Többször látták már autóban ülni.

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere posztolta a Facebookon, hogy milyen megkeresést is kapott az egykor kiváló, ám mára alaposan kormánypártivá váló origo.hu újságírójától. 

Keményen oknyomoz a kormánysajtó Karácsony közlekedési szokásai után

Fotó: Facebook/Karácsony Gergely

A lap munkatársa ugyanis arról kérdezte, hogy az elmúlt hónapban hányszor ment be munkahelyére autóval, tömegközlekedéssel, illetve biciklivel.

Tisztelt Karácsony Gergely! Tisztelt Főpolgármester Úr!

Nagy médiafigyelem közepette kerékpárral érkezett első munkanapjára a budapesti Városházára, később pedig busszal ment el a kormányülésre. Azóta több sajtótermék is arról cikkezett, hogy rendszeresen szolgálati autóval közlekedik.

A kérdésem a következő lenne a fentiekkel kapcsolatban:

Önt szinte napra pontosan egy hónapja választották meg Budapest vezetőjének: ebben az időszakban milyen arányban ment dolgozni biciklivel, busszal illetve autóval?

- tette fel az oknyomozókat megszégyenítő kérdéseket a lap munkatársa.

A 24.hu cikke szerint egyébként Karácsonyt összehangoltan próbálja azzal támadni a kormányhoz közeli sajtó, hogy a nagy környezettudatossága ellenére autóban ülni is sokszor sikerült már lefényképezniük.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A Fidesz oldal önmagát tudja csak adni. Ártani mindenkinek aki nem a szekerüket tolja. Az nekik nem számít hogy ők csak az ország egyik fele. Ez az újságíró egyenesen hányinger.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
A Fidesz oldal önmagát tudja csak adni. Ártani mindenkinek aki nem a szekerüket tolja. Az nekik nem számít hogy ők csak az ország egyik fele. Ez az újságíró egyenesen hányinger.
Nessy
Milyen jó, hogy kis hazánkban per pillanat ez a legkomolyabb, kinyomozandó téma! Azért most tavaszig meg lesz a napi létfontosságú kérdésük, miután ebben az időben nem igazán kerékpározik, akinek nem kétfontosságú. Ne feledjék el megkérdezni, mennyi benzin költség keletkezik egy nem hibrid elektromos autónál.
Józsipapa
Azt oknyomozzátok ki, hogy mennyi szart hagytak maguk után a bukott polgármesterek !!!
Pécs - Eger - Miskolc - Szombathely - Jászberény -Bp. I. - IX. - VIII. kerület !!!
csipetke
Miért nem a gazdájuk utazási szokásai után nyomoznak? A repülő, amit a hadügy vett, szinte csak orbán repked vele, már amikor nem a haverok luxusgépein röpköd, és mint tudjuk, orbán senkinek nincs elköteleződve. Az a pártíz, vagy akár párszáz milliárdocska pályázati lóvé cserébe a haveroknak, ugyanmá'! Semmiség.
namihami
Nem lepődnék meg, ha a vége az lenne, hogy a Karácsony biciklijére legalább két, de talán három radarblokkolót szereltek.
Valamint stadionavatás és Emkénél tartott beszédek esetén a páncélozott kivitellel jár.
nevemnick
Nnem voltak ennyire kíváncsiak tarhás tarlóra, rizsa szilárdra, vagy kövérkés lacira, de ne felejtsük ki a betyárbajszos jólfésültet. A felfújt búvárruha mostanában meg két lépést is alig tud megtenni.
Kapja be a kormánymédia.
namihami
@Shikari: Csak kérdezném::: miért is?
Hogy jön ez ki neked? A keresztény-konzervatív miért nem árulhat hazát? Mondjuk egy szocialista országot? Vagy jópénzért? (hogy több indokot ne keresgéljek)
RonaGyuri
ahhoz képest, hogy ti is tudjátok, hogy "az egykor kiváló, ám mára alaposan kormánypártivá váló origo.hu. " tegyük hozzá, hogy egy ócska minden valós alapot nélkülöző szennylap lett, akkor miért nyomatjátok ezerrel???
RonaGyuri
@namihami: ezt ettől a buta román paraszt-suttyótól kérdezed? lövése sincs arról, hogy mit jelent a konzervatív!!! =))
Pálinkafőző Rézüst
Szerencsétlen kiscsoportos ovisok...:)))))))))))))
@Shikari: :))))))))))))))) ismét felvidítottál... :))))
namihami
@RonaGyuri: Vannak dolgok, amiről a másik oldal nézetét szeretném megtudni. Ezt (eleinte) megkisérlem, aztán ha egy durbincsba botlok, akkor feladom. Shikari még (velem) nem durbincsolódott, ezért feltenném a kérdéseimet neki. Talán okosabb leszek, ami sose árthat.
Úgy tanul a gyerek...
RonaGyuri
@namihami: @namihami: értelek, de ez a majom, ahogy a retardált dagadt törpe se nem is tudja, hogy mi az a konzervatív!+ =))
namihami
@RonaGyuri: De a magyarázatára azért kiváncsi lennék. Ha van, tanulok---ha nincs, akkor is.
Mindig hasznos a másik fél tudásával vagy nemtudásával bírni.
namihami
@RonaGyuri: Véletlenül kiléptem::
Ezt hívják csúnya, de találó szóval---kémkedésnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.