Egyértelműen kiderült, hogy a terroristavezérek is használhatják a migránskártyákat, ezért a Fidesz szerint azokat meg kell szüntetni – közölte Halász János, a nagyobbik kormánypárt frakciószóvivője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Fidesz: terroristavezérek is használják a migránskártyát
Fotó: Mészáros János/MTI

Halász János elmondta: az elmúlt napok híreiben látható volt, hogy Ferihegyen lebukott Hasszán F. terroristavezér, akit a magyar hatóságok fogtak el.

Ügyvédje nyilatkozatából egyértelműen kiderült, hogy a terroristavezérek is használhatják a migránskártyát

- mutatott rá a fideszes politikus.

Szerinte ezzel az is bebizonyosodott, hogy a migránskártya óriási biztonsági kockázatot jelent – tette hozzá.

Többek gyanúja szerint az Európai Bizottság migránskártyájával ez a szír terroristavezér szabadon "jött, ment" Európában, és Brüsszel még pénzelte is.

Hány terrorista jutott még ilyen kártyához és hány terroristának utalhat még pénzt Brüsszel? – tette fel a kérdést a frakciószóvivő.

A kormánypárt álláspontja nem változott: meg kell szüntetni a migránskártyát, mert az pénzmosásra és terroristák bejuttatására is alkalmas lehet – jelentette ki Halász János. Hozzátette: Brüsszel a migránskártyával veszélyezteti Európa és az európai emberek biztonságát.

(MTI)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Kinél találtak migránskártyát, tán, Zaid Naffánál, vagy Gruevszkinél, vagy más orbánbarát terrorista maffiózónál? De akkor minek rinyálnak mint egy fürdőskurva.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
KISZ halász vajon tudja,hogy csak Görögországban használható a kártya?Aszongya:-"Brüsszel a migránskártyával veszélyezteti Európa és az európai emberek biztonságát".A fidesz által beengedett,már nyomon se tudom követni hányezer ember,akik Magyarországon kaptak útlevelet pl a letelepedési vízummal,vajon ezek között hány terrorista volt?Nehezményezi még halász,hogy az EU mennyi pénzt költ a migránskártyákra.Mi meg nehezményezzük,hogy az EU szinte ellenőrzés nélkül utalt egy rablóbandának irdatlan mennyiségű pénzt,aminek a nagyrésze csak úgy kézen-közön eltűnt.Nem értem,miért nehezményezi a fidesz a migránskártyákra költött pénzt,hiszen nem M.o.fizeti.
Aki Én
EZ VESZÉLYES!!!
Majdnem annyira, mint a letelepedési kötvényetek. Ráadásul azt közpénz milliárdokból fizetitek.
Önnek joga van tudni, mire készül orbán és hazaáruló sleppje!
Ne hagyjuk, hogy ők nevessenek a végén!

Le a sororsistagyurcsányistamigráncsista libsikkel!!!
Vigyázzon!! Itt mindenki szembe megy a fidesz forgalmával! EZ VESZÉLYES!!!
Gauntlet
ki, az az egy, akit évek alatt eltűrtetek? tudtatok őróla is !
tudode
Ne marháskodjunk!
.
És akkor KIK, MIK azok, akik az GAZDASÁG, és az EU lóvéjával PIROS PACSIZNAK!
.
Netán a BAGDADI tolvaj .. K L Ó N O Z O T T A I hímALÁNYIAN!
.
Kettő IDE, egy ODA, és ha marad az alattvalóknak is dobnak, mint kutyának TESSÉK, nesze NEKTEK!
.
Hogy is lett a NEMZET IQ huszára a világ egyik leggazdagabbja!!!
Macskaszem
Kinél találtak migránskártyát, tán, Zaid Naffánál, vagy Gruevszkinél, vagy más orbánbarát terrorista maffiózónál? De akkor minek rinyálnak mint egy fürdőskurva.
papa.49
Pumpáshalász csak a görögöknél tudja bárki használni te seggfej, szemét hazug trágya !!!
Vagy az a bajod, hogy nem ti adtátok ki a kártyát ???
Oszt. mi a helyzet a venezuelai menekülteknek adott kártyával ???
Erre válaszoljál seggfej !!!
lampa laz
Ha ilyen jól tudok, h róluk van szó akkor azokat a terroristavezérek csak ti engedhettétek be. Te halász, te egy rettentő buta ember vagy, egy szarkupac semmi egyéb. Ha kapsz egy keresztkérdést kínodba csak vigyorogni tudsz, válasz helyett meg csak a kötelezőt nyomni. Igaz nem egyedül vagy idióta, ilyen nyomingerekből túlkínálat van a fideszben.
nezelodo
Ez a kicsi Halász nem vette még észre, hogy akik a vezér süket dumáját nyomták, már mind eltűntek és mentek a lecsóba? Miért gondolja, hogy neki nem az lesz a sorsa? Orbán az ilyen gyagyásokkal trombitáltatja ki a hülyeséget, aztán majd mindent letagad, ld plakátolás.
libellle
"ügyvédje nyilatkozatából egyértelműen kiderült, hogy a terroristavezérek is használhatják a migránskártyát" akit ti engedtetek be 2015-ben regisztrácio nélkül.
magyarbakancs
Terrorista vezérek vettek letelepedési kötvényeket úgy ,hogy senki nem ellenőrizte a TEK részéről..
Meg Kínai,Orosz,Szerb,Albán,Arab maffiózók.
Mi a gond Halász úr?
Madácsi Pali
Hogy is volt ez Pharaon "professzorral"? Ja ő csak a miniszterálnokkal és családjával üzletelt, és nem is egyszerü terrorista volt, hanem egy fövezér.
tulipan
Honnan a francból tudják, ezek az okostojások? Látták személyesen???
kereső
Ez a hazug halász!fidess! A kártyát csak és kizárólag Görögországban használhatják a menekültek. A görög hatóságok hibáztak, hogy menekült státuszt adtak a Magyarországon elfogott ISIS-es sziriainak. A kártyát is ezért kapta- amin a havonta feltöltött összeg nem haldja meg a 150.000.-Ft nyi EOR-ót, amit a menekült lakbérre,a lakás fenntartására és élelmiszerre fordithat.
A magyar hatóságok IS! csak a belga hatóságok jelzésére tartóztatták le a sziriait- ők sem tudták,hogy ISIS terorrizmussal gyanúsitható. Erről ,ha hallhatnánk egy kicsit többet- miért nincs együttműködés az Eu-s tagállamok hatóságai között, miért is utasitja el az orbánkormány=fidess az Eu-s külső határok védelmének, a Frontex-nek a megerősitését? Talán ,mert abban érdekelt putxin cáreviccsel együtt, hogy minél tovább fenn lehessen tartani a migrációs nyomást -és a hozzá kapcsolódva a hazugságok garmadáját, az Eu gyengitését.
tulipan
ez a hülye narancsos horgász csócső, egy, fontos mondatot nem olvasott el!

"A kártyahasználat feltétele, hogy a tulajdonos Görögországban maradjon!"

merce.hu/2018/11/24/mi-az-a-migranskartya-es-miert-csinal-belole-ekkora-felhajtast-a-kormany/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.