A népjóléti bizottságban kaszálták el a javaslatot, A Város Mindenkié civil szervezet szót sem kapott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
családbarát kormány, áfamentesség egy életre a 4. gyerek után, falusi-városi csok, aztán mikor mindez megvan majd jöhet a kilakoltatás, viszi a bank a lakást, a házat. A gyereket ki neveli majd fel az állam? orbán állama? Azt inkább ne...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wpym
@Commenter: A tartozást ki kell(ene) fizetni. Ők a felelőtlen döntésük miatt szívnak, remélhetőleg a többi tanul belőle.
justhpeter
Most kell lakossági fórumra meghívni Novák Katalint, hogy szeretnének sok szépet hallani tőle. Főleg a családbarát és nemzeti-keresztény kormány áldásos tevékenységéről, a beleérző parlamenti frakció odaadó munkájáról.
Commenter
@papa.49: ez így igaz. A levegővételért is kamatot számolnak fel. Bárhogy nevezzük is a megtakarításokat, (lakáskassza, babakötvény stb) meg a hiteleket, a bankok járnak jól. Nem sorolom itt fel a három leginkorrektebb bankot, megtettem már. Az ilyen közvéleménykutatásnak talán több az alapja, mint a politikainak.
Nessy
@wpym: Ergo a babaváró hitelesek is, ahol esetleg valamilyen oknál fogva nem születik őt éven belül gyermek? Meg a későbbi hitelek, A falusi CSOK, ahol hitelbe lehet lakást/házat venni, csak éppen a közelben nincs normális munkahely, illetve megszünik. Ez ma évente sok száz kisebb céggel megtörténik. Aztán elkezd csúszni a törlesztés, majd lavina lesz belöle, mely mindent, és mindenkit eltemet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.