Dobrev Klára itthon lehazudja a bevándorláspárti terveket, de közben Niedermüller Péter megszavazza azokat – jelentette ki Hidvéghi Balázs szerdai sajtótájékoztatóján.

A Fidesz szerint Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti (EP) listavezetője itthon "lehazudja" a bevándorláspárti terveket, de közben pártja EP-képviselői minden olyan javaslatot megszavaznak Brüsszelben, amelyek erősítik a bevándorlást.

Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója szerdai sajtótájékoztatóján arra reagált, hogy Dobrev Klára egy előző napi televíziós interjúban azt mondta:

nincsenek bevándorláspárti tervek és bevándorláspárti politikusok, illetve nincs olyan ember az Európai Unióban és a magyar politikában sem, aki az illegális migrációt támogatja.

Ha Dobrev Klára szerint nincsenek bevándorláspárti tervek és bevándorláspárti politikusok, akkor hogyan reagál arra, hogy saját férje, Gyurcsány Ferenc szerint Magyarországnak kifejezetten javára válna, ha befogadná a bevándorlókat – tette fel a kérdést Hidvéghi Balázs.

Arra is felhívta a figyelmet, hogy Soros György szerint az EU-nak legalább évi 1 millió menedékkérő befogadására kell berendezkednie, a brüsszeli vezetők pedig rendszeresen egyeztetnek Sorossal és hálózatával.

Forrás: MTI

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Orbán Viktor Magyarország miniszterelnökeként meg ezt a nyilatkozatot irta alá:
"Erőfeszítéseket teszünk a közös célok megvalósításáért., beleértve a migráció jelenségét is, és a Vallettában rögzített alapelvek szerint a nemzetközi jog szellemében védelmet nyújtunk a menekülteknek és támogatjuk őket. Érvényt szerzünk a emberi jogokat, elítéljük a gyűlöletkeltés, a xenofóbia és az intolerancia minden formáját. Felvesszük a harcot az illegális migráció ellen, és fejlesztjük az együttműködésünket az embercsempészet elleni küzdelemben."- az a nyilatkozatot ,amit az Európa Parlament készitett elő. Tehát Niedermüller Péter EP képviselőként semmi olyat nem szavazott meg, amit a miniszterelnök utólag jóvá nem hagyott,és kézirásával nem szentesitett!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Hídvéghi lett a Dobrev Klára felelős, már ami a lejáratást illeti?
kereső
Orbán Viktor Magyarország miniszterelnökeként meg ezt a nyilatkozatot irta alá:
"Erőfeszítéseket teszünk a közös célok megvalósításáért., beleértve a migráció jelenségét is, és a Vallettában rögzített alapelvek szerint a nemzetközi jog szellemében védelmet nyújtunk a menekülteknek és támogatjuk őket. Érvényt szerzünk a emberi jogokat, elítéljük a gyűlöletkeltés, a xenofóbia és az intolerancia minden formáját. Felvesszük a harcot az illegális migráció ellen, és fejlesztjük az együttműködésünket az embercsempészet elleni küzdelemben."- az a nyilatkozatot ,amit az Európa Parlament készitett elő. Tehát Niedermüller Péter EP képviselőként semmi olyat nem szavazott meg, amit a miniszterelnök utólag jóvá nem hagyott,és kézirásával nem szentesitett!
Nessy
Aludj el szépen kis Balázs, álmodj szépeket, hátha felébredve már feledve a "bevándorláspárti" rögzült szöveget, értelmesen is tudsz kommunikálni.
Nessy
@kereső: Még nem jutott el a hír a szócséplőkig! Rájuk férne már egy szoftver frissítés!
polar450
Figyeld mit tesz a majom?
"Arra is felhívta a figyelmet, hogy Soros György szerint az EU-nak legalább évi 1 millió menedékkérő befogadására kell berendezkednie..."
Ez 2015-ös álom volt, te marha, azóta jelentősen változott a kép és Soros hozzáállása is!
Sunyi tetű!
Qqberci
Ez az a terv, amit O1G hétfőn aláírt Egyiptomban?...
polar450
A Geci mit írt alá a napokban? Erről mesélj, szarházi!
papa.49
Hidas akarsz te a bíróságra járni, és kártérítést fizetni, ha igen csak nyugodtam hangoztasd ezeket a hazugságaidat !!!
bencemacska
Csak azt nem értem, hogy lehet olyan marha valaki, hogy kiáll a kamerák elé és összetéveszti a vezírt Dobrev Klárával.
Ugyanis HAZUGSÁGBAN is O1G viszi a csúcsot mindenki előtt.
tudode
Undorító EZEKTŐL ez a karakter izélgetés

Undorító EZEKTŐL a "csuti" megsokszorozott ÖLTÖGETŐJEKÉNT azt a mantrát nyomni, amiért LEJÁRATJÁK nem csak magukat, az országot "is", hogy ilyen gyenge eresztésű muksik védik a MENTHETETLENT!
csipetke
Dobrev Klárával még nincs tapasztalatunk,hogy hazudik-e vagy sem,a fidesszel kapcsolatban viszont nem emlékszünk rá,hogy mondtak-e valamikor is igazat.Hídvégi csak egy fidesz-papagáj a sok közül,és azt szajkózza megállás nélkül,amit a gazdája elvár tőle.
Eladott Ország
Hidvéghi Balázs, bárhol bármikor ugyanazt. Beszélő szardarabok ezek, percemberek, akiket úgy irányít Orbán ahogy akar. Ha nincs már rájuk szükség eldobja őket mint a budipapírt. De ezek még ahhoz is hülyék, hogy ezt felfogják. Ez nem egy zárt osztály várójában készült? Csak úgy eszembe jutott...
uploads.disquscdn.com/images/96b706187dee16bdbaef1812a5dd46de7cffc155fcc36708715156cf568dbc43.jpg?w=600&h=610
namihami
Tulajdonképpen igaza van. Apró eltérés, hogy a nevekdt cserélte csak el.
A Gazdija ugye nem csinál ilyet!?!?!
papa.49
@durbincs: A cikkhez írjál valamit, javaslom olvasd el a hozászólás szabályait, ne a többieket ekézd !
csipetke
@durbincs: Te agyatlan román bocskoros,ha a témához nem tudsz hozzászólni azzal a két sérült agysejteddel,miért nem húzol a 3.14csába?Tudjuk,hogy a fidesz hozzászólásonként fizet,de ha a hülyeség,és a buzgóság egyesül,ilyen f@szságok sülnek ki belőle,mint amiket itt összehordasz.
csipetke
@Borsodi: 21:56 Ezt a videót még nem láttam,de ez tükrözi igazán a fidesz szavazókat.Mindegyiknek féltucat vérző agysejt harcol az agyában az életben maradásért,kevés sikerrel.Ezek közül bármelyik lehet durbincs.
nevemnick
@Borsodi: mindegyik, mert belőle csak egy volt a világon, így a hegyi mócok klónoztatták.
Desischado
Szörnyű, hogy ilyen agyhalottak szavazhatnak!
terlasz
Ezek most nagyon fosnak egy intelligens européer hölgytől, akire ennyi figyelmet fordítanak. Kb. 40 pert nyert a hazug fideszmédia ellen, de még mindig tovább erőlködnek a mi pénzünkön. Ócska egy népség, de sajnos van elég idióta vagy (és) gazember követőjük.
verőce21
Hiába hazudja, hogy "nincsenek bevándorláspárti tervek és bevándorláspárti politikusok". Ezek saját maguktól nem látják a bevándorláspárti politikusokat. Akkor miért vittek haza '15-ben az Apró-villába bevándorlókat? - ha saját maga is nem egy "bevándorláspárti politikus".
Mert megtévesztették? - hogy azok csak "szíriai menekültek?"
solidedge
A hazugság a Fidesz privilégiuma. Senki ne merje elvenni tőlük.
desiro
A karakter gyilkosság beindult a Magyar Találgatási Iroda, munkatársai megkezdték munkájukat.
Ez a hidvéghi egy barom, viktor aláírta.
kereső
@RonaGyuri: Ez nagyon jó!!! Mióta alkalmaznak jósnőt üveggömbbel? Vagy elég habonyrogán?
terlasz
@verőce21: Bevándorlási tervek vannak. Orbán tervei, ami szerint idáig titokban jó pénzért (saját zsebre) beengedett 30. 000 bevándorlót a mi kontónkra.

Ami pedig az Apró-villa menekültjeit illeti, a megértéséhez bizony ismerni kellene az emberséget.
verőce21
@terlasz: Ilyen magyarázattal, aki "30 ezret" beengedett, emberségesebb. :)
Macskaszem
Mondja ezt az a hidvégi nyalonc, akinek a pártja és kormánya már vagy 30 ezer migráncsot szabadított az országra, köztörvényestől a terroristáig mindenfélét, és nem sül le a bőr a pofájáról.
CsipkeRózsa
@verőce21: ma, 11:11

Akkor te most bevándorláspárti lettél?
terlasz
@verőce21: Igazad lehet akkor, ha fordítva ülsz a szamáron.
Az emberség az, ha valaki enni, inni, estleg szállást ad a rászorultaknak és nem az, ha százmilliókért ad EU-s mozgási lehetőséget, amit majd a nép fizet vissza.
Kit szerettél volna meggyőzni a mellébeszéléseddel?
Eladott Ország
@durbincs: február 27; 17:47; Ócsai lakópark a fidesz nagy sikertörténete, mely nagyobbat szólt Dajcstomi beléptető rendszerénél is.
- A lakópark első ütemére elkülönített közel 2,7 milliárd forintból 80 helyett sok száz család problémáján segíthettek volna, ha azt a mintalakópark helyett meglévő, szociális bérlakássá alakítható lakások, családi házak felújításra költik.
- A négyzetméterenkénti félmillió forintból a szakértők szerint passzívházakat lehetett volna létrehozni a végül fatüzelésűvé avanzsált épületek helyett.
- Egy 13. kerületi 100 lakásos önkormányzati bérház ugyanebben az időben 2,2 milliárd forintból épült fel.
- Munkahelyektől távoli lakóparkba költözés csak növelte a bedőlt devizahitelesek nehézségeit.
www.google.com/maps/place/%C3%93csa,+2364/@47.3271067,18.8320035,10z/data=!4m5!3m4!1s0x47419318bb901cbf:0x400c4290c1e2170!8m2!3d47.2984251!4d19.231158
papa.49
@Eladott Ország: Hagyd, had táncoljon ezen ez legyen élete legnagyobb öröme ...
Sámannus
Jól fizetik ezt a köcsögöt is ezért olyan okos, pedig ő sem hiszi el amit mond
Lepényleső
Végre tanulnak a fydestől,bár annak teljes elsajátítása messze van még a remekműtől?
magyarbakancs
@verőce21: Orbán Mniszterelnök úr az MNB konferencián mondta.
"Az elkövetkező 20-25 évben érdemben nem fogunk szaporodni emberileg ezért átmenetileg a vendég munkásokat kell foglalkoztatni."
Na most kérdem azok szaporodnak, itt fog születni ,itt fog iskolába járni,itt fog szocializálódni.
Szerinted hazafog menni a származási országába.?
Macinak a kis himb-ilimbijét azt.
Tehát bevándorolt itt fog maradni.
polar450
O1G ezt írta alá:

"Erőfeszítéseket teszünk a közös célok megvalósításáért., beleértve a migráció jelenségét is, és a Vallettában rögzített alapelvek szerint a nemzetközi jog szellemében védelmet nyújtunk a menekülteknek és támogatjuk őket. Érvényt szerzünk a emberi jogokat, elítéljük a gyűlöletkeltés, a xenofóbia és az intolerancia minden formáját. Felvesszük a harcot az illegális migráció ellen, és fejlesztjük az együttműködésünket az embercsempészet elleni küzdelemben."

Hoppá!
Hidvég(bél)i mire tépi magát? A genyó itthon előadja aTarzant, kint meg kisnyúl!
evacica
Dobrev Klárának több van a fejében mint 10 Hidvéghi talpnyalónak Orbán meg csak járja a pávatáncát, hisz amit kérdez az sem igaz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.