Felfüggesztették Bige László szolnoki kénsavgyár működési engedélyét a hét elején – tudta meg a 24.hu.

Leállíttatták az 5. leggazdagabb magyar gyárát
Fotó: Balázs Attila/MTI

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a 444.hu-nak megerősítette az értesülést, mint írják

"a hatósági szakemberek ismételten hiányosságokat tártak fel az említett üzemben, emiatt ott a biztonságos működés feltételei nem adottak."

Az üzem az ötödik leggazdagabb magyar, Bige László tulajdonában van. A milliárdos szolnoki telepét még tavaly novemberben rohanta le háromszáz egyenruhással a rendőrség, akkor azt hulladékgazdálkodás rendjének megsértése és más bűncselekmény gyanújával indokolták. Az ügy idén május végén folytatódott Bige kihallgatásával, akit a nyomozók két napra bent is tartottak.  

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemfideszes
Hamarosan újabb gyárral bővül a Mészáros birodalom...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
staro2
De jó kis céged van koma.
Nem eladó véletlen, kicsi pénzért?
Kár lenne, ha valami baj érné.
cikicakk55
@papa.49: Figyeld meg,hogy a géniusz Lölő 1 hét alatt kémikus professzorrá válik. Kormánykörökben nem kötelező az,ami egy magánvállalkozónak kötelező. Csak az lehet egy cégnek a tulajdonosa,aki szakmai végzettséggel rendelkezik az adott cég profiljából. Pld: Kereskedő csak akkor nyithat boltot,ha van kereskedelmi végzettsége. varrónő akkor válthat ki ipart,ha meg van a végzettsége,az iskolája hozzá. Építési vállalkozó is csak az lehet,aki elvégezte a magas- mélyépítő szakiskolát,vagy valami más építéssel kapcsolatos iskolát( kőműves) Lölő az értelmes fejét elnézve,még a gázszerelőit is inkább vette,mint elvégezte. .
papa.49
@cikicakk55: Pontosan jellemezted a nagy tudású gázbúvárt, valamiért nem volt véletlen, hogy 2010 előtt felszámolás előtt állt.
jesz
még szerencse, hogy megvan a szükséges műtrágyám...mert nagyhirtelen hiány
lesz belőle...aztán csodák csodája, megjelenik a drágább konkurencia...

...aztán Bige felajánlja a vagyonát az erősebb kutyusnak...
nezelodo
@jesz: Még megérhetjük, hogy a Lölö lesz a következő mg-i integrátor az országban. Nagy mg-i tapasztalata van, mert látott már szamártövist.
nezelodo
@Horizont: Dehogynem érdeklik a melósok a vezért, éjt-nappallá téve dolgozik, hogy elvegye a munkájukat. Nekik csak a szavazás lesz a dolguk a melót meg majd elvégzik az ukrán tesók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.