Levélben fordult Kövér László házelnökhöz Domokos László ÁSZ-elnök, azt kéri, indítson eljárást a képviselők ellen, akik február 10-én az Állami Számvevőszék épülete ellen tüntettek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Commenter: Hiába no a csúnya ellenzék tüntetni merészelt a dörmögő hivatala előtt az utcán !!!
Becsülete melyik fütyisznek van olyan ???
Alapfeltétel mikor beállsz hozzájuk a GERINCEDET, A BECSÜLETEDET HAGY ELVESZNI ÖRÖKRE !!!
Azért azt nem hiszem hogy a köteles ennyire stupid legyen, persze engem is megleptek már párszor, de azért az UTCA NEM A VICSEHÁZMESTER TERÜLETE esetleg a FOSŐR TEHET VALAMIT !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
"Óvónéni!A Pistike aztat mondta,hogy megvertem, pedig nem is, én csak a Józsika helyett rúgtam bele!"
Clavigo
Rászóltak felülről ,,, a mindig önálló Domonkos pajtásra,,,,,spontánul tegyen panaszt Kövèr elvtársnál... Ecetera,ecetera... Vazze,,ez agyrèm..:))))
Klubtag
@Clavigo:...Vazze,,ez agyrèm.."...ja, meg az is, hogy ezt a fidesz-kdnp hatalm-gyakorlási filozófiát akarják ráeröltetni Európára, hisztiznek, hogy nem kapnak elég tiszteletet,...mint a disznó, amelyik a sárban hemperegve a higiéniájával kérkedik...
bencemacska
"Levélben fordult Kövér László házelnökhöz Domokos László ÁSZ-elnök, azt kéri, indítson eljárást a képviselők ellen, akik február 10-én az Állami Számvevőszék épülete ellen tüntettek."
Te ökör!
Nem az épület ellen tüntettek, hanem ellened!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.