Ahogy arról beszámoltunk, a fent említett portál újságírója cikkében félreérthetetlen módon kijelölte, kikkel szemben engedhető meg - szerinte - "minden". A Momentum a Pestisracok.hu-n megjelent tegnapi, “Tényleg nem szabad hazaárulóknak nevezni ezeket, hiszen nem azok” című cikke miatt közösség elleni uszítás bűntettének gyanúja miatt büntetőfeljelentést tesz ismeretlen tettes ellen.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Jól megfizetik a prosti srácokat! A cikk írók már Bayeri magasságokba emelkednek! Ha jól értem, a nem fidesz szavazók, kb, az ország felnőtt lakosságának fele "hazaáruló, ellenség"! Nesze neked jobboldali, keresztény gyökerű véleménynyilvánítás. ja, az LMP kivétel!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Jól megfizetik a prosti srácokat! A cikk írók már Bayeri magasságokba emelkednek! Ha jól értem, a nem fidesz szavazók, kb, az ország felnőtt lakosságának fele "hazaáruló, ellenség"! Nesze neked jobboldali, keresztény gyökerű véleménynyilvánítás. ja, az LMP kivétel!
tulipan
Nagyon HELYES! HAJRÁ MOMENTUM! Mire fel, ez a feltételes mód ???
namihami
Semmi nem fog történni. A pristisrácok csak azt írják/írhatják le, amit a Lendvay egyrészt enged, másrészt előír.
Szabad ugatniuk, de a láncról nem engedik őket.
reagens
Mitől uszítás az, ha ellenségként tekintenek ezekre a pártocskákra? Ők éppen ezt teszik! Nekik szabad?
kereső
Kedves Montumusok- ekkor kellett volna ezt a feljelentést megejteni, amikor a választások után Kövér László a magyar országgyűlés elnöke,imigyen nyilatkozott:
Kövér a választások előtt “gyomorforgatónak és hányingerkeltőnek” nevezte az ellenzéki összefogás hírét, majd hozzátette, hogy “Magyarország megszűnik” , ha az ellenzék nyer.

A voksolások után pedig azt a több mint hat millió embert is megtisztelte véleményével, aki nem a Fideszre adta le (vagy nem adta le) a szavazatát. Az MTI-nek adott maratoni interjújában úgy fogalmazott:

Aki nem a Fideszre szavazott, az “intellektuálisan üres, morálisan értékelhetetlen”.

Ne csodálkozzunk azon, ha ezen felbuzdulva hazaárulónak-és ellenségnek kiáltanak ki több millió embert a kormány szócsövének tekintett hirportálon.
Afra
@reagens:Számodra nincs mire reagálni olyan ,sötét vagy,hogy nem lehet überelni...
tulipan
@reagens: Mondhatom, kiválóra sikeredett,ez az agyalágyult, jól felismerhető, mindenkor teljesen értelmetlen, narancsos félrekarattyolásod!!!
Afra
@kereső: Jobb későn,mint soha. Viszont a kapákra,kaszákra szükség lesz ,úgy tűnik.,
Különben csak hazaáruló marad a magyar...
tulipan
@kereső: A valóság pedig az, hogy sajna,aki nem a Fideszre szavazott, az MIND “intellektuálisan üres, morálisan értékelhetetlen, buta és bunkó állat” :(.
kereső
@tulipan: mondta ezt egy intellektuálisan üres, erkölcsi toprongy.
tulipan
@kereső: Csak azt tudnám, hogy ilyen , nemzetközileg is BIZONYÍTOTTAN, jMOCXKOS hazúg,jellemtelen tolvaj banda mihez képest MER megitélni???
reagens
@Afra: Leírtam a véleményem, amit képtelen voltál felfogni, vagy érdemben reagálni. Személyeskedni természetesen tudtál, de azon kívül nulla értékű volt, amit beírtál!
Sajnálom, de nem vagy vitapartner!
Afra
@reagens: Bagolykám elkéstél...Kapis?
tulipan
@reagens: Ti, narancsos-fidessesek, képtelenek vagytok és persze nem is akartok vitázni, ahogy a hájas seggű és agyú főnökötök is! Ti kizárólag, gyűlölködő KIJELENTÉSEK eregetésére vagytok képesek, és aztán a legnagyobb álszent pimaszsággal közlitek, hogy másik fél "nem vitapartner" és röhögtök a markotokba!!
tulipan
@kereső: Ezek a narancsos-fidessnyik zombi.toprongyok csak erre képesek!!
reagens
@Afra: Gondolataid nincsenek? Szegény!
reagens
@tulipan: Nálad olyan a vita, hogy személyeskedsz? Azért tartotok ott, ahol vagytok!
tulipan
@reagens: Akkor most, (nem szerinted, hanem "normálisan"?) ki is személyeskedik itt?? Egyébként pedig, az a nagy szerencséd, hogy halvány gőzöd sem lehet arról, hogy Én, hol is"tartok"! Hahahahaha :DDDDDDDDDD
reagens
@tulipan: Nem is érdekel! Ott vagy, és ott tartasz, ahol akarsz!
Egyszerűen vitaképtelen vagy és a személyeskedésed pedig nem érdekel! Szórakozz magadban!
tulipan
@reagens: A szokásos narancsynik-módi Csak röhögni lehet ilyen zombi lényeken, mint TI!!!
reagens
@tulipan: Itt fejeztük be! Primitívekkel nincs miről beszélgetnem!
tulipan
@reagens: Hahaha ! Nálatok, narancsos-fideSSnyikeknél primitívebbek, már csak az orrszarvúak között léteznek! :DDDD
tulipan
@kis pirinyó reagenske: A szokásos narancsnyik-módi Csak röhögni lehet az ilyen zombi lényeken, mint TI!!!
Afra
@reagens: Elkéstél pötit birkuci,beee..
.Még ez az egyszerű gondolat is meghaladja értelmi képességedet.Miért is nem csodálkozom?
reagens
@Afra: Azon kívül, hogy értelmetlenségeket hordtál össze és mellébeszélsz, még egy értelmes és vitaképes mondatot sem olvastam tőled! Sajnos, az ellenzéki módot átvéve, csak a gyűlölködés és a terelés amit tudsz.
Köszönöm, de ez nem kell nekem! Majd ha lesznek gondolataid is, talán beszélgetek veled, de addig szórakoztasd csak a hasonszőrűeket!
Sámannus
A főni sokkal keményebb. Ő is megérdemelné.
Jozefina
Hát ilyen a fidesz és a holdudvara!!?? Ha engedik az ilyen és ehhez hasonló írások megjelenését!!! A baj, hogy áder is kussol, pedig neki az ehhez hasonló megnyilvánulások ellen szót kellene emelnie!!!
tulipan
@durbincs: @durbincs: Ugyan, te román Ploestibeli 18. emelet mélységű bányakecólakó, narancsos seggnyaló, Félfaroknyi, ahol te Bezzeg-Tahó a maradék picinyke, repedt 30IQ-s eszedet vagy kénytelen folyamatosan, ákcentussal kényszervizelni, máskülönben tök összeaszna? Kedves neked a narancsos haverod hátsója???Száradtál volna a lepedőre romángeci.? Elvégre jól látszik, hogy olyan ronda langyi vagy, hogy senki nem fogdosott még és nem is fog soha,vagy csak 1 rúzsos ,szakadt harisnyás férfi ?
Afra
@reagens: Okoskodsz, mint a tavalyi kos... Amúgy bagoly mondja...Nem ismerős ugye?
Hogy lenne az,hiszen ,az agymosáson kívül mást nem kaptok az akolban...
Afra
@tulipan: Ez egy troll,a sötétebbik fajtából.Hagyni kell,bégessen csak a birka társaival,néhány szamár véleményét talán elfogadják.
Afra
@reagens: És hamarosan a sötétség...
Afra
@reagens: Hahaha...Vicces vagy ,egyben szánalmas.
Afra
@tulipan: Erről az okostojás reagens nem tud,mert ilyeneket a szekta szemináriumán nem árulnak el...
Afra
@durbincs: Neked legyen mondva szőröstalpú román senki .Kusti!
Aki Én
@reagens: látom mindenkit értelmetlenséggel vádolsz. Nem lehet, hogy nálad vana hiba, te mész szembe a forgalommal, te gondolod túl magad?
De.
tulipan
@Afra: Non capsico!, ahhoz ész kéne ennek buta, bunkó. alázatosan naranccos seggnyaldosó @reagensnek:!
reagens
@Aki Én: Szemben a többséggel? Épp te és elvbarátaid vannak kisebbségben Magyarországon. Nem követed a választásokat?
reagens
@Afra: Háromszor is válaszolnod kellett a véleményemre, de egyszer sem tudtál értelmeset írni? Sajnos, ez a szint jellemző rád és az elvbarátaidra! Vitaképtelen, érvtelen, ostoba és agresszív!
Afra
@reagens: Miért,volt véleményed?Bocsi,de olyat én nem láttam.
Lehet,hogy latinul írtad?
Afra
@Aki Én: Nem hát,"idegállapotba" került,nem tudta,hogy ő vezetett...
Afra
@durbincs: Bezzeg tahó,maradék,repedt seggfej,te ennyi kukacot egyben kiteszel,homoszexuális cidagép.
Afra
@durbincs: @durbincs: Neked legyen mondva,szőröstalpú féreg...
tulipan
@durbincs: Na te, pisis-szaros köcsög @durbincs: No, akkor lássuk az aktuális idézeidet, te a szaros nyelvű Félfarok, onnan a román Ploesti, denevérszaros- véres-húgyos bányakecód mélyéről! azt nehogy attól a nagy erőlkődéstől már megint -véreset vizeljél má' ? nevelt TÉGED egyáltalán az a gyökér , az anyád ? primitivo-bunkofalvi ? amiota a röföd már 1 nagy nulla-arcoddal pótolnád ? de nem tudod azt sem, hogy az nem nemi szerv - bányás bedestojás ? még jó hogy igazán egy nagy román vagy nem is tudhatod, mi is magyar? Szóval előkapartak, klónzombi ? azt csak a-gilisztákat számolgattad csak, 20 évig ? abban a 2 bytes rendszerben ? te sötét bányápocok ?azt mond má', beteg - vagy csak 1 bujkáló nyálas langyi ? Te m 1 szerencsétlen nyomi nyáladzó -aki itt éli ki társadalmi elszigeteltségét ? te reped agyú, rettenet nagybeteg vagy, ugye? azt hány kilot fogytáé már attól a rengeteg lóganyéókádástól ? 2hetesidekapart lévén, rettenet bőlcsnek képzeled magad álmaidban ? mert eszed, az + rettenet nincs ? Ja, hogy te vagy 1 a sok narancsos köcsög langyi közül, Te, mint a mint coca colás, elhiresült, langyi narancsos lobbista ? Ámde, hiába kényszervizelsz körbe mindent, mint az állatok, mert a vizelet semiképen nem okosít? téged, agyatlan csürhét, különösen nem?: csak neked és a prostiknak vannak ilyen hülye kérdéseik? te fing ugor? a cocát próbáltad? az jó boldognak-boldogtalannak? te röffös-röftelen ?ákkcentusos kényszervizelő. oszt mond csak, a narancsos szaros haverjaid, má' sorban mind a szádba vizelnek? Most má' csak a hozzád hasonló, ROMÁN, zombi langyik maradnak? Te szerencsétlen töpörödött elméjű, 1000km-ről- brekegsz itt, a román Ákkcentusoddal ,a bányakeccojából ? a -13 szintről ?Te Kotorékeb, te tahó. Miért fajtalankodsz shikarival. Látták, hogy éppen kényszervizelt, szájba vizelt téged, te retardált barom. te 1 szivárványos bánnyakeccos Ákkcentusos buzi hányadék vagy?S hogy nem dobtak már oda eddig a medvéknek? hiszen Romániában bőven vannak, te alaposan összefogdosott...
tulipan
@durbincs: Te. rohadék te román Ploestibeli 18. emelet mélységű bányakecólakó, narancsos seggnyaló, Félfaroknyi, ahol te Bezzeg-Tahó a maradék picinyke, repedt 30IQ-s eszedet vagy kénytelen folyamatosan kényszervizelni, máskülönben tök összeaszna? Kedves neked a narancsos haverod hátsója???Száradtál volna a lepedőre romángeci.? Elvégre jól látszik, hogy olyan ronda langyi vagy, hogy senki nem fogdosott még és nem is fog soha,vagy csak 1 rúzsos ,szakadt harisnyás férfi ?Jah, vagy TÉGED döngetnek a portugálok? Nem is hittem volna, hogy ennyire rossz izlésük van?? Tudod se a szar, se vizelet nem ad neked már észt, hiiába szórod szana meg szét, vakvilágban!!te Te kretén,.há' még mindig bézsongtál vagy az ECH)O_TV- tül ?Te 1000 km-re innen, románul, fel.-felöklendező, bűzös, bányás,hányadék féregklón!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.