Ausztria tavaly mintegy 4700 bevándorlót toloncolt ki. ÚJSÁGÍRÓ. 2019. 02. 04. 15:02 Ausztria tavaly mintegy 4700 bevándorlót toloncolt ki, és több mint 60 százalékuk európai ország állampolgára volt - közölte hétfőn a Ö1 osztrák közszolgálati rádió reggeli műsoraban Az Ö1 szerint kényszerintézkedés mindenekelőtt szlovákokat, szerbeket, magyarokat és románokat érintett, írja az MTI. A kitoloncoltak 45 százaléka, vagyis 2100 ember európai uniós tagország állampolgára. Amennyiben a szerbeket, a macedónokat, az albánokat és a bosnyákokat is hozzászámítják, számuk 2900-ra bővül, ami azt jelenti, hogy a kitoloncoltak 63 százaléka európai ország útlevelével rendelkezik – derült ki az osztrák rádió műsorából.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nos, luzerjanko, kikkel is forgatnad le most azt a bevandorlos-no-go-zonas videodat?
Csak nehogy magyarokkal teli filmeket tegyel fel a facebookra, ...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Nos, luzerjanko, kikkel is forgatnad le most azt a bevandorlos-no-go-zonas videodat?
Csak nehogy magyarokkal teli filmeket tegyel fel a facebookra, ...
papa.49
@karma1: Azok között akik ,,magyarnak,, vallották magukat szépszámmal lehetek a fütyiszes bérszavazók közül is, mert bevett szokás hogy a ,,határon túli csuti hívők,, magyarnak adják ki magukat !!!
verőce21
Ez azért lehetett, mert ezeknek volt igazolványuk és volt hová kitoloncolni őket.
polar450
Csupa-csupa migri! Hol vannak ilyenkor az ilyen Csikari félék?
RonaGyuri
@karma1: a gyűlölet gyűlöletet szít! =)) Másrészt Orbánék külgarázdaságát megtorolják
1magyar
Az unióból uniós állampolgárt hogy toloncolnak ki?
karma1
@1magyar: Tobb, mint valoszinu vagy feketen dolgoztak, vagy bunoztek. Ez a ket ok kivetel az alol, amit te mondasz. EGyebkent pedig az unioban sem kotelezo alkalmazni egy masik unios orszag dolgozojat, csak akkor kotelesek ugy donteni, hogy KET , vagy tobb jelentkezo kozul prioritasa van az uniosnak. De semmi mast nem jelent. Tehat ha te odamesz Londonban egy etterembe, hogy te ott mosogatni akarsz kb. 10x annyiert, mint amennyiert Magyarorszagon tenned, egyaltalan nem kotelesek alkalmazni teged, ha nincs szukseguk mosogatora. Itt is ugyanugy alkalmazzak Magyarorszagon: ha egy nemet munkavallalo jon mondjuk arufeltoltonek a Tesco-ba, akkor a Tesco sem ad neki munkat, ha nincs munkasfelvetel. Ez a munkaero szabadpiaca.
Hidd el, nem veletlenul kuldtek haza ezeket az embereket, - en meg lattam a sajat szememmel Parndorfban a magyar nyelvu kiirast, hogy "Magyar, ne lopj!"
tulipan
Szóval, ezek is BŰNÖZŐ MIGRÁNSOK, MIND???
1magyar
@tulipan: Bűnözők de nem migránsok.
karma1
@1magyar: Szegyen volt az rank nezve, de sajnos igaz. Tudod, az unokaocsem vallalkozo, es az embereit egy bizonyos kreditkartyarol fizette (business card), es erre vette az uzemanyagot is a cege autoiba. Egy kora hajnalban 4 orakor tankolt egy videki benzinkutnal, es kivette az aznapi fizetnivalokra is a penzt keszpenzben. Aztan egy hetig nem is nezett ra a business card-ja egyenlegere, mert tudta, hogy nem hasznalta. Csak egy het mulva vette eszre, hogy ezt a tankolast koveto heten minden nap egy LONDONI bevasarlokozpontban (Salisbury supermarket lanc) naponta 600 fontert whiskey-t meg mas roviditalokat vettek, meg puccos kajakat. Megtette a magyar rendorsegen a feljelentest, akik kb. 3 hetig meg sem inditottak a nyomozast, aztan nagy balhera megis, es kiderult egy nemzetkozi bunszovetkezet dolgozik ossze: valaki Magyarorszagon figyeli a nagyosszegu bank-kiveteket, es ellopja ezek elektronikus adatait, es nehany ora alatt ezeket az adatokat mar kulfoldon hasznaljak fel: ez egy magyar banda volt, 4 londoni, 3 ma.o.-i elkovetovel. A rovid sztori lenyege: a londoni rendorsegen kiderult, hogy mar regota figyelnek egy NEMZETKOZI bandat (romanok, bulgarok es magyarok voltak benne,) es erre a buntenyre specializaltak magukat, de nem tudtak oket elkapni, mert ma.o.-i karosult meg sohasem kereste meg oket. Ugyhogy ez volt az az eset, amikor a rokonom bejelentesere az egesz bandat felszamoltak, es haza is toloncoltak, rendori orizet mellett. Azt nem tudjuk, hogy mi tortent veluk aztan itthon, de a rokonom visszakapta a banktol (rettenetesen nehezen) a penzt, meg egy ketsoros ugylezarasi jkv-t kapott a rendorsegtol, oszt jonapot. Ott sem hulyek. de nekik is egyszerubb elkapni munka kozben oket.
1magyar
@karma1: Bűnözők sajnos mindenhol vannak.
karma1
@1magyar: Ki kell abranditsalak: MIGRANSOK! (bevandorlok). Mindenki, aki elhagyja a SZULOhazajat, az bevandorlo.
Es ertelemszeruen Magyarorszagon ezekrol az emberekrol KIvandorlokent beszelnek. Teller Ede is peldaul KIVANDOROLT Magyarorszagrol.
Migransok ok, csak nem menekultek (refuges) mert a rosseb sem zavarta el oket otthonrol.
minden orszagban a belugyminisztriumnak van egy bevandorlasi osztalya, akik ezeknek az embereknek az ugyeivel foglalkozik,.

orban mestersegesen tartja a nepet ebben IS tudatlansagban, megtevesztesben: akik pl. Sziriabol jottek, azok mind haborus menekultek, (war refuges) es nem migrants...
De a magyar nem beszel idegen nyelveket, igy azt sem tudja, hogy az arcukba hazudnak...Hat ez van...:o((
tulipan
@karma1: Én elöször, még 1989-ben láttam, ezt a feliratot, Ausztriában, több helyen és boltban hogy: "Magyar, ne lopj!" Eszerint még mindig ott vannak! AKKOR MÉG hozzátették, hogy: "Kihívjuk a Rendőrséget!"
karma1
@1magyar: Igen, de mi peldaul - ill. orban basi - PENZERT importalta oket pl. az arab allamokbol, Kinabol, Ukrajnabol, es olyan iratokat adott a kezukbe, amivel raszabadulhattak Nyugat-Europara hivatalosan is. Igy peldaul egy nehezsulyu ukran, vagy csecsen bunozo befizette Ma.o.-n a letelepedesi kotvenyt rogannak, kapott egy nemzetkozi utlevelet, es amikor mondjuk Londonban elkapjak, akkor MAGYAR utlevellel, (rogan es a magyar allam segitsegevel) jutott ki Londonba bunozni.
Kik maradnak a szarban? Kiket utal mar az egesz vilag ? A magyarokat ! Pedig nem mindenki bunozo, aki magyar es elhagyja az orszagot.
1magyar
@karma1: Jó, hát ha a szó eredetét vizsgáljuk, nem vitatom. De a köznyelv szerint az afrikai államokból érkezőket nevezzük jelenleg így.
Az unió előtti időkben én is annak neveztem volna.
1magyar
@tulipan: Azt én is 89-ben láttam, ma már szerintem azt írják ki: migráns muszlim ne gyilkolj, erőszakolj meg nőket mert Európában vagy!
karma1
@1magyar: Az Afrikabol erkezok is menekultek: oket pedig "kornyezeti menekultek"-nek hivjuk, akik termeszeti katasztrofak, es ehinseg miatt menekulnek el a lakohelyukrol. Ok valoban menekultek, csak mas elol...:o))
1magyar
@karma1: De én nem akarom őket eltartani sok más hasonló uniós állampolgárral egyetemben.
Védekezni csak szabad? Nem akarom, hogy a gyerekeink idő előtt betegek legyenek, korán meghaljanak csak azért mert ezeket is eltartatják velük.
karma1
@1magyar: Jaj, ne ma'...! SENHKI nem fog Magyarorszagra menni, mert sok helyen mar Afrikaban is jobban elnek, de errol ti nem tudtok otthon! Van egy-ket balhes orszag, ahol korruptak a vezetok, (ott vannak igazi polgarhaboruk), de sok helyen szervezettebben elnek, mint a magyarok otthon.! De errol a tenyrol sohasem lesz semmifele otthoni hiradas, mert EZ NEM HIR! Sem teged, sem a gyerekeidet nem a bevandorlok veszelyestetik, hanem a sajat csalo kormanyotok! Nem a nemletezo migransok, hanem a nagyon is letezo uj oligarchak, de foleg orban es csaladja, meg meszaros es csanyi, meg polt ellen kellene harcolnotok. Az eleteteket kizarolag ok roviditik meg a rabszolgatorvennyel, es rogton meghoztak hozza, azt a torvenyt is, hogyha fel akarnal lazadni a rabszolgatorveny ellen, akkor azt csak az altaluk letesitett fideszes birosagon tehesd meg - na, ok meg pont le fogjak szarni a te es a tobbi kisember problemajat.
tulipan
@1magyar: Sajna, nincs más választásunk! Ahogy 2000 éve a rómaiaknak sem volt!!!
1magyar
@karma1: Jaj, ne ma'...! SENHKI nem fog Magyarorszagra menni, mert sok helyen mar Afrikaban is jobban elnek,
Akkor maradjanak otthon a seggükön, oda menjenek ahol jobban élnek! Ide legfeljebb turistaként!
Nessy
@1magyar: csak a kötvények milliárdos kamatait fizeted, csak az orosz és kínai hiteleket fogják még az unokáid is fizetni.
Eltartunk mi manapság sok száz honi kormányzati léhűtőt, pártokat, egyházakat, határon túliakat.
karma1
@1magyar: Jol mondod: VAN valasztasod! Es tudod, miert? Es ki intezte el, hogy LEGYEN valasztasod?
orban basi!
Es a valasztasod: vagy maradsz otthon, es szo nelkul teljesited orban osszes agynemeneset, es ahogy @Nessy: irta, fizeted az adodobol (de meg a gyerekeid meg az unokaid is fogjak fizetni) a nagy nemzetkozi hiteleket, amiket roganek vettek fel letelepedesi kotveny formajaban)

vagy pedig szepen elhuzol egy olyan normalis orszagba, ahol mukodik a demokracia, es nem lopjak ki a fogadbol az aranytomest, mig asitasz,...
Igen, VAN LEHETOSEGED ! Csak toled fugg, melyiket valasztod. Kulonben mindket megoldas nagyon nehez , de a masodiknal legalabb remenyed van a jobb eletre. Ha otthon maradsz, csak imadkozhatsz, hogy gyors halalod legyen, es legyen, aki megassa a sirodat a szocialis temetes kereteben.
Nagyon mas nem maradt a magyarnak...
tulipan
@karma1: Igazad van! Tedd hozzá, hogy akárhova is megy, ott Ő is bevándorló lesz, noha ott nem verik senkinek a fejébe, a nap minden órájában, hogy állandóan RETTEGNIE KELL!
karma1
@tulipan: Tudod, Kedves, iszonyu nehez egy vaknak elmeselni, hogy milyen szep kek az ibolya. Aki sohasem hagyta el az orszagot, nem probalt meg mashol elni, dolgozni, mas nyelvet megtanulni, azt mindig lehet majd ijesztgetni aki aztan ijedteben arra fog szavazni, aki azt igeri meg neki - nagyon konnyen, hiszen hazugsag - hogy o majd megvedi a (kepzelt) ellensegtol, csak szavazzon ra.
Ok tartjak eletben a puhost, de talan mar nem sokaig...:o))))
tulipan
@1magyar: Elhiheted, amilyen rossz hírünk van, ide nem is akarna senki jönni, csak átutazna, ha hagynák!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.