Elég szerencsétlen dolog a múlt heti baleset után.

Dunai hajótöréses buli reklámjával fogadják a Budapesten landolókat
Fotó: Kovács Tamás/MTI

Panyi Szabolcs, a Direkt36 újságírója osztotta meg Instagramján, hogy a budapesti Liszt Ferenc repülőtér érkezési oldalánál dunai hajótörés bulit reklámoznak a fővárosba érkező turistáknak.

Dunai hajótöréses buli reklámjával fogadják a Budapesten landolókat
Fotó: 444.hu

A "Shipwrecked boat party" ("hajótöréses buli") elnevezésű eseményt  júniusban és júliusban is megtartják, illetve az év végéig még számos időpontban megrendezik. Az esemény kétórás, aki kifizeti a belépőt, korlátlan italfogyasztásban részesül. A vendégeket DJ szórakoztatja, és profi fotósok örökítik meg a pillanatokat. A hajó 22 óra 30 perckor indul, a Margit híd és a Lágymányosi híd között közlekedik, a legtöbb bulizót nyáron vonzza az esemény, akkor van, hogy 400-an váltanak jegyet – foglalta össze a hvg.hu.

A reklám a múlt heti dunai hajóbaleset után sokakban kelthet visszatetszést.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
@kereső: Lassan a testtel. Ezt még a katasztrófa előtt hirdették, évente megrendezik.
A hirdetést azonnal levették. A programot meg már a hajótörés után lemondták.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
" A "Shipwrecked boat party" ("hajótöréses buli") elnevezésű eseményt..."
...na szakadt volna az anyukájába az aki az ilyen multilószart magyarként értékeli.
kereső
Nyomorultak! A vállalkozás"szabadsága" nem ezt jelenti. Kegyeletsértő és gyalázatos- megvonnám az engedélyét ennek a "hajózási" társaságnak.,.
görbetükör
@kereső: Lassan a testtel. Ezt még a katasztrófa előtt hirdették, évente megrendezik.
A hirdetést azonnal levették. A programot meg már a hajótörés után lemondták.
kereső
@görbetükör: köszönöm a felvilágositást-igy korrekt. Visszaszivtam.-és bocsánat.
Sámannus
Duna fölötti légi parádé is hasonló céllal volt megtartva, de korábban be kellett szüntetni, különben bekövetkezhetett volna ott is valami, például bele száll valaki kétszázzal a Parlamentbe. Micsoda tragédia szentatyám!!!. Már temethetnénk akár a pohost is.
Commenter
@kereső: Shipwrecked, azaz hajótörött. Ennyi igaz. orbán alatt lettünk hajótörött országgá. A reklám csak egy szerencsétlen véletlen, de most nem volt olyan aki nem Kis Hableány tragédiájára gondolt volna.
kereső
@Commenter: mivel nem gyakran fordulok meg Bp.-en, bulizni meg végképp ne, nem ismertem ezt a programot.Ezért joggal gondolhattam,hogy valamelyik "jóérzésű" ráharapott a témára- és katasztrófa bulit rendez.Ezért volt a felháborodásom.A reptéren többször jártam az elmult években, de valahogy nekem nem ütötte meg a szememet a reklám.
advocat
@kereső: A baleset előtt is ment a reklám. Csak a véletlen hozta össze! Mint írta egyik ez ügyben is jártas válaszolónk is. Mert van aki figyel.
kereső
@advocat: már mea culpáztam@görbetükörnek! Tényleg sajnálom, ezután még inkább utána járok a dolgoknak,felületes voltam ,na!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok