A megkérdezett 500 ember szerint, a pénzügyi források megszerzése és a kormánnyal való együttműködés miatt nyerhet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
De a meggyőződés és Taplós-hit mellé nem árt egy kis krumpli, tészta, alma, Böbe-zsuga és, ha netán nagyon billegne a léc, akkor némi kp.
Majd mi, adózók összedobjuk.
reagens
Azért nyer, mert jól vezeti a fővárost. Nem kell másra gondolni!
Eladott Ország
Tudományosan bizonyította a Nézőpont Intézet: akit sokáig ijesztgetnek, az megijed.Esküszöm, még életemben nem hallottam olyan kutatásról, amelyik azt mérte volna fel, hogy mondjuk hová fajult a népesség körében akárminek is az érzése, de a Nézőpont Intézetnek én kételkedés nélkül elhiszek bármikor, bármit. Mráz Ágoston Sámuel és a fidesz seggét a meleg szarig nyaló csapata már többször bizonyított, mint ahányszor erre nekem például igényem lett volna. Ők mutatták ki azt a kétségtelen tényt is, hogy az emberek többsége szereti a paksi bővítés GONDOLATÁT. Ezt 2014 februárjában derítette ki a kormánytól teljesen, de nagyon független intézet, azóta pedig nagyon sokat fejlődtek.Már alig várom a következő bombasztikus eredményt. Ha van egy kis szerencsénk, az arról fog szólni, hogy a magyarok 89,7 százaléka ragaszkodik hozzá, hogy a kormány vegye állami gondnokság alá a közétkeztetést, mert csak az a répafőzelék az igazi, amin ott a miniszterelnök vigyázó szeme. Feltétnek.
Eriksson
Szoktam hallgatni Puzsért, Karácsonyt, Tarlóst, meg a többieket, hogy melyik, mit ígér.
Sokaknak lehet itt más véleménye, de szerintem egyedül Tarlós tudja, hogy miről beszél. Bármit kérdeznek tőle, konkrét válaszokat tud adni. Ellenben a többiek utópisztikus nagyotmondásaival.
Macskaszem
A nézőpont leírta, hogy mit szeretne. Ki nem sz@rja le.
Eladott Ország
@Eriksson: ma, 10:52; Kérdezd már meg Tarlós Pityut a precíz üzemmérnököt vajon miért rúgták ki a Budapesti Műszaki Egyetemről és miért a győri Közlekedési és Távközlési Műszaki Főiskolán kellett folytatnia tanulmányait és szerzett mélyépítő üzemmérnöki oklevelet?! Miért kellett pártbizottsági bevetéssel a főiskolára Győrbe helyezni?!
Eriksson
@Eladott Ország: Feltételezem, ezek az események (ha igazak) nem akadályozták városvezetői képességeit.
Yoda69
Hat azok az "ellenzekiek" akik behuztak a fideSSnek ujra a 2/3-ot biztos hogy sarlosra fognak szavazni.
Csakhogy az elempet es a jobbikot nem neveznem ellenzekinek. Ezek a fideSS krealmanyai pont az ellenzek megtoresere hoztak letre oket.
Eriksson
@Eladott Ország: Kit javasolsz helyettük?
CsipkeRózsa
Kizárt dolog, hogy bárki átszavazna, csak, akik általában a fideszre szokott szavazni, ők állnak ki Tarlós mellett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.