Felkerültek a kormány honlapjára a nyilatkozatok, amelyekből megtudhatjuk, papíron mennyit kerestek és mennyit adóztak a magyar politikusok.

Ennyit keresett tavaly Orbán Viktor
Fotó: Koszticsák Szilád/MTI

A napi.hu válogatása szerint Orbán Viktor kormányfő 21,3 millió forintot keresett tavaly, és 3,2 milliót adózott.

Nála kicsivel többet apríthatott a tejbe Varga Mihály (54) pénzügyminiszter, aki 22,6 millió forintos éves fizetéséből 2,6 millió személyi jövedelemadót fizetett.

Szijjártó Péter 22,6 millió forint után fizetett 2,6 millió forint adót, továbbá igénybe vett 420 ezer forint adókedvezményt.

Érdekesség, hogy Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke háromszor annyit keres, mint a kormányfő: jövedelme meghaladta a 65 millió forintot, és ebből 9,8 milliót adózott.

Nem keresett rosszul Bártfai-Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter sem, 47 millió forintos éves fizetéséből 7 millió forintot kellett adóként befizetnie.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Ezt ki hiszi el?! A "sosem voltam vagyonos ember" és környezete többszörös milliárdos!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Ezt ki hiszi el?! A "sosem voltam vagyonos ember" és környezete többszörös milliárdos!
papa.49
Kit érdekel MENNYIT KERESETT, sokkal inkább érdekes az MENNYIT TALÁLT !!!
Commenter
@papa.49: amíg hatalmon van folyamatosan találni fog.Keres, is talál is, a mi kárunkra.
tudode
Na akkor vizsgáljuk meg ez a templom egere, aki sosem volt gazdag nem is lesz ez a pár milla csak zseblóvéja lehet ahhoz viszonyítva, hogy a durva papika bányácskája, és innen onnan csurranó cseppenő lóvéja van a szent családnak összeszámolatlanul, na nem úgy, hogy visszaforgatják oda, ahonnan elzsibézték:
.
---- milliárdot vett ki az orbán család
.
Nagyjából 285 000 találat (0,34 másodperc)
.
www.google.com/search?q=milli%C3%A1rdot+vett+ki+az+orb%C3%A1n+csal%C3%A1d&oq=milli%C3%A1rdot+vett+ki+az+orb%C3%A1n+csal%C3%A1d&aqs=chrome..69i57j33.39154j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Büntetésük na nem az emelt fő, hanem az ugri bugri a bombabiztos járgányukból, és a szakadatlan visszamutogatás ma már nem az emútnyocévre, hanem kettőtízelőttizve!
.
De legalább magába szívott volna egy kis állam-, közgazdasági-, államigazgatási ismereteket, hogy ne szakbarbárként vágják át azok, akik az ország vámszedői!
csak úgy....
Kit érdekelne,hogy orbán mennyit keresett és adózott,ha a prolit is hagyák,hogy juthasson 5 röl 6 ra ,mint ök a soros segedelméböl!
Commenter
@csak úgy...: Soros Györgytől 1000 dollárt kaptak ösztöndíjasként akkor havonta. Ehhez képest a hazai ösztöndíj Mo-i egyetemen 6-800 Ft volt havonta akkor. És még van képük Soros Györgyről összehordani mindazt amit.
Commenter
@csak úgy...: szerintük 28.500 Ft/hó a dolgok mai állása szerint az a minimális összeg amiből meg lehet és meg is kell tudni élni...
csak úgy....
@Commenter: Belölük lett a cserebogár , az évente erdélyben rongyot rázó ,bátran filozófálgató társulat , különben leszarom,közöm sincs hozzájuk , a sok hülye benszülöttnek köne végre észrevenni,hogy a törzsfönök nem nekik és értük dolgozik!
csak úgy....
@Commenter: 20:54 Erröl nem engem kell meggyöznöd , soroljam a pacienseket vagy már tudod kivülröl !?
Commenter
@csak úgy...: ki is beszélt farkasvakságról és ordas eszmékről?@csak úgy...: ök a vegletekig kitartanak érvelni velük...minek is?
csak úgy....
@Commenter: most,hogy így mondod ...,nagyon emlékeztetnek a volt kommunista ifjusági szövetségre , azokat sem lehetett semmiröl meggyözni, hosszas próbálkozás után B vágányra tettek, belölem is osztály ellenséget farigcsáltak ,nekem nem volt soha a nótám,hogy pártal a néppel egy az utunk...
Commenter
@csak úgy...: pedig ez ugyanaz a nóta, csak vörösből narancsba játszik. Csak bepróbálkozás volt a migráns Roxette náluk.Ma már Man-doki és tsai a menők.Visszatért mirgráns a zenedoktor.
csak úgy....
@Commenter: Ha erölködnék sem bírnálak cáfolni,mán még dokit köne hívni hozzám! azért az a mán doki,cca. 30 éve teljesen másképp adta elö a a nagy utazást ,most a kövér a nap változat ...
Commenter
@csak úgy...: nem köll azt híni, gyün az...a szabadságkoncertre csak úgy kimaradt a felsorolásból... világos mint a nap.
csak úgy....
@csak úgy...: a mostani politikusoknak , csak azt a jó világot kellene biztosítani ,mit ök adtak a prolinak,parasztnak!
fegyvert már ezért sem fognák,ha a többség úgy gondolja,hogy így minden faßa,akkor bele is lehet rottyantani a dologba...
Sámannus
Kósa mama zsíros deszkát zabál a sertéstelepén, és azért tollasodik.
csak úgy....
@Commenter: remélem, a lesli mán dokinak is sikerül, egy üres stadionban kipróbálni az akusztikát...
csak úgy....
@Sámannus: a nép lánya lehet a lajosné ,mint a fia ! a nélkülözéstöl gazdagodnak,mert kurvára tudnak spórolni...
lampa laz
Elég ha mészáros "keres"...50 milliárd osztalék, ebből szépen jut lölőnek is, hát még orbánnak...
menekült
Szegény kis puritán miniszterelnök! Egy gázszerelőnek több jövedelme van. Nem is akármennyivel.
Yoda69
Felkerültek a kormány honlapjára a nyilatkozatok, amelyekből megtudhatjuk, papíron mennyit kerestek és mennyit adóztak a magyar politikusok.

És nem papíron..?
lampa laz
A 24 hu-n olvastam, h mészáros(orbán) hivatalosan már Romániában is földbirtokos.
ila51
azért mondom útilapu , és amennyit bevallottak ...
Commenter
@menekült: a szavazókat már megvásárolta.
Macskaszem
Ezek a bevallások tök feleslegesek, a szóközökön kívül semmi valóságtartalmuk nincsen.
lampa laz
@menekült: eddig is sejtettük, de most már papír is van róla. Az elmeroggyant saját jogon szerzi meg magának Erdélyt. A románokon csodálkozom, h ezt hagyják, bár az ott élő magyarokon keresztül sok mindenhez hozzá fog férni. Burgenland kezdhet aggódni...
menekült
@lampa laz: Tessék örülni, hogy magyar földesúr kezébe kerülnek az elcsatolt részek! Onnan pedig a legmegfelelőbb kézbe. És akkor hogy fogunk örülni, ha Nagymagyarország visszanyeri 100 évvel ezelőtti méretét. Csak akkor majd nem így fogják hívni. Hanem 0rbánságnak.
lampa laz
@menekült: elképzeltem Fatia Negra álarcos banditaként, remélem úgy is végzi majd mint az a szegény gazdag... vagy a medvék egyék meg mielőbb.
luiz
Hé hé hé cikkíró! Pár nulla lemardt.
nemfideszes
... évi 21 millió papíron... a többi pedig offshore cégeken és strómanokon keresztül visszaosztva...

civilhetes.net/mekkora-lehet-orban-viktor-vagyona

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.