Pénteken 11 órakor az M1-es autópályán egy ellenőrzés során szűrtek ki a forgalomból két román gépjárművet – közölte a rendőrség honlapja.

A tengelysúly-mérések mindkét esetben szabálytalanságot mutattak ki, a kistehergépjárművek és a szerelvényük súlya a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladta.

Nagy bajba kerültek a magyar rendőrségen a szabályokra fittyet hányó román sofőrök

A tetten ért román sofőröket a járőrök előállították, majd a hatóság gyorsított eljárás keretében a szabálysértőket három hónapra eltiltotta a járművezetéstől, valamint pénzbírsággal sújtotta.

(police.hu)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ahogy megfogták őket úgy azzal a lendülettel elkobozni a járműveket, a sofőröket meg lecsukni, mert a jövő héten új személyiséggel újra jönnek !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
Amit a románok itt az utakon művelnek az valami borzalom.
advocat
@papa.49: Tekintettel arra, hogy az autópályára csak díj megfizetése után lehet felkerülni, esetleg annak megállapítása, hogy mikor és hol kerültek oda? Csak ötlet, lehet, hogy nem alkalmas. Persze heti/havijeggyel nem megy, bár a vásárlás helye???.
vacsi
Na, akkor alaposan megbüntették őket...
jesz
@papa.49: bizony, van olyan ország, ahol elkobozzák a járműveket, aztán ha minden bírságot befizetett, vagy leült, akkor viheti. Kivéve a kábszert-szállító járművet, mert azt bedarálják. Volt szerencsém látni egy ilyen határközeli telepet...hát mit mondjak? ilyen sok autót még nem láttam egy telepen (buszok is voltak)
papa.49
@jesz: Nekem meg személyes ismerősöm volt egy monori sofőr aki kiment a muszkákhoz úgy 1994 tájékán, és valamiért megbüntették, addig volt ott a dutyiban, míg a bátyja aki szintén sofőr, nem vitte ki a büntetés összegét utána !!! A kamionját árúval együtt elkobozták, nekem a Miki azt mondta nem volt semmi szabálytalan , csupán fél éves volt a szerelvény !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.