A szocialista Bangóné Borbély Ildikó kihagyott egy "k" betűt a járdára írt szövegből, bár utólag pótolta ezt, miután valaki szólt neki.

Az utcára vonult hétfőn az MSZP és a DK, valamint több független képviselő. Miközben a parlamentből a nyugdíjfolyósítóhoz vonultak, lefújtak pár kormányzati plakátot és a járdára is írtak egy szöveget – szúrta ki a HVG.

Orbán hülyének néz minet

– írták a járdára, kihagyva a "k" betűt. 

A kínos bakit végül – miután szóltak neki – pótolta az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó, igaz kissé szűkös helyet kapott a járdán a kimaradt betű.

Az Echo Tv vette fel a jelenetet:

Nem először gyűlik meg az ellenzék baja a helyesírással, korábban a fojtani szóval volt gondjuk. A képviselők a túlóratörvény korábbi vitájára utaltak, ahol a levezető elnök elvette tőlük a szót.

A tiltakozó táblára azonban helytelenül írták fel a fojtani szót. 

„Orbán hülyének néz minet” – itt az újabb ellenzéki helyesírási baki  – videó

Forrás: HVG, Blikk

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ha már elfogynak az érvek, előjönnek a helyesírással !!!
Volt egy KE. aki még ennyit se tudott helyesen írni, érdekes módon az nem volt baj !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
polar450
Eltérő fogalmaink vannak a helyesírási hibákról!
colibri
Vannak durva helyesírási hibák és vannak oda nem figyelésből származó elírások. Ha már sikerült ez utóbbiba beleszaladni, kedves Mszp, akkor még figyelmesebben, hibátlanabbul adok ki a kezembeől írásos anyagot! Ráadásul olyanban nem hibázok, ami 2-3 szóból áll! Nem adok támadási felületet olyanoknak, akik ezer szemmel rá vannak állítva ezekre a hibákra és pont itt 17:42 bebizonyosodott, hogy fideszes is ugyanúgy belefut hasonló hibába.
human
Ez legyen a legnagyobb hibájuk. Azért Bangónénit nem kellene többet betűk közelébe engedni. Szak távolról, szépen, nyugodtan szemlélődlyön :)
Borsodi
Az,hogy kimaradt egy betű még tudjuk a jelentését,de rosszabb ha számok azaz milliárdok tűnnek el ,és nem az ellenzék a mágus.
www.youtube.com/watch?v=gkfVokz2Khs
terlasz
Ez egy szimpla elírás és nem helyesírási hiba, ellentétben a korábbi tévedésével.
lampa laz
Mlyen nagyszerű, h ebben a qurva országban csak 1 kis "k"-betű tud ekkora zűrzavart okozni és nem a tartalmat nézik, h orbán és bandája tényleg hülyének nézik az embereket. A maffia kormány közpénz lopásai nem veri ki a biztosítékot senkinél sem. Ha valamit tesz az ellenzék azért rugdaljuk őket, ha nem tesz azért. A legnagyobb baj viszont az, h a fidesz barmok által gerjesztett hülyeség mellé beállunk mi is gúnyolódni. Pedig nem kellene elfelejteni hírhedt köztársasági elnökünk helyesírási hibáit ami azért na... ja meg a pelenka dobálóét sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.