Levélben fordult Kövér László házelnökhöz Domokos László ÁSZ-elnök, azt kéri, indítson eljárást a képviselők ellen, akik február 10-én az Állami Számvevőszék épülete ellen tüntettek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Commenter: Hiába no a csúnya ellenzék tüntetni merészelt a dörmögő hivatala előtt az utcán !!!
Becsülete melyik fütyisznek van olyan ???
Alapfeltétel mikor beállsz hozzájuk a GERINCEDET, A BECSÜLETEDET HAGY ELVESZNI ÖRÖKRE !!!
Azért azt nem hiszem hogy a köteles ennyire stupid legyen, persze engem is megleptek már párszor, de azért az UTCA NEM A VICSEHÁZMESTER TERÜLETE esetleg a FOSŐR TEHET VALAMIT !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Gondolkozz igaz nincs mivel dörmögődömötőr nem a tébolydában tüntettek, a viceházmesternek meg csak OTT VAN HATALMA, AZ UTCÁN NINCS !!!
Qqberci
Dörmi is lábon hordta ki az agyhalált...
Commenter
@papa.49: azért elképzelhető hogy kövér kapva kap az alkalmon hogy ezért is megbüntesse az ellenzéket "házon kívül" ilyenkor szokott előjönni azzal hogy x,y z-nek megsértette a becsületét az ellenzék. kövér, ha akar, talál megoldást a szankciókra az értelmes tekintetű ÁSZ elnök meg még ötleteket is ad neki.
papa.49
@Commenter: Hiába no a csúnya ellenzék tüntetni merészelt a dörmögő hivatala előtt az utcán !!!
Becsülete melyik fütyisznek van olyan ???
Alapfeltétel mikor beállsz hozzájuk a GERINCEDET, A BECSÜLETEDET HAGY ELVESZNI ÖRÖKRE !!!
Azért azt nem hiszem hogy a köteles ennyire stupid legyen, persze engem is megleptek már párszor, de azért az UTCA NEM A VICSEHÁZMESTER TERÜLETE esetleg a FOSŐR TEHET VALAMIT !!!
Commenter
@papa.49: dehogynem stupid. Az a kis közjáték a Párbeszédes képviselővel mi volt március 15-én? Gerincük sokak szerint soha nem is volt,gyárilag ilyenek.
Más példa: semmi rosszat nem tett Tordai Bence hogy levideózta őket márc 15-én, mégis úgy reagáltak mintha legalább zöld slime-ot dobott volna rájuk!
Commenter
@papa.49: sajnos. Még a nemzeti ünnepen se volt bennük semmi, csak az utálat a képviselőtársuk iránt, akit már amúgy is rommá büntettek.
arcmás
Szegény Kövér László...
Kövér László, akár lehetne okos is,.
Annyi pénzért, amennyit keres elvégezhetne egy OKJ-s tanfolyamot, és a magyar emberek hasznára lehetne az újonnan szerzett végzettsége szerint...
De nem, a fideszes gyökerek nem ilyenek.
Ők nem akarnak az ország hasznára lenni.
Ők csak házmesterkedni akarnak - semmiért mindent alapon - mert ez a magyar: SEMMIÉRT MINDENT !!!

Ezek nem tisztelnek sem istent, sem embert.
A fideszre szavazókat sem tisztelik - VÁGOD, FIDESZNYIKES GYÖKÉR!?
tulipan
A Németh Miklós-féle MSZP legnaygobb utólagos bűne, hogy nem börtönözte be időben, ezt a szemét, NARANCSOS CSŰRHÉT!!!
Klubtag
Ez már csak így meg kis hazánkban...valamelyik fideszes alvezírecskének nem tetszik, hogy a tevékenységét kritizálják, nyüszít egyet és megrendeli a főnökétől a kritikusai eliminálását...hajrá...ez nem sokban tér el a hajdani proletárdiktatúra módszereitől...
Klubtag
@tulipan: ...bár a döntés kimenetel kétesélyes lett volna, mert ma mártírt játszanának...viszont nem kellett volna annyit umbuldálni, lopni, csalni hazudni a vagyongyarapodásukért, simán kárpótlást szavaztak volna meg maguknak...
papa.49
@tulipan: Azt se feledd akkor még igen vegyes összetételű volt az utolsó mszmp. a Bm. meg pont a Lévai Anikó barátnőjének az apja volt a spiné meg a Stump István felesége !!! Tehát abban az időben ezek szinte bármit megtehettek bűntettlenül mert minden a Horvát István asztalán landolt !!!
kokopelli
@Klubtag: ...vagy csak megrekedt a kislányom egykori hároméves szintjén?Az apámhoz ment pa-
aszkodni a nejem (anyuci) ellen!
-Te Tatyó! Verd meg az anyut,mert nem is ütöttem rá a kezére,és mégsem akat nekem csokit adni
büntetésből!!
A fater kiment a szobából,mert nem tudta visszatartani a nevetést!..(;-))
Klubtag
@kokopelli: ...nem vitás, hogy röhöghetnékje támad az embernek, ha nem volna annyira groteszk és tragikus...
Nessy
"Óvónéni!A Pistike aztat mondta,hogy megvertem, pedig nem is, én csak a Józsika helyett rúgtam bele!"
Clavigo
Rászóltak felülről ,,, a mindig önálló Domonkos pajtásra,,,,,spontánul tegyen panaszt Kövèr elvtársnál... Ecetera,ecetera... Vazze,,ez agyrèm..:))))
Klubtag
@Clavigo:...Vazze,,ez agyrèm.."...ja, meg az is, hogy ezt a fidesz-kdnp hatalm-gyakorlási filozófiát akarják ráeröltetni Európára, hisztiznek, hogy nem kapnak elég tiszteletet,...mint a disznó, amelyik a sárban hemperegve a higiéniájával kérkedik...
bencemacska
"Levélben fordult Kövér László házelnökhöz Domokos László ÁSZ-elnök, azt kéri, indítson eljárást a képviselők ellen, akik február 10-én az Állami Számvevőszék épülete ellen tüntettek."
Te ökör!
Nem az épület ellen tüntettek, hanem ellened!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.