Az ellenzék kezdettől fogva falaz Czeglédy Csabának – mondta a Fidesz frakciószóvivője szombaton Debrecenben újságíróknak.

Halász János hozzátette: "Gyurcsányék az EP-listára is azért tették fel, hogy mentelmi jogot adjanak neki".

A frakcióvezető ezt annak kapcsán jelentette ki, hogy sajtóhírek szerint titkos trezorjai voltak Czeglédy Csabának, a Demokratikus Koalíció (DK) köztörvényes bűncselekménnyel vádolt európai parlamenti képviselőjelöltjének.

Halász János hangsúlyozta: ha ezek a hírek igazak, az azt jelenti, hogy az ellenzéki képviselők segítettek Czeglédynek abban, hogy "eltüntesse a nyomokat", cserébe pedig a DK európai parlamenti képviselőjelöltje "pénzelhette őket".

Halász János emlékeztetett: a bíróság Czeglédy Csaba mentelmi jogának felfüggesztését kérte az NVB-től, de a magyar demokráciában példátlan módon a testület ellenzéki tagjai visszautasították a bíróság kérését, és "a köztörvényes bűncselekménnyel vádolt Czeglédy oldalára álltak".

Felidézte: a kormánypártok már akkor jelezték, hogy elfogadhatatlannak tartják, hogy az NVB ellenzéki tagjai nem szavazták meg Czeglédy mentelmi jogának felfüggesztését.

Ezzel nehezítik a bűnüldöző szervek munkáját, és lehetővé teszik a gyanúsított számára, hogy bizonyítékokat tüntessen el, vagy az országból elszökjön

- szögezte le Halász János.

"Gyurcsányék ügyvédjét, a DK és az MSZP politikusát nagyon súlyos köztörvényes bűncselekménnyel vádolják. A gyanú szerint hat milliárd forintot tüntetett el bűnszervezetével" – fűzte hozzá a Fidesz frakciószóvivője.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Ha leírnám mit dondolok arról aki világra hozott, kitiltanának, így nem teszem. Egy kérdés: sikerült már összehozni akár egy koncepciós per vádiratát Czeglédy ellen? Akkor coki te baron, és hüzz a 3.14csába!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
desir62
jancsika másfél évig tartottátok előzetesben, ennyi idő sem volt elég valami bizonyítékot kreálni?
Pofád befogod!
namihami
És hány tiborcz-félének falaz a teljes Fidesz és a komplett államapparátus (leginkább a Vezér, a Rendőrség, az Ügyészség és az Adóhivatal.
A többi csak kispályás szófosó, de sokan vannak.
Commenter
@papa.49: Bezzeg amikor a feketébe "öltöztetett" Budai Várban kérdezték az évértékelőről akkor nagyon szótlan volt, olyannyira hogy kísérője támogatta, aki azzal mentette ki a nyilatkozat alól hogy "nagyon beteg.".
kereső
@papa.49: szerintem is érezni fogja Czeglédy "törődését"!nem sokára. Ezek teljesen hülyének néznek bennünket,hogy ilyen mesével próbálnak etetni.
papa.49
@kereső: A Czeglédy jó ügyvéd rá fognak kefélni a fütyiszek vele, ez a pumpáshalász meg olyan sötét, mint éjjel 1 órakor a temető, na de ,,jó tanítványa,, a kupaklajának !!!
F_Viktor
@namihami: Írod:
"És hány tiborcz-félének falaz a teljes Fidesz és a komplett államapparátus..."

Jó az összefoglalás, csak hiányolom az évi 95 milliárd forintból közpénzből fenntartott fityesz lakájmédia közmédiát, s az adófizetők pénzén (tulajdonosoknak nagyon is) jól működő mészáros löle, habony árpi médiáit.
Ezek qva sok milliárd forintba kerülnek a Zembereknek, amik csakis orbán hazugságait harsogják a karámba zárt birkáiknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.