Karácsony Gergely főpolgármester a megválasztása után azt ígérte, a BKV napokon belül felbontja a Lokál kiadójával kötött szerződést, így megszűnhet az ingyenes fideszes lap terjesztése a budapesti megállókban.„Karácsony diktátorként be akarja tiltani a Lokált – Példátlan támadás a sajtószabadság ellen!” „Karácsony Gergely be akarja tiltani a Lokált, Magyarország legnagyobb, legtöbb példányban terjesztett lapját” – állítja a lap. A múlt héten Orbán Viktor miniszterelnök hasonlóan beszélt a Parlamentben:„Örülök annak is, hogy szóba került a megfélemlítés. Uraim, ha jól látom - illetve kisasszony -, itt nem kevesebbről van szó, mint hogy önök vettek egy mély levegőt, és azzal kezdik, hogy bejelentik, hogy betiltanak újságokat. Gratulálok! (Szabó Timea: Nem! Nem! A közterekről fogjuk! - Dr. Vadai Ágnes: Gond van a szövegértéssel! - Felzúdulás, folyamatos közbeszólások az ellenzéki pártok soraiból. - Az elnök csenget.) Ha jól értem, nem is tévedésről vagy elszólásról van szó, hanem, ha...

(Forrás: 444.hu, Északi által)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Volt egyszer egy Népszabadság. (És lesz is!) Az újság volt. Sajtótermék.
A Lokál csak egy szennylap. Hogy Orbánnak mi képvisel értéket, azt tudjuk. Silány kormány időket élünk.
kereső
A lokál nem újság-és főleg semmi köze a SAJTÓHOZ! Csak egy közpénzen nyomtatott szenny- olyan habonyrogáni közizlésnek megfelelő.Mondhatnám a kormányt is.
Nyírfa
@kereső: Előttem van , ahogy habony belerúg az idős hölgy hasába. Nagy bajban van az az ország, ahol egy ilyen ember miniszterelnöki tanácsadó lehet. Persze, suba alatt, nem vállalva.
kereső
@Nyírfa: Nagy baj van abban az országban, ahol egy ilyen ember "média birodalmat" hozhat létre közpénzen- London központtal, és most már exportálja a hamis hireket, a gyűlölet propagandáját.
Nyírfa
@kereső: Kíváncsi vagyok/lennék, hogy , amennyiben létrejön a Brexit, megtűrik-e a külföldi propagandistákat.
Meg: ha habony tényleg ki van tiltva az USA-ból, és nyilván nem ok nélkül, viccből határoztak így, az angoloknak nem derogál , hogy a fővárosukban egy retardált , hivatalosan a magyar kormány által sem vállalt, bújtatottan közéleti szereplő rontja a levegőt? Ezt persze az amerikai kitiltás nélkül is így gondolom.
Aki Én
Nem tilt be senki lapot orbánék kivételével, csak kiküldik a piacra, hogy ne az adófizetők fizessék. Így van ez jól, már korábban kellett volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.