A Fidesz frakcióvezetője szabályosan vigasztalja a kormányközeli orgánumok munkatársait azzal, hogy igenis övék az "intellektuális fölény", és bocsánatot kért az ennek ellenkezőjét állító kuratóriumi elnök, Varga István helyett. Szerinte látszik, hogy tényleg túl sok "odaáti" lapot olvasott Varga, aki helyett bocsánatot kért a valótlan kritikáért.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Bocsátatot kért a "" Meleg Büszkeség"" prominense? És pont azoktól?
Kezdetnek se jó.
Sámannus
Én is sajnálom Vargát még az utódját is mennyi böszmeséghez kell jópofákat vágniuk.
RonaGyuri
S övék a mennyek országa

A derék Kocsis olyat rittyentett, hogy csak na

A párt régi megbízható harcosa, a Fidesz frakcióvezetője vonta keblére a kormány-média elárvult firkászait, akiket Varga István, a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (Kesma) kuratóriumi elnöke, egykori fideszes parlamenti képviselő csúnyán megbántott.
A dologban persze nincs semmim meglepő, de a mondatok, nos azok még tőle is sok(k):
„Önök azok, akikre a mindennapokban és a leghangosabb politikai csatákban is mindig számíthatunk. Önök azok, akik lehetőséget adnak számunkra, hogy a nyilvánosság előtt elmondhassuk, amit a világról, hazánk ügyeiről gondolunk, és Önök azok, akik – ha kritikusan is – mellettünk állnak, amikor hibázunk”,
„az új generáció tagjai döntő többségükben tanultabb, műveltebb, ha úgy tetszik igényesebb újságírók, mint odaát”
na és végül:
„az igényesség és az intellektuális fölény már akkor is az Önöké volt, amikor létszámukban messze elmaradtak a posztkommunista és liberális kollégáiktól”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.