Felfüggesztették Bige László szolnoki kénsavgyár működési engedélyét a hét elején – tudta meg a 24.hu.

Leállíttatták az 5. leggazdagabb magyar gyárát
Fotó: Balázs Attila/MTI

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a 444.hu-nak megerősítette az értesülést, mint írják

"a hatósági szakemberek ismételten hiányosságokat tártak fel az említett üzemben, emiatt ott a biztonságos működés feltételei nem adottak."

Az üzem az ötödik leggazdagabb magyar, Bige László tulajdonában van. A milliárdos szolnoki telepét még tavaly novemberben rohanta le háromszáz egyenruhással a rendőrség, akkor azt hulladékgazdálkodás rendjének megsértése és más bűncselekmény gyanújával indokolták. Az ügy idén május végén folytatódott Bige kihallgatásával, akit a nyomozók két napra bent is tartottak.  

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemfideszes
Hamarosan újabb gyárral bővül a Mészáros birodalom...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
Persze a melósok senkit nem érdekelnek :(
cikicakk55
@papa.49: Figyeld meg,hogy a géniusz Lölő 1 hét alatt kémikus professzorrá válik. Kormánykörökben nem kötelező az,ami egy magánvállalkozónak kötelező. Csak az lehet egy cégnek a tulajdonosa,aki szakmai végzettséggel rendelkezik az adott cég profiljából. Pld: Kereskedő csak akkor nyithat boltot,ha van kereskedelmi végzettsége. varrónő akkor válthat ki ipart,ha meg van a végzettsége,az iskolája hozzá. Építési vállalkozó is csak az lehet,aki elvégezte a magas- mélyépítő szakiskolát,vagy valami más építéssel kapcsolatos iskolát( kőműves) Lölő az értelmes fejét elnézve,még a gázszerelőit is inkább vette,mint elvégezte. .
papa.49
@cikicakk55: Pontosan jellemezted a nagy tudású gázbúvárt, valamiért nem volt véletlen, hogy 2010 előtt felszámolás előtt állt.
jesz
még szerencse, hogy megvan a szükséges műtrágyám...mert nagyhirtelen hiány
lesz belőle...aztán csodák csodája, megjelenik a drágább konkurencia...

...aztán Bige felajánlja a vagyonát az erősebb kutyusnak...
nezelodo
@jesz: Még megérhetjük, hogy a Lölö lesz a következő mg-i integrátor az országban. Nagy mg-i tapasztalata van, mert látott már szamártövist.
nezelodo
@Horizont: Dehogynem érdeklik a melósok a vezért, éjt-nappallá téve dolgozik, hogy elvegye a munkájukat. Nekik csak a szavazás lesz a dolguk a melót meg majd elvégzik az ukrán tesók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok