Egyre több részletet árulnak el a szemtanúk. Egyre több részletet árulnak el a szemtanúk. Az utóbbi napoban Donáth László, evangélikus lelkész, volt MSZP-s képviselő, a Momentumos Donáth Anna édesapjának zaklatási ügyeitől hangos a sajtó. Most egy újabb szemtanú keresett meg minket. A levelét változtatások nélkül közöljük. „Kedves Zsófia! Amint elolvastam a cikkét, egyből kirázott a hideg és úgy érzem, ezzel a vallomással tartozom azoknak akiket éveken keresztül zaklatott és molesztált, de nem utolsó sorban magamnak is. Szeretnék anonim maradni, ugyan már nem dolgozom a Gaudiopolisban, de még a mai napig tartok attól, hogy a befolyásával élve hátrányos helyzetbe hozhat engem a >>lelkész úr

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Donáth Lászlót még csak ki sem hallgatta a rendőrség, mert a világűrből is látszik, hogy csak egy aljas politikai szarkavarás az egész. Ahhoz meg, hogy kinek hány gyereket csinált, senkinek semmi köze.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Mert ha valamit biztosan megtanulhattunk a fidesztől az az, hogy soha nincs olyan, hogy ez már a legalja. És mindegy, hogy mennyire életszerű a történet, már beépült az agyakba. És hiába gondoltuk azt, hogy túl vagyunk már azon, hogy ilyen olajozott karaktergyilokra alkalmas gépezeteket még össze lehet rakni és következmények nélkül üzemeltetni lehet egy szabad világban, hogy nincs annyi gátlástalan rohadék, annyi morális hulla, aki hajlandó erre a mocsokra, tévednünk kellett. Feláll egy, akinek nem bírja a gyomra és a gerince, és öt-tíz jön a helyére. Ja, és tessék megfigyelni a patikamérlegen kicentizett szellemi mérget: leszbikus zaklatás, bántalmazás, a kereszténységtől való elhajlás, laza erkölcsök, a szent család eszménye elleni merénylet, stb. A rágalmazásokra fölösleges válaszolni.
Ott tényleg nincs más, mint amit Donáth Anna mondott: perel. Tisza Kálmán mondta a fiának: Ha megrágalmaznak, ne védekezz. A rágalom olyan, mint a kabátra fröccsent sár. Ha dörzsölöd, egyre nagyobb lesz a folt. Várd meg, amíg megszárad, leesik magától. Kb. így van ez a mocsokmédiával. Ha visszaszól nekik az ember, tovább habosítják a történetet (mindegy mekkora hazugsággal kell előállniuk), még több emberhez jut el a mocsok, a helyesbítést meg apró betűkkel hajnali kettőkor teszik ki az oldalra. És sajnos igaz: soha sem mondhatjuk, hogy ennél már nincs mélyebben.
Cincinntatus
A Bors mai számában cikk jelent meg ezzel a címmel:
"Ez már la­vina: a fe­le­ség háta mö­gött szült gye­re­ket Do­náth László jo­gász­nője"

A cikk szerint:
Nem ez az első házasságon kívüli gyermeke, ezt is mindenki tudta, azonban csak a jogtanácsostól származó lett szintén Donáth vezetéknevű.
Volt olyan, hogy a fiatalabb nővéreket "kurvácskáimnak" hívta.
Donáth László nem azért ilyen, mert köze van/volt a politikához, hanem azért mert egy beteg ember. Felháborítónak tartom, hogy a mai napig aktívan részt vesz az ott dolgozók életében, az egyházközség élén áll és remélem, hogy végre elindul a lavina és elnyeri ez az ember a méltó büntetését.
1magyar
Mindenki tegyen feljelentést ellene és azonnal kivonni a közéletből az ilyen mocskokat!
Aki gyereket, kutyát, nőt bántalmaz nem érdemel semmilyen életet.
Macskaszem
Donáth Lászlót még csak ki sem hallgatta a rendőrség, mert a világűrből is látszik, hogy csak egy aljas politikai szarkavarás az egész. Ahhoz meg, hogy kinek hány gyereket csinált, senkinek semmi köze.
Dr plágium
@1magyar: Névtelenül nem lehet feljelentést tenni. Ha ez igaz, vállalják névvel együtt. Ha névtelen marad kételkedem benne.
tudode
Elvonatkoztatva ettől a KUKKOLÁSTÓL, azért egy kis cicózás hogy aránylik a HAZAÁRULÁSHOZ, nézzük csak mit is mond erről a fáMA, azaz a "régi csibészek"
.
----- Simicska: Orbán hazaáruló
.
index.hu/belfold/2017/12/01/simicska_orban_hazaarulo/
.
Előfordulhat, hogy a NÜRBERGI MESTERDALNOKOK már hangolnak azokra, akik olyant követtek el, amelyre a honfoglalás óta NEM VOLT PÉLDA, és karaktergyílkolással terelik el magukról a figyelmet!
Pálinkafőző Rézüst
888...a kis gnómmal az élén... aki soha nem volt nővel... a guminőket leszámítva... Nagyon komoly hírforrás... :))))))))
Sziszifusz
@durbincs: 12:40
Dajcs Tominál is lehet fogadni, hogy mennyi zabigyereke született ??
csak úgy....
@durbincs: oszt mit kapok,ha eselleg én is jelentkezek szemtanúnak? nem vagyok ócssó ...
namihami
Szemtanú és 888.hu.
Micsoda szerencse, hogy ezek (ÉS PONT ezek) folyamatosan felbukkannak és ilyen szerencsésen éppen egymásra találnak.
Vajon mi lenne, ha véletlenül elkerülnék egymást?
csak úgy....
@durbincs: mikor fingod nincs,hogy mit köll mondani,akkor mindíg így erölködsz ?
azt hiszem,hogy tudom a titkod!:) te így harcolsz a fidesz ellen... :)
Nessy
@namihami: Mit gondolsz, ha Krapancsák Hugó segédmunkást akarná valaki beperelni, lenne tanú??? Hacsak nem lépett valamelyik potentát tyúkszemire! Pláne évek múlva! Akkor nem volt probléma, nem tett ellene, csak most frissítette föl valaki, valamivel a teketóriáját?
csak úgy....
@durbincs: te agyhúgyköves...,te a niggerekkel,arabokkal...stb. is így kötözködsz,vagy csak a magyarokkal? egyáltalán,-meg vagy te keresztelve vagy csak egy korán szülött alibaba és a 40fideszes?
Dr plágium
@durbincs: anyád meg qrva. azért nem tudod ki az apád. Most aztán dörgölődsz mindenkihez aki qrvákhoz járt.
Sámannus
@Nessy: Ezek a fidesznyikek úgy szokták, hogy évekig gyűjtik a dinyóganyéjt, és csak egy jeles ünnepre szoktak megfürdeni benne.
Nessy
@Sámannus: Mint ahogy az eddigi hasonló bejelentések esetében. Csak és kizárólag ismert, nem éppen kormány hű emberek voltak a "zaklatók", néha évtizedekkel ezelőtt! Na, ezért van véleményem a "megvilágosodott feljelentőkről"!
Málna
@Macskaszem: Azért nem hallgatták ki, mert nem történt feljelentés.
Eladott Ország
@durbincs: ma, 12:29; Azt mondta az ECHO tv, hogy anyád hogy tudott ilyen hülye fideszmarhát szülni, mint te vagy!
csak úgy....
@Málna: még följelentés sem történ de ezen csámcsog az összes fideszes szarházi?
nesze neked jogállam...
Macskaszem
@Málna: Na és mért is nem történt feljelentés? Tán nincs sértett, aki feljelentse? Eriggy innét, mert küldök egy macit.
Málna
@Macskaszem: Nem tudom, miért nem történt feljelentés. Én csak annyit mondtam, nem azért nem hallgatták ki, mert nem igaz a vád, hanem azért, mert senki nem jelentette fel.
csak úgy....
@durbincs: : egyszer tedd ki magad elé a kölykeid fotóit és gondolkozz el azon,hogy mekkora barom vagy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.