnak újat kiszorítani magukból.
Legalább titkolnátok, milyen setétek vagytok.
kereső
Ebben az országban ezek szerint több mint 2800 ezer Soros él, mert az ellenzéki pártok ennyi embernek a tervét hajtják végre- hátha sikerülne végre elhajtani benneteket a bús 3,14-be!
namihami
Ezt már nem is merte egyik Fideszmarha se a nevére venni?
Ez már csak egy kollektív vétó lett?
balos
Akkor,most elmondom újra 01geci és aki védi az sem különb,legfeljebb vagyonosabb!
Lepényleső
-Ezt a Grimm fivérek is megirigyelnék,ha nem közpénzbe kerülnének ezek a mesék?
-Hiszen a csapból is ez folyik,de szellemi értéknek még messziről sem látszik?
-Egy Brazil szappanoperában vélhetően több az értelem,mint ebben az új elem?
-Mily sivár,tört lelkű korosztály,kik elhiszik mind,hogy ezt így kötelezően muszáj?
tulipan
HJA, csak hogy FELVILÁGOSÍTSALAK, SÖTÉT NARANCSOS HIÉNÁIM, hiszen úgy nézem,tök elfelejtettétek, amióta (bizony lassan 9 éve!) nem TI vagytok ELLLENZÉKBEN! T.I. BÁRMILYEN ellenzéknek EZ az alapvető feladata, hogy támadja az aktuális KORMÁNY POLTIKÁJÁT, különben NEM lenne ELLENZÉKNEK tekinthető!!! Ti meg különösen mindent elkövettek, a O1geci irányitásával, hogy legyen, túl sok minden, amiért támadni lehet benneteket!!!
kissé felnőttem
van nektek kinek asszisztáljatok de meddig? lassan kiestek a PIXISBŐL
Madácsi Pali
És ez a sok ökörség mind rajta van a fideSS által "soros tervként" bemutatatott üre A4-es lapon!
tulipan
@durbincs: Ugyan, mi a hézag nálad ott, a Ploesti olajbányakezódban, Te nararncso
segnyaldosó, félfaroknyi, szaros pofájú Sügér?: a sertéstelepen mint minivirsist felvettek már? szaladj ám sebesen, mert a disznokák sivalkodnak?hisz az etetetésük meg a te egyéni feladatod ? ennyi eszed is alig maradt ? 30IQ-s fekete retek ? ha feldöntöd a vályukákat kivágnak még ebből a jó állásodból is ám ? hord el madad ,visszai,oda, nnen ahová való vagy? a disznokákhoz ? rettenet alacsony színvonalú egy törzsszülőtt!!
tulipan
@Durbincs: Ugyan, mi a hézag nálad ott, a Ploesti olajbányakecódban, Te narancsos egygolyójú seggnyaldosó, félfaroknyi, szaros pofájú Sügér? Mit keresel te itt, hiszennem ide avó vagy? a sertéstelepen mint minivirsilst felvettek már? szaladj ám sebesen, mert a disznokák sivalkodnak?hisz az etetetésük meg a te egyéni feladatod ? ennyi eszed is alig maradt ? ha valaha lett volna egyáltalán? 30IQ-s fekete retek ? ha feldöntöd a vályukákat kivágnak még ebből a jó állásodból is ám ? hord el madad ,visszai,oda, nnen ahová való vagy? a disznokákhoz ? rettenet alacsony színvonalú egy törzsszülőtt!!
tulipan
@Durbincs: Ugyan, mi a hézag nálad ott, a Ploesti olajbányakecódban, Te narancsos egygolyójú seggnyaldosó, félfaroknyi, szaros pofájú Sügér? Mit keresel te itt, hiszennem ide avó vagy? a sertéstelepen mint minivirsilst felvettek már? szaladj ám sebesen, mert a disznokák sivalkodnak?hisz az etetetésük meg a te egyéni feladatod ? ennyi eszed is alig maradt ? ha valaha lett volna egyáltalán? 30IQ-s fekete retek ? ha feldöntöd a vályukákat kivágnak még ebből a jó állásodból is ám ? hord el madad ,vissza,oda, ahová való vagy? a disznokákhoz ? rettenet alacsony színvonalú egy törzsszülőtt!! Undortkeltő, szőrmók!
Nessy
Véletlenül két egymás alatti címet egybeolvastam!
Az ellenzéki Soros kampány végrehajtását, és a Medve kóborol Magyarországon. Bocsánat a röhögésért! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.