Azt sem várhatjuk, hogy a homofóbok hozzáállása gyökeresen és gyorsan változni fog akár az információadástól, akár az érzékenyítéstől.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@reagens: a "normális többség" :) ti ketten a durbincsal ? :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Hiába hörögtök, pörögtök ezen a témán ezerrel fütyiszek SEMMIT NEM JELENT ez csak vihar a biliben !!!
reagens
Az viszont biztos, hogy a normális többség kevesebb Colát vesz ez után az agresszív reklám után!
papa.49
@durbincs: Kulamatyi kimásztál a csutitetű seggéből, tudod már keres a rendőrség, mert tegnap elloptál 40 db. gatyát, vitted meznek a felcsutkai falábúaknak mi te agyatlal, fejetlen SEGGNYALÓ )))))))))))))))))))))
papa.49
@durbincs: Bújj vissza a csutitetű seggébe OTT A HELYED majom !!!
Egyébként meg a ,,durbics1G,, ez vagy te !!!
papa.49
@durbincs: Kösz anyádnak írkáljál TETŰ
csak úgy....
@durbincs: no mi van buzeráns? csak nem belezúgtál @papa.49: be?
hozzád a @reagens: tibi passzol ...,ketten "nyomtok" vagy 30IQ-t .
KisGenyo2
Szerintem megelőzte ezt a kampányt némi piackutatás (és nagyon nem csak a magyar piacot tekintve) és valószínűleg megérte a dolog. Iszonyatosan nagy reklámjuk (és megint csak nem a magyar felületeket tekintve) lett viszonylag olcsón! És éppen erre ment ki a játék mindvégig.
csak úgy....
@reagens: a "normális többség" :) ti ketten a durbincsal ? :)
csak úgy....
@KisGenyo2: Már csak az mekkora üzlet lehet nekik, hogy most a sok idióta megveszi a portékát és tüntetöleg kilocsolja...
csak úgy....
@durbincs: nekem nincs problémám a másságoddal, csak ne lenné a tetelyibe hülye is...
nezelodo
Nem hiszem, hogy attól, hogy ez a boldogtalan Boldog nem iszik többet Coca Colát, ezentúl kevesebb homoszexuális lesz a világban! Attól pedig hogy a Pesti Srácok ikon fazonja betegségnek tartja a másságot még nem lesz az. Viszont jobban vigyázhatna a saját kinézetére, hogy ne az jöjjön le a látványától...
Málna
@reagens: Én normális vagyok, de nem fogok kevesebb kólát venni ezek után.
Egyébként mitől agresszívek ezek a plákátok? Én mosolygó embereket látok rajtuk...
cikicakk55
@Málna: Szerintem sem agresszívek a plakátok. A homoszexualítás nem bűn,ameddig nem erőszakkal szereznek maguknak partnert, Az erőszakos nemi közösülés azonban minden fajta beállítottságnál bűn. Semmivel nincs tobb homokos és leszbi,mint 100 éve,csak most már egyre többen fel merik vállalni. Engem speciel nem zavarnak,nem is igen foglalkozom a témával.Egyetlen dolog van ami nem tetszik,az a meleg felvonulás.Kár nekik direkt hergelni a már alapból is gyűlöletre nevelt embereket.Orbánnak és kormányának 9 év alatt sikerült a Magyar embereket ránevelni mások gyűlöletére. Soha nem volt a Magyar túl toleráns a többi országhoz képest,de ami 9 éve megy az már okádék.
reagens
@Málna: A többletjogok követelése, az ellenzők megbélyegzése, ellehetetlenítése, a gyermekek megrontása, befolyásolása épp elég azoknak, akik azt állítják, itt van az elég!
Málna
@reagens: Na erre most részletesebben is kíváncsi vagyok...Kezdjük az elsővel. Egész pontosan milyen többletjogokat követelnek maguknak a homoszexuálisok? Nem hallottam még ilyenről.
reagens
@Málna: És a házasság azonos nemű párok között? A szabad nem választás?
Épp a természet rendje és a kultúrálisan kialakult társadalmi normákkal mennek szembe.
Az érzékenyítés? Miért is tolakodnak ezzel? Nem akarok érzékeny lenni, ne erőltessék rám!
A gyermekek befolyásolása a buzipropaganda irányába, hogy ez jó dolog? Majd eldönti a gyerek, ha felnő! Miért befolyásolják őket a döntésben?
Málna
@reagens: A házasság lehetősége a heteróknak is adott, az mitől lenne többletjog? Vagy a szabad nem választás? Az sem csak az ő joguk.
Miért a természet rendje ellen való az, ha két ember szereti egymást?
Nincs rád erőltetve semmi, jogod van nem elfogadni ezt a dolgot.
Az miért baj, ha a gyermekeket az elfogadásra tanítjuk? Mi bajuk lesz attól?
reagens
@Málna: Attól többlet jog a buzi házasság, hogy nem volt eddig a jogrendben kodifikálva. A fű sem ártalmasabb, mint az alkohol, mégsem legális! Ilyen erkölcsöt, társadalmat és nemzetet romboló buziházasság nem alapjog, hanem többlet jog, amit vissza kell utasítani!

A gyermekeket a látens és a divat buziság felé terelgeti a buzi lobbi! Arra sem érzékenyítik a gyermekeket, hogy a szüleikkel szexeljenek. A társadalom és a természet ellen érzékenyíteni őket bűn!
Elfogadják, mint szükséges rosszat, de nem akar a többség buzi lenni. Így hagyni kéne ezt.
Ráadásul, ha a többség gyomra ettől felfordul, miért köteles lépten nyomon szembesülni az erőszakos buzilobbival?
Málna
@reagens: Akkor lenne többletjog az ő házasságuk, ha a heterók nem házasodhatnának, csak ők. Így viszont nem beszélhetünk többletjogról, hiszen csak ugyanazt szeretnék, ami másoknak már adott.
Nem terelgetnek senkit sehova. Csak elfogadást szeretnének. Én legalábbis még soha nem éreztem, hogy arra ösztökélnének, hogy homoszexuális legyek. Most a Coca colánál sem.
Mitől fordul fel a gyomrod? A mosolygó emberektől a plakátokon? Ezt tényleg erőszakosnak érzed? -:)
kokopelli
@Málna: ...nem kell meggyőznöd senkit!Sok millió homofób próbált már okoskodni,és elmagyarázni az elmagyaráz-
hatatlant!Olyan ilusztris társaságban,mint a "nazik",az keresztény egyház,a szélső jobboldali politikusok és azok csat-
lósai! Nincs más dolguk,csak az ellenségkeresés,mivel nem találnak elég normális elfoglaltságot!
Aki Én
@reagens: mi ebben e,,többlet jog,, te agyas?
A többség valóban normálos, ezért nem is szavazott soha az uszító tolvajbandára. Még a közismert csaláSOKKAL, megtévesztésekkel, megfélemlítésekkel, közpénz 100milliárdokkal... sem lett valós többsegi támogatottságuk. Ti is egy létező társadslmi csoport vagytok, mit szólnál ha holnaptól ellened uszítana a hatalom? Buta vagy...
Málna
@kokopelli: Nem akarok én senkit meggyőzni. Aki érzelmileg határolódik el ettől a kérdéstől, azt nem is lehet. Csak nem szeretem, amikor olyan érvekkel magyarázzák a ellenérzéseiket, amik nem is léteznek, csak az ő fantáziájukban.
CsipkeRózsa
A homokosok bepótolják a homofóbok által csökkentett kóla-fogyást.
Eriksson
Még az is lehet, hogy a Coca Cola túllőtt a célon ezzel a kampánnyal. Ezentúl aki kólát vesz, arra sanda szemmel fognak nézni, hogy talán csak nem buzi?
csak úgy....
@Eriksson: öreg!-rád nem a cola miatt néznek sandán,inkább a vegetáriánus gondolkodásod a marha sok zöldséggel...
reagens
@Málna: Már majdnem megható, ahogy a destruktív buzipropagandát nyomod!
A buzik nem házasodhattak, aminek az egyszerű oka annyi csak, hogy nem tudnak utódot nemzeni. Így a házasságuk a társadalom számára értéktelen. Mindig is voltak és lesznek is buzik, ezzel semmi baj. A baj az agresszív nyomulásuk, a devianciájuk és aberrációjuk ráerőltetése a társadalomra.
A gyermekek buzi irányba való befolyásolásuk, amit elfogadásnak titulálnak, a társadalom egészséges, hetero voltát támadja. Nem kell kis divatbuzikat kreálni! El a kezekkel a gyermekektől!

Ami még kérdés. Miért kéne elfogadni őket? Engem a hányinger kap el, ha buzikat látok édelegni. Miért élnek vissza a türelmemmel? Menjenek haza és a négy fal között tegyék és ne terjesszék a devianciát!
reagens
@Aki Én: Mellébeszélő ostoba szócső vagy aki a trendi buzipropagandát nyomatja és az ellenzéki újságból szopott ostobaságokat!
Majd ha menni fog a logika és érvelni is megtanulsz, megbeszélhetjük!
Málna
@reagens: De akkor 50 év felett sem kellene engedni a házasságot, sőt, meddő pároknak sem, hiszen a társadalom számára értelmetlen a frigyük. Akkor meg mégis mit képzelnek, hogy ilyesmire vágynak, csak úgy...a haszontalanok...-:)

Azt már megbeszéltük, hogy nem kell őket elfogadnod, jogodban áll utálni őket.
Egyébként milyen édelgéseket szoktál tőlük látni az utcán? Mert én még olyan párral sem találkoztam soha, akik kézenfogva sétáltak volna.
reagens
@Málna: A házasság nem életkori-, meddőségi ügy, hanem heteroszexuális intézmény. Okkal létrehozva!
A prájd nevű gusztustalan önmutogatás és többség hergelés nem elég?
Jozefina
Borzalmas nézni olvasni a sok primitív hozzászólást és egymás fikázását!!
Helyette mindenki olvassa el, hogy egyáltalán mi a szivárvány színek, a szivárvány zászlónak a története, hogyan és kik használják!! Talán boldogabban élhetünk és normálisabban beszélhetünk egymással:
hu.wikipedia.org/wiki/Sziv%C3%A1rv%C3%A1nyz%C3%A1szl%C3%B3
Málna
@reagens: Nekem nem heteroszexuális ügy a házasság intézménye, hanem két ember szerelme, akik hivatalosan is szeretnék összekötni az életüket. Nem kell, hogy ennek haszna legyen. (Pláne, hogy a gyerekvállalásnak ez nem feltétele, tehát valahol ez is szükségtelen.)
A Pride választható, nincs senkire rákényszerítve. Ha nem vagy rá kíváncsi, elkerülöd és kész. Nem titkolják a helyét, idejét és útvonalát.
Ha csak ezt az egy példát tudtad felhozni, akkor annyira azért mégsem zavarhatják a melegek a hétköznapi életedet...
reagens
@Málna: Két ember szerelméhez nem kell házasság. A házasság a család megteremtéséhez szükséges és azt elősegítő jogi intézmény. Két buzi nem család. Ezt nem tudtad?

Engem a magánéletemben nem zavarnak a buzik. Tegyék amit akarnak de a társadalomra való rátelepedésük és a normális többség mentális terrorizálása felháborít.
kokopelli
@Jozefina: ...vannak olyan "emberek",akiknek szükségük van olyan dolgokra,történésekre,amin meg tudnak
bontránkozni! Én csak "sajnálom" őket,mert nem találnak más elfoglaltságo!Vannak a családunkban is hasonlók
akik azt a "Kick"-et keresik,amin "felhúzhatják" magukat! A régi vicc jut eszembe "ezekről":
- Józsi min morfondírozol!Mond meg,hátha el tudom magyarázni!
-Elmagyarázni én is tudom,de nem értem!
..én el sem magyaráznám az "ilyeneknek"!
CsipkeRózsa
@reagens: tegnap, 11:47

Csak a kíváncsi emberek egy része érzi úgy, hogy "hergelik", senkit nem köteleznek arra, hogy nézze a vonulást.
reagens
@CsipkeRózsa: Így van ahogy mondod. Épp így pl a kommunista és náci jelképek sem zavarnak mindenkit. Hatásos az érvelésed!
CsipkeRózsa
@reagens: Nem ugyanaz, a homokosok nem gyűlöletkeltők, nem kirekesztők.
reagens
@CsipkeRózsa: És annak mi köze az eltűréshez? A kommunista náci jelképek nem rendelkeznek tulajdonsággal. Azok csak jelek.
CsipkeRózsa
@reagens: Már a használata is azt jelzi, hogy náci az illető, vagy a csoport, és a gyűlöletre koncentrálnak. Annak pedig a végeredménye a kirekesztés és az öldöklés, ez bizony a legtöbb embert félelemmel tölti el.
reagens
@CsipkeRózsa: Már a prájd is azt mutatja, kirekesztik a normális társadalmi formákat és agresszíven provokálnak. Míg a jelképek nem mindenkit zavarnak, addig a többséget irritálja a provokálás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.