Dobrev Klára nem kevesebbet garantál, mint azt, hogy a gondosan felépített Orbán-féle pénzelosztási rendszert kijátszva az ellenzéki önkormányzatok közvetlenül az Európai Uniónál tudnak majd pályázni fejlesztési pénzre.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Nagyon helyes, el kell lehetetleníteni a fideszt, másképp nem szabadulunk meg tőlük. Ők ugyanezt csinálják, csak sokkal pofátlanabbul.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Nagyon helyes, el kell lehetetleníteni a fideszt, másképp nem szabadulunk meg tőlük. Ők ugyanezt csinálják, csak sokkal pofátlanabbul.
Eriksson
Hogy mi van? És ki fogja elosztani, ill. ellenőrizni az ellenzéki önkormányzatok pénzügyi igényeit, és azok felhasználását? Dobrev?
CsipkeRózsa
@Eriksson: Gondolom, az ellenőrzés olyan szervezet részéről történik, mint eddig.
Aki Én
@Eriksson: azt tudod, hogy ez ma hogyan működik?
szaboria1
@Eriksson: Dobrev az EU parlament alelnöke neki nem ez lesz a feladata arra ott meg lesznek azok akik most az Orbán kormánynak utalták a pénzt. A pályázatot az eu. fogja elbírálni és nem a mostani zsebre dolgozó kormány.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Elképzelhető. De mi a különbség akkor?
CsipkeRózsa
@Eriksson: A kormány nem tudja lenyúlni a pénzek nagy részét, mint a mostani rendszerben.
Eriksson
@szaboria1: Naná. Eddig egyféleképpen ellenőriztek, most Dobrev hatására másképpen fognak.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Van egy eu-s költségvetés, amit egy-egy tagállamra szánnak. Azon belül pályázni kell minden elköltendő euróra. Gondolom ezek után, majd minden Piripócs meg Nekeresdfalva külön-külön megpályázza a polg.mesteri hivatalának a kerítésére valót. Mert Dobrev elintézi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.