Kinőtte a magyar parlamenti kereteket a hazaárulózás, miközben Tarlós István tányércsörgésig vitt egy ügyet Orbánnál. Ez a hvg.hu belpolitikai összefoglalója.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Az lett volna az "arculcsapás" a magyar- és az EU választópolgárai felé, ha a magyar ellenzék támogatta volna a magyar kormány jelöltjeit, azokat, akik antidemokratikusak, akik EU-ellenesek, akik ellopják az EU adózok ezer milliárdos támogatásait, akik putyler kiszolgálói!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Eladott Ország: súlyos ok a hármon kivül, a negyedik... fegyverüzlet.Most már négy oka van annak, hogy orbán a "libling". Ha még ide veszem a T-system eladását is jászinak/orbánnak, akkor azt kell mondjam, hogy a német állam is érdekelt orbán NER rendszerének fenntartásában.Mondjuk a D.Telekommnak nem ez volt az első húzása a magyar jogállamisággal szemben- emlékkezzünk az leglátogatottabb hirpoltár a szépemlékű origora. A DT., meg félig-meddig német állami tulajdon. De ez a T-System eladás- ,ez minden határon túl megy- ennyire nem kéne Berlinnek "hálásnak" lennie a szögesdrót átvágásért.
Eladott Ország
@kereső: Így igaz, a német államot is csak az olcsó munkaerő érdekli és a kivihető minél több profit, szarnak ők a magyar demokrácia helyzetére!
uploads.disquscdn.com/images/43b4466775be53d443e447519d30e30551a7031fb66d774128a6de67e73dfdc6.jpg?w=600&h=299
Madácsi Pali
A fideSS bukni fogja az elnyert posztokat is nagyon hamar. A választások óta ádázul küzdenek a megmaradt tőlük független dolgok ellen. Az EPP pillanatokon belül kénytelen lesz ajtótmutatni nekik! Márpedig a néppárt miatt kapták a poziciókat. amik maradnak az EPP-nél.
kereső
Kiváncsi vagyok, hogy az EPP emlékszik-e még a legfőbb feltételére a fidesz maradásának- nevezetesen, hogy a CEU Budapesten marad. Javaslom az EPP-nek, hogy forduljon ez ügyben bizalommal az osztrák kancellárhoz,mintahogy azt orbán javasolta. Röhej-hülyét csinálnak magukból mindannyian egy Cipolla kedvéért. Hha valamit még megakarnak őrizni a kereszténydemokrataságukból, nem is lenne szabad arcukat adni egyetlen fidesses jelölthöz sem.Ez lenne a minimum-Weber meg beleállhatna ebbe- hiszen ő volt az aki a feltételeket megszabta, mint frakció vezető.
kereső
@Eladott Ország: Ezen tényleg nagyon kiakadtam.Az is marha ma Magyarországon aki ezek után választásokban gondolkodik, amikor orbán uralja nem csak a választási szoftvert, hanem annak felügyeletét IS! Úgy látszik a legyőzhetetlenséget biztositó választási tv.már nem elég 1000%-ra megy. ,mert tudja, ha bukik, akkor élete végéig tyúklábmintásat kell viselnie. És ez nem megengedhető. Szóval , "ne várd a májust kedvesem, amikor közelit a tél..."
Eladott Ország
@kereső: Bizony nehéz lesz megszabadulnunk, a bűnöző cigány és fidesz nevű bandájától.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.