Kálmán Olga online reklámjaira messze több pénz ment el az elmúlt hetekben, mint a rivális Karácsony Gergely és Kerpel-Fronius Gábor hirdetéseire – írta meg a 24.hu.

Magasan Kálmán Olga nyerte meg a reklámversenyt

Kálmán Olga független, a Demokratikus Koalíció által támogatott főpolgármester-jelölt az aHang vitáján Budapesten, az Átrium Színházban 2019. június 19-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A június 23-i napon Kálmán Olga 1 235 000, Kerpel-Fronius Gábor 564 000, Karácsony Gergely 170 000 forintért hirdetett a Facebookon.

A Kálmán Olga-kampány az előválasztás teljes időszakában is jóval intenzívebb volt, mint a többieké. A május 25. és június 23. között eltelt 30 napban összesen 7 millió 293 ezer forintot fizettek a Facebook-reklámokért, míg a Momentum jelöltjére 4 millió 139 ezer, Karácsony Gergelyre pedig 3 millió 77 ezer forintot költöttek.

A 24.hu hozzáteszi, a Kálmán Olgát támogató hirdetéseket négy forrásból is finanszírozták. A legnagyobb hirdető természetesen az újságírónő saját hivatalos oldala volt, de a szintén nagy támogatást nyújtó DK mellett Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc oldala is beszállt a reklámversenybe.

Forrás: 24.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Akkor most mi van??? Talán tessenek összehasonlítani a kormány propaganda reklámjainak költségeivel, v a fidesz bármelyik választási reklámjaival, mert ezeket milliárdoknak hívják ám és ami a legpofátlanabb ebben az az, h a mi pénzünkből fényezik magukat...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Tökmindegy mennyit költött a végeredmény úgyis csak ősszel derül ki a választásokon !!!
ila51
@Csizmás Kond: ...Olgipolgi ...valahol meg azt láttam zúg az Olga ...:) a magyar nyelv szépségei
jesz
Kálmán olga egy nagy lófaszt nyert...mert aki azt hazudja, hogy nem talált megfelelő ruhát, hogy a kamerák elé állhasson, az hazug...

Kálmán hiteltelenné vált, Gyurcsányék ebből a szarból soha nem tudják kimosni...méghogy nem talált megfelelő ruhát...pffff..
Klubtag
Valaha kedveltem ezt a nőt, de mára már nem tartom sokra. Bár néha még felcsillantja újságírói kvalitásait, de a "varázs" oda...link és gyermeteg lett.
DK-nak üzenem - kidobott pénz volt és nekik sem használt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.