A Volánbusz Zrt. és a közlekedési központok megegyeztek az érdekképviseletekkel az átlagosan 5 százalékos idei bérfejlesztés felosztásáról.

Megállapodott a dolgozókkal, emeli a béreket a Volán
Fotó: MTI

A Volánbusz Zrt. hétfői közleménye szerint a társaságok január 1-jei hatállyal, visszamenőlegesen emelik a kereseteket. A munkavállalók a különbözetet a februári bérükkel kapják meg a márciusi bérfizetéskor. A DAKK Dél-alföldi Közlekedési Központ Zrt. vezetősége egyoldalú munkáltatói kötelezettségvállalásként döntött a bérfejlesztésről.

A tavalyelőtt kötött hároméves bérmegállapodás alapján 2017 és 2019 között a Volán társaságoknál összesen átlagosan 30 százalékkal nőnek az átlagkeresetek.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
És akkor tegyük e hir mellé: "közel húsz milliót keresnek havonta a vidi focistái"-és halleluja!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ittott
@Pegero: az EU statisztikai rendszere azt mutatja, hogy csúszunk lefelé. és nem is vitatkozom. Te úgy érzed, én így tudom. szép napot. a hit a világ legkülönösebb tudati konstrukciója. csak HIT kell hozzá. "A hit egy különleges tudati konstrukció. Ismereteinkkel, és a bizalommal együtt - létezésünk alapja. Hitünk segít abban, hogy ne kelljen állandóan bizonyítanunk környezetünk összetevőit, változásait. Ha tudásunk oldaláról vizsgáljuk, akkor olyan ismeretelemeket foglal magába, amit nem tudunk igazolni, mert kívül esik racionalitásunkon, megszerzett, akadémikus ismereteinken, és belátásunk alapján, tapasztalati úton viszonyulunk hozzá. Hisszük, hogy a cukor édes, biztonsággal átmegyünk az úton, gyermekeink nem nyúlnak drogokhoz, és lehet hosszan sorolni hitünk hétköznapi elemeit...
magyarbakancs
@Pegero:" Bármilyen lassan is, de halad az ország szekere! A gazdasági mutatók is erre utalnak! Egyben biztos vagyok, nem azok fogják kihúzni az ország szekerét a kátyúból, akik külföldre "menekülnek" a nehézségek elől"
A Magyar gazdasági fejlődés 1,4 % -át a külföldön dolgozó honfitársaink hazaküldött pénze segíti ki a ősz 3,9 % os országos gazdasági fejlődést.
Szerintem mielőtt mélyen lehajolna Vajda seggéhez tályékozodni kellene van -e a környéken más segg is.
Eriksson
@magyarbakancs: Kocsis Máté a Bayer show-ban előadja egy-egy A4-esen, hogy
Balyer show, meg azt, hogy
Úlyheji István. :)))
Eriksson
@Pegero: Köszi a helyreigazítást, nem jól emlékeztem. :)))
Eriksson
Kocsis Máté sziporkái:
Balyer só screenshots.firefox.com/MLmL0vuVGIxu1HME/www.youtube.com
Ulyheji István screenshots.firefox.com/yogv4mEapAAShOfQ/www.youtube.com

Aki szeret jól szórakozni, annak érdemes megnéznie az egész beszélgetést.
magyarbakancs
@Pegero: Köszönöm tanárnő,úr a ki javítást.

Derekadra meg ajánlom az Apranax tbl, Flector gélt
Mielőbbi gyógyulást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.