A Fidesz szerint az ellenzék "Soros választási kampányának" újabb megrendelését hajtja végre; újabb "hazug ürügyet" keres, hogy támadja a kormányt.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte pénteken az MTI-vel, hogy az ellenzék közös beadványt nyújt be az Alkotmánybírósághoz a közigazgatási bíróságokról szóló törvényekkel kapcsolatban, mert szerintük alkotmányellenes lenne az alkalmazásuk.

A Fidesz közleményében az áll: a közigazgatási bíróságok csak újabb ürügyet jelentenek az ellenzéknek és a "Soros-hálózatnak", miután minden eddigi akciójukról kiderült, hogy csak "színjáték".

Úgy fogalmaztak: a támadások valódi oka, hogy Magyarország a "Soros-terv" útjában áll, mert a magyar emberek úgy döntöttek, nem akarnak bevándorlókkal együtt élni.

Forrás: MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Demagógisztáni putyinpincsik nem tudnak újat kiszorítani magukból.
Legalább titkolnátok, milyen setétek vagytok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: Ugyan, mi a hézag nálad ott, a Ploesti olajbányakezódban, Te nararncso
segnyaldosó, félfaroknyi, szaros pofájú Sügér?: a sertéstelepen mint minivirsist felvettek már? szaladj ám sebesen, mert a disznokák sivalkodnak?hisz az etetetésük meg a te egyéni feladatod ? ennyi eszed is alig maradt ? 30IQ-s fekete retek ? ha feldöntöd a vályukákat kivágnak még ebből a jó állásodból is ám ? hord el madad ,visszai,oda, nnen ahová való vagy? a disznokákhoz ? rettenet alacsony színvonalú egy törzsszülőtt!!
tulipan
@Durbincs: Ugyan, mi a hézag nálad ott, a Ploesti olajbányakecódban, Te narancsos egygolyójú seggnyaldosó, félfaroknyi, szaros pofájú Sügér? Mit keresel te itt, hiszennem ide avó vagy? a sertéstelepen mint minivirsilst felvettek már? szaladj ám sebesen, mert a disznokák sivalkodnak?hisz az etetetésük meg a te egyéni feladatod ? ennyi eszed is alig maradt ? ha valaha lett volna egyáltalán? 30IQ-s fekete retek ? ha feldöntöd a vályukákat kivágnak még ebből a jó állásodból is ám ? hord el madad ,visszai,oda, nnen ahová való vagy? a disznokákhoz ? rettenet alacsony színvonalú egy törzsszülőtt!!
tulipan
@Durbincs: Ugyan, mi a hézag nálad ott, a Ploesti olajbányakecódban, Te narancsos egygolyójú seggnyaldosó, félfaroknyi, szaros pofájú Sügér? Mit keresel te itt, hiszennem ide avó vagy? a sertéstelepen mint minivirsilst felvettek már? szaladj ám sebesen, mert a disznokák sivalkodnak?hisz az etetetésük meg a te egyéni feladatod ? ennyi eszed is alig maradt ? ha valaha lett volna egyáltalán? 30IQ-s fekete retek ? ha feldöntöd a vályukákat kivágnak még ebből a jó állásodból is ám ? hord el madad ,vissza,oda, ahová való vagy? a disznokákhoz ? rettenet alacsony színvonalú egy törzsszülőtt!! Undortkeltő, szőrmók!
Nessy
Véletlenül két egymás alatti címet egybeolvastam!
Az ellenzéki Soros kampány végrehajtását, és a Medve kóborol Magyarországon. Bocsánat a röhögésért! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.