Farkas Örs politikai elemző szerint csak a kis pártoknak érdeke a közös EP-lista, ezzel próbálnak mandátumokat szerezni az Európai Parlamentben.

Nem sok jóval kecsegtette az ellenzéki pártokat a közmédia elemzője az EP-választás előtt

Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

A szakértő az M1 aktuális csatornán csütörtökön azt mondta, azoknak a pártoknak, amelyek önállóan is képesek megszerezni az ötszázalékos támogatottságot, nem érdekük, hogy más párttal összefogjanak.

Teljes ellenzéki összefogás esetén valószínűleg nagyon sok baloldali választó nem menne el szavazni, és a pártok így támogatókat veszítenének

- tette hozzá.

Hangsúlyozta: az ellenzéki pártok azért indulnak külön listán, mert szeretnék megméretni magukat, és az önkormányzati választásokra készülve felmérni az erőviszonyokat.

Farkas Örs kiért arra is, hogy a Liberálisok szerint még nem késő, hogy az ellenzéki pártok közös listát állítsanak. A Liberálisok mellett az LMP-nek, Magyar Kétfarkú Kutyapártnak és a Momentumnak is nehézséget okozhat az ötszázalékos támogatottság elérése a Nézőpont Intézet legutóbbi közvélemény-kutatása szerint – jegyezte meg.

(MTI)

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
"Teljes ellenzéki összefogás esetén valószínűleg nagyon sok baloldali választó nem menne el szavazni, és a pártok így támogatókat veszítenének..."

Tehát ők el sem mennek ... Egyre több!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
FLETÓ
@Eladott Ország: Az utolsó mondatra (még ma): Én nem!
Eladott Ország
@FLETÓ: Ha a fideszt pénzért támogatod azt megértem, bár ehhez gerinc és gyomor szükségeltetik, ha viszont csak meggyőződésből, akkor javaslom, hogy keresd fel háziorvosod és gyógyszerészed, mert baj van gazdagon. Az utóbbi esetben ha meggyógyultál, remélem visszatérsz a normális emberi (európai) közösséghez.
uploads.disquscdn.com/images/23d585e2f5dd7d0e4d1b667e6a805bd81029d0957f0d328a716df1e811208640.jpg?w=600&h=410
RonaGyuri
Ez tényleg Nézőpont kérdése

de azért a derék M1-es is besegít

A magát közszolgálatinak csúfoló csatorna szakértője hosszasan fröcsög a mocskos töketlen ellenzékre, elsősorban annak reménytelen helyzetét hangsúlyozva, miközben a képernyőn ott virít a felírat: „Nézőpont: a válaszolók 46% nem akarja, hogy Márki-Zay Péter maradjon Hódmezővásárhely polgármestere” =))
Ja és így mindössze 54% szeretné!!! =))
FLETÓ
@Eladott Ország: Felébredtél?! Rosszat álmodtál???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.