A korrektek csak autokráciát. A miniszter Schiffer Andrással beszélgetett alapvetően '89-90-ről, de leginkább a Fideszről és az ellenzékről.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az a nagy büdös helyzet FICSÚROK akkor mikor ti az általánosba, vagy éppen gimibe jártatok én már 4 gyermek eltartásáról kellett gondoskodnom, és egy családi ház befejezéséről !!!
Óriási a különbség, hogy a ,,foci vb.,, várod vagy megszűnik a munkahelyed a balfasz mgf. kontár kormány miatt, és mégis azt vártuk mink az én korosztályom, hogy végre jobb lesz az életünk !!!
Nem minden '90. ,,szabaddá vált,, országban történt így mint nálunk, és ebben ,,MÚLHATATLAN ÉRDEMEI,, vannak a mai regnálóknak !!!
Kár ,,fényeznetek,, önmagatokat, mert amíg mi élünk, és lesz lehetőségünk ezt LEÍRNI, MEGFOGJUK TENNI AZ IGAZSÁG ÉRDEKÉBEN !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Commenter: Semmi emberek beszélgettek !!!
kereső
GG! azért én TGM nem sorolnám az inkorrekt vesztesek közé- mivel talán ő eddig az egyetlen, aki kimondta ,hogy a fidess/orbán diktatúrát hozott létre Magyarországon. Nem is akármilyet- hanem fasisztát.Ezt is TGM mondta.
Commenter
@papa.49: szemünkben semmik. Ami baj, hogy ebben a hatalomban valakik lettek, lehettek, és off, de ez ma nagyon elkeserített: (mondjuk nem vártam mást a felfüggesztett párt! szavazataiért cserébe:)
www.atv.hu/kulfold/20190726-timmermanstol-egy-kelet-europai-politikushoz-kerulhetnek-a-jogallamisagi-ugyek-a-von-der-leyen-bizottsagban/hirkereso
Commenter
@kereső: mindegy hogy autokráciának vagy diktatúrának nevezzük ezt az ocsmányságot, mindkét szóban benne van az önös teljhatalom. Egy ember diktál, a csicskák mint Gulyás meg hajbókolnak. TGM későn szólt, nagyon későn. De van még itt szavaknak értelme, hatása? Itt a szó már nem is fegyver. Ezt itt így már megváltoztatni nem lehet.
Macskaszem
A látszat kedvéért meghagynak néhány ellenzéki pártot, meg pár médiaterméket, hogy ne lehessen diktatúrának nevezni, de attól még az. Láthattuk, milyen aljas módszerekkel taposták el a Jobbikot mihelyt kezdett a fejükre nőni, és a többi pártot sem engedik egy bizonyos határon túl. Meg vannak hozzá az eszközeik, már mindent a hatalmuk alá vontak. Nehéz lesz megszabadulni tőlük.
papa.49
@Commenter: Sőt még rosszabbak, mert nagyon aljasok !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.