Az Origo, és a Lokál után a karaktergyilkos támadást eredetileg elindító Ripost elleni sajtópert is megnyerte első fokon Nagy Blanka, akit a kormányközeli lapok azzal próbáltak lejáratni, hogy több tárgyból is bukásra áll. Ez azt jelenti, hogy a bíróság kimondta: Ómolnár Miklós lapjának is le kell hoznia a hazugságokat helyreigazító közleményt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Na RIFOS helyre, tétre befutóra SZOPTOK EZERREL !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
Azért én hiányolom, hogy nem látjuk a bizijét...
namihami
Amíg a fideszes trágyasajtóval szemben a "" független handóság"" ekkora összegeket szab ki, miközben a lejáratás erkölcsi értéke és a papíráruk bevétele ennek sokszorosa lehet, addig csinálni is fogják. Kapnának egy 15-20 milliós (és progresszíve növekvő) büntetést, máris besz@rna a fideszes "" sajtó"", márcsak a pénz nagysága miatt is.
De amíg nekik dolgozik, addig ez a bagóösszeg direkt ezt a célt szolgálja.
Qqberci
@vacsi: Szerintem a bíróság megnézte.
papa.49
Na RIFOS helyre, tétre befutóra SZOPTOK EZERREL !!!
vacsi
@Qqberci: Nem biztos, hogy a bíróság ugyanazt látja.
menekült
@vacsi: Külön bizije van a bíróságok számára? Csak nem személyesen ismered Blankát?
vacsi
@menekült: Nem a külön bizire gondoltam, hanem arra, hogy a bíróság más szemmel láthatta... A lányt csak a nyilvános megnyilvánulásaiból "ismerem", az alapján elhiszem, hogy nem jeleskedik a tanulásban!
menekült
@vacsi: Igazad van. A bíróságnak más szeme van, mint mondjuk neked. :)
És így lehet, hogy te 5-ösnek nézed a 2-est?
Én a "nyilvános megnyilvánulásaiból" (a megnyilvánulás lehet nemnyilvános is?) jó tanulónak tippelem, talán azért is, mert egyetemre készül, oda meg bukott tanulót nem vesznek fel.
papa.49
@menekült: Szerintem ilyen fiatalokból kellene még rengeteg mint a Blanka, volna remény hogy végetér a fütyisz éjszakája !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.