A miniszterelnök feleségével látogatott el a temetőbe.

(Forrás: hvg.hu)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nagy Imre szobrának új helyén, a Jászai Mari téren, lopva leszakították a takaró, fekete nejlont Varga Tamás szobrászművész alkotásáról. Elfelejtették a Fidesz-vércsék átadni. Nyilván kivonult a vezérkar valahová budit, stadiont, műfüvet avatni. Pótó János történész, a Nagy Imre Emlékház igazgatója az ünnepség elmaradásáról korábban azt mondta: a kormány nyilván nem szeretné, ha a szobor felállítása az elkerülhetetlennél nagyobb hullámokat verne a sajtóban. Furcsán venné ki magát ugyanis, ha egy ennyire antikommunista retorikájú, „ráadásul végletekig leegyszerűsített, fekete-fehér paneleket sulykoló propagandagépezet” arról lenne kénytelen beszámolni, hogy valamelyik fideszes vezető felavatja a kommunista miniszterelnök szobrát.
https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
Talán soha nem estünk úgy pofára, mint Orbánnal. Azt mondtam akkoriban erről a szakállas, harsogó fiatalemberről: csak egy felfújt lufi, egy gombostűszúrástól kipukkad, aztán jó napot. Hát nem, ennek harminc éve, azóta garázdálkodik, hergel, fanatizál ez az ember hatalmon és ellenzékben – akkor is, ha alszik. Apák, anyák, nem ilyen lovat akartunk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
Remélem a hozzátartozók eltávolítják a sírról azorbáni koszorút. Ennek az emberszerűségnek végtelen gusztustalan húzásai vannak betegekkel, idősekkel, halottakkal szemben. Emlékszem a már nagybeteg Horn Gyulának folyton "Boldog Karácsonyos képeslapokat küldözgetett a kórházba akkor amikor Horn Gyula már betegsége révén szinte semmiről sem tudott. Ehhez is pofa kell, meg ahhoz is amit 56 meghamisításával tesz. Ország világ szégyene ez a törpe,dagadt zsebnáci.
kereső
@Commenter: nem koszorút vitt, hanem egy szál fehér rózsát!!!
görbetükör
"Ahol a külső cselekedetek belső jóindulat nélkül vannak, képmutatás vagyon ott és a jó magaviselésnek csak árnyékja." (Apáczai Csere János)
Commenter
@kereső: bele se néztem a videójába. Undorodom Európa önjelölt DNS-étől. Czeizel Endre mondta egyszer hogy nem az ember testét hanem a DNS-ét kellene eltemetni, mert az az igazi kulcs a személyiségünkhöz, esetleges újjászületésünkhöz. Lehet ezzel egyet érteni, vagy nem, de a legújabb temetési szokások szerint orbán ha elpatkolna, csak a szemétdombon való komposztálást érdemelné.
dr. prédikátor
O1G te szemét patkány !!! Remélem hogy a te sírodat le fogom még hugyozni!!!
Mirabilis
A gesztus azért is figyelemreméltó, mert a kormányközelinek mondható sajtóban az utóbbi időben elő-előfordultak olyan hangok, amely szerint elég a Nagy Imre-kultuszból, és a Nagy Imre-szobrot is az éj leple alatt szerelték le, és vitték át a Jászai Mari térre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.