Október 17-én reggel Tarlós István átadta hivalát Karácsony Gergelynek.

Megható felvétel: így adta át Budapestet Karácsony Gergelynek Tarlós István

Budapest új főpolgármestere kerékpáron, hátitáskával érkezett munkahelyére.

Megható felvétel: így adta át Budapestet Karácsony Gergelynek Tarlós István
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Karácsony korábban azt nyilatkozta, Tarlós úriemberként viselte vereségét, Tarlós István pedig elárulta, egyáltalán nem bánja, hogy nem kell újabb 5 évig főpolgármesterkednie.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Horizont: Szó szerint ez jutott az eszembe. :)
Tényleg, tudja valaki, mitől hatódott meg a Propeller?
Egyébként most Tarlós tényleg úriember volt, nem úgy, mint korábban időnként. Persze, könnyű volt neki, már a háta közepére se kívánta a főpolgármesterséget.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Béla333: latszik, hogy sohasem eltel IGAZI demokraciaban, es Karacsonytol mar az elso napon azt varod, hogy Tarlost felakassza az elso lampavasra. Az meg sem fordul a fejedben, hogy talan Demszkynek sem voltak akkora tevedesei, lopasai, hogy azert barki is elitelje oket.
Ha lett volna, akkor orban mar reg kivegezte volna Demszkyt, mert szivbol gyuloli az SZDSZ-t.
Es most ne mondd azt, hogy Demszky osszejatszott az mszp-vel, mint ahogy Karacsony is, es ezert lesznek megalkuvoak, mert ha valaki, akkor Tarlos nem tartozik az mszp-vel osszeajtszok - es ezert mindent elnezok - csoportjaba!
Tul sok osszeeskuves elmeletet nezegettel a kozelmult tortenelmeben, de probalj meg europai modon gondolkodni,. Bernadett szemerol is leesett a loszemuveg, a tiedrol is leeshetne - sokkal egyszerubb lenne az eleted.
(Detti egyebkent rendkivul sokat valtozott, elonyere, es igy mar nagyon is szeretheto, hogy otthagyta az lmp-t)
karma1
@RonaGyuri: Hat orban aztan tud elni! Eloszor hulyekkel, aztan meg bukott politikusokkal veszi magat korul. Hat tarlos benne volt egy olyan pozicioban, amire mar 5 evvel ezelott sem kellett volna megvalasztani, mert tul nagy falat volt az o ambicioinak. Elvolt o jol az obudai maffiaval, - azt meg eppen tudta (ugyan eleg szarul) kezelni.

Ugy latszik, orban basi tudatosan keszul a sajat bukasara - hat ilyeneket kell maga kore gyujteni, jo sokat. Azert Tarlos fole ne rendelje a sziszit meg a kosa lalat, mert akkor meg gyorsabb lesz a bukasa...:)
karma1
@jesz: Demszky alol az autojat loptak ki - szerencsere nem az elso napon. Azt viszont lathattad, hogy kelloen lelakatolta a bicajt a belso udvarban, ugyhogy a kamerak tutira felvennek, hogy ki volt a rosszfiu...
RonaGyuri
@karma1: hogy és hogyan készül azt nem tudom, de azt igen, hogy sokan, nagyon sokan várjuk! =))
nezelodo
@Pegero: Arra gondolsz, hogy most ismertem fel a rendszer és vazallusai mibenlétét? Nem, 1998-ban, de 2002 április közepén már nem voltak kétségeim. Pedig még a remény és az ép állkapocs ideje volt...
advocat
Így is leht! Tarlós sokat javított a megítélésemen. Persze magánügy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.