Dobrev Klára itthon lehazudja a bevándorláspárti terveket, de közben Niedermüller Péter megszavazza azokat – jelentette ki Hidvéghi Balázs szerdai sajtótájékoztatóján.

A Fidesz szerint Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti (EP) listavezetője itthon "lehazudja" a bevándorláspárti terveket, de közben pártja EP-képviselői minden olyan javaslatot megszavaznak Brüsszelben, amelyek erősítik a bevándorlást.

Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója szerdai sajtótájékoztatóján arra reagált, hogy Dobrev Klára egy előző napi televíziós interjúban azt mondta:

nincsenek bevándorláspárti tervek és bevándorláspárti politikusok, illetve nincs olyan ember az Európai Unióban és a magyar politikában sem, aki az illegális migrációt támogatja.

Ha Dobrev Klára szerint nincsenek bevándorláspárti tervek és bevándorláspárti politikusok, akkor hogyan reagál arra, hogy saját férje, Gyurcsány Ferenc szerint Magyarországnak kifejezetten javára válna, ha befogadná a bevándorlókat – tette fel a kérdést Hidvéghi Balázs.

Arra is felhívta a figyelmet, hogy Soros György szerint az EU-nak legalább évi 1 millió menedékkérő befogadására kell berendezkednie, a brüsszeli vezetők pedig rendszeresen egyeztetnek Sorossal és hálózatával.

Forrás: MTI

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Orbán Viktor Magyarország miniszterelnökeként meg ezt a nyilatkozatot irta alá:
"Erőfeszítéseket teszünk a közös célok megvalósításáért., beleértve a migráció jelenségét is, és a Vallettában rögzített alapelvek szerint a nemzetközi jog szellemében védelmet nyújtunk a menekülteknek és támogatjuk őket. Érvényt szerzünk a emberi jogokat, elítéljük a gyűlöletkeltés, a xenofóbia és az intolerancia minden formáját. Felvesszük a harcot az illegális migráció ellen, és fejlesztjük az együttműködésünket az embercsempészet elleni küzdelemben."- az a nyilatkozatot ,amit az Európa Parlament készitett elő. Tehát Niedermüller Péter EP képviselőként semmi olyat nem szavazott meg, amit a miniszterelnök utólag jóvá nem hagyott,és kézirásával nem szentesitett!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Jól fizetik ezt a köcsögöt is ezért olyan okos, pedig ő sem hiszi el amit mond
Lepényleső
Végre tanulnak a fydestől,bár annak teljes elsajátítása messze van még a remekműtől?
magyarbakancs
@verőce21: Orbán Mniszterelnök úr az MNB konferencián mondta.
"Az elkövetkező 20-25 évben érdemben nem fogunk szaporodni emberileg ezért átmenetileg a vendég munkásokat kell foglalkoztatni."
Na most kérdem azok szaporodnak, itt fog születni ,itt fog iskolába járni,itt fog szocializálódni.
Szerinted hazafog menni a származási országába.?
Macinak a kis himb-ilimbijét azt.
Tehát bevándorolt itt fog maradni.
polar450
O1G ezt írta alá:

"Erőfeszítéseket teszünk a közös célok megvalósításáért., beleértve a migráció jelenségét is, és a Vallettában rögzített alapelvek szerint a nemzetközi jog szellemében védelmet nyújtunk a menekülteknek és támogatjuk őket. Érvényt szerzünk a emberi jogokat, elítéljük a gyűlöletkeltés, a xenofóbia és az intolerancia minden formáját. Felvesszük a harcot az illegális migráció ellen, és fejlesztjük az együttműködésünket az embercsempészet elleni küzdelemben."

Hoppá!
Hidvég(bél)i mire tépi magát? A genyó itthon előadja aTarzant, kint meg kisnyúl!
evacica
Dobrev Klárának több van a fejében mint 10 Hidvéghi talpnyalónak Orbán meg csak járja a pávatáncát, hisz amit kérdez az sem igaz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.