Állítólag nem lett semmi következménye.

A Facebookon kezdett terjedni egy videó, amelyen az látható, hogy először egy, majd több diák is inzultálni, lökdösni kezdi az órát tartó tanárt.

A padsorokból többen biztatják az Attila nevű főkolompost, hogy "adjon neki". A tanárral a diákok meglehetősen tiszteletlenül és flegmán beszélnek.

A videó feltöltője szerint az esetnek nem lett semmi következménye, feltételezése szerint azért, mert mindenki fél.

A 24.hu úgy tudja, a balhé a pesterzsébeti BGSZC Eötvös Loránd Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában történt, az intézmény egyelőre nem reagált a portál megkeresésére.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A nyomozókhoz is eljutott a felvétel és hivatalból megindították az eljárást. Az egyik mocsok már a rendőrök kezében.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
Még önvédelemre sem jogosult a tanár mint egy átlag állampolgár? :(
simmering73
A nyomozókhoz is eljutott a felvétel és hivatalból megindították az eljárást. Az egyik mocsok már a rendőrök kezében.
Jozefina
Ez a NER rendszere és a keresztényi oktatás hatása!!! Gratula és hol vannak a migránsok ehhez képest!!!???
görbetükör
Csoda, hogy még van tanár ebben az országban!
Pálinkás Pál
Kérdezném a liberális jogvédőket...valóban kell nekünk a cigók felzárkóztatása???
Yoda69
@simmering73: Egeszen addig amig ki nem derul hogy egy fideSSes geci fattya. Onnantol megszunik az eljaras, kirugjak a tanart, es a nyomozo tisztet. Ez orbanisztan.
Borsodi
Kell ide Török iskola,nem elég a sok cigány nekünk? Budapestnek így lesz vége.Tiszaújvárosnak szintén,betelepítették oda is őket.Azok hozzák be ezeket akik 10 éve migráns ellenesek.
Gáon Mordehaj
Ezeknek nem iskola kell, hanem kényszermunkatábor! Ezeket nem az oktatási intézményekbe kell integrálni, hanem egy őrzött büntetőtáborban, valahol az Urálon túli vidéken, vagy Indiában!
Gáon Mordehaj
@Borsodi: Hogy lehet a turáni magas kultúrát 800 éves birodalmi kontinuitásban ; Oguz-Kipcsak-szeldzsuk-Oszmán-Ottomán, a világ legnagyobb kiterjedésű birodalmának vezető politikai etnikumát egy lapon említeni a kaszton kívüli bandzsárák Európába bevándorolt és szórványban élő leszármazottjaival? Hatalmas tudatlanságra és ennél nyagyobb rosszindulatra vall az Ön megjegyzése!
i.imgur.com/vXWIeZt.jpg
i.imgur.com/mKBauss.jpg
Borsodi
@Gáon Mordehaj: Jó legyek rossz indulatú,de ezekre semmi szükség.Az se normális aki ide hozza őket.Vannak akik biztonsági kockázatnak tekintik ezt a lépést.
Ki is mondta nyugat felé kell menünk,Magyarország nyugatos Ország szeressük és erről az útról soha ne engedjék,hogy letérjünk.Lehet,hogy az olaj keletről jön de a szabadság,mindig nyugatról érkezik.Orbán mondta 2007.ben
Gáon Mordehaj
Kedves @Borsodi: "a szabadság, mindig nyugatról érkezik. Orbán mondta 2007.ben "
Ez a mondat 12 évvel ezelőtt hangzott el. Ekkor még én is ott éltem és azt hittem -bár 2006-tól bizonyos események folytán megrendülve és kételkedőn-- hogy a szabadság nyugatról jön. De azóta eltelt 12 év. Azt kell látnunk és éreznünk, hogy nyugatról már nem Friedrich Schiller gondolatai, Beethoven Örömódája, Hegel ás Herder nemzeti szellemének sugallata, a görög-latin, zsidó-keresztény szellemi és anyagi kultúra fényessége világít, hanem a hanyatlás, az erkölcsi métely, a Emile Durkheim fejetetejére fordított szörnyű „anómia világa” Az emberi civilizáció zászlóshajója, és a görög mitológiabeli titánok gyermekének, az Olimposz főistenének Zeusznak szerelme EURÓPA, 2019-re Korhadt süllyedő bárkává vált. A magyarság sorsát nem kötheti egy süllyedő roncshoz, amelyet vezetői, még ilyen is állapotban is idegen etnikumok „zátonyán” akarnak teljes pusztulásra szánni.
A mi utunkat saját magunknak kell járjuk, kizárólag a magyar nép érdekei szerint, a magyarság megmaradásának és sikeres jövője céljából!
Borsodi
@Gáon Mordehaj: Igazad van úgy kéne ahogy írod ,de az utolsó mondatodban a nép érdekeit a sikeres jövőt a Magyarság megmaradását írod. Ami most Magyarországon folyik az ennek éppen az ellenkezője,egyáltalán nem a nép érdekeit,és a sikeres biztonságos jövőt készítik elő inkább elűzik,a magyart mint,hogy megbecsülnék.
Gáon Mordehaj
@Borsodi: Akkor mondjad meg! A jelenlegi politikai moslékos vödörből melyik pártot tartanád alkalmasnak kormányzásra?
Borsodi
@Gáon Mordehaj: Azt el árulom,viszont nagyon szégyellem,hogy én is Orbánra szavaztam,mert Gyurcsányból nagyon elegem lett.Azóta sok minden változott,mindig a jobbikra szavaztam,és biztos vagyok benne ha Vona G megválasszák,most sokkal jobb lenne.Kérdésedre válaszolva,a fidesz-kdnp -re semmi képen.Tőlük bármelyik párt jobb.De két párt között döntenék Jobbik,Momentum. Azt hiszem a Momentumra szavaznék,főleg azért,hogy esélyt adjak a fiataloknak a jövőjük alakításához.Mert valljuk be,egyre rosszabb helyzetben vannak és ez a mi hibánk.Persze tudom,hogy aki nem Borsodi az másképpen gondolja,nem vagyunk egyformák de éppen ezért nem kéne egymásnak esnünk.
Gáon Mordehaj
Kedves @Borsodi: Te is a jó szándékú, nemzeti felelősségtől áthatott ember vagy, akit, pontosan azért lehet félrevezetni, mert tiszta gondolkodású. A MOMENTUM "fiatalsága" egy végtelenül aljas, hátulról (eleinte francia pénzesből) mentorált, antimagyar kozmopolita párt. Tele több generációs judeo-bolsevik zsidó kommunisták unokáival és dédunokáival. A Jobbik hajnalán, mielött parlamenti tényezővé vált, bennük láttam az egészséges defenzív nacionalizmus szószólóit. Egy tisztességes magyar nemzeti radikális pártot. Arra kértem a vezetést, hogy minden politikai pályára készülő személy tegye nyitottá, hozzáférhetővé hiteles és ellenőrizhető családi genealógiai hátterét 3-4 generációra visszamenőleg. Tudni akarjuk, hogy honnan jöttek, melyek voltak a felmenők magyar nép számára értékelhető társadalmi életteljesítményei, Amelyből következtetéseket lehet levonnia leszármazottak szocializációjára, valós és nem konjunkturális meggyőződésére! NOS! A válasz cipőjük orrának zavart nézegetésében merült ki. Ekkor, mint valami milétoszi jós, nagyon sok ember nemtetszésének ellenére, a pártot egy zsákutcás politikai formációnak nyilvánítottam. Amelyik tele van politikai karrierista percemberekkel, akik a naív magyar emberek hátán akarnak felmászni a politikai történések porondjára és megélhetési politikussá válni. A MOMENTUM is ezt az utat járja! Egy kozmopolita judeo-liberális párt külső megrendelőkkel a hátuk mögött! Az olimpia megfúrásával mindent elárultak magukról.
i.imgur.com/yPxgGxg.jpg
i.imgur.com/TnrKBAW.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.