Az elmúlt két hónapban a Fidesz tábora a teljes választókorú népességen belül 35-ről 32 százalékra csökkent. A Momentum erősödött.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
www.moricka.net/wp-content/uploads/2013/04/toto-nagy-tamas-nepszeruseg.jpg
Jelenleg az egyharmada tapsol hozzá, a másik egyharmada méltatlankodik, de cselekvésképtelen, a fennmaradó egyharmada meg beleszarik az egészbe. Így élünk mi ma Orbániában. Reméljük, hogy a fennmaradó egyharmad is felébred. A kis siker is siker – hát még a politikában, hát még Magyarországon. Hát még Orbán és bandája ellen. Lám, ha összefognak a pártok az emberekkel. Mármint a józanabbik fele, mert azért ne legyenek illúzióink, tombol rendesen a NER. Sőt, talán kicsit meg is vadultak, persze csakazértis, mert ezek a hatalomhoz rögzített bűnözők és politikai prostituáltak nem bírják elviselni, ha valaki, valakik mást akarnak, nem az ő mocskos rendszerüket. Az a lényeg, hogy lassan induljanak bomlásnak, mert még sok a dolgunk. Például vissza kell szerezni a közpénzlopó köznek csúfolt médiát, hiszen még mindig az övék. Hazudoznak, elhallgatnak híreket és tényeket, mocskolják az ellenzéki képviselőket. Abban fogadni is mernék, hogy ezt a felmérést is elhallgatják, így szokott ez lenni. Kínos, mi? Aztán jöhet az igazságszolgáltatás igazságossá tétele; a korrupció felszámolása; az ellopott uniós pénzek és az állami kassza csapjának bedugaszolása. Ez csak kis szelete a maffiaállam garázdálkodásának, de nem adjuk fel, sok a szekrény, dőlnek ki belőle a fideszes mocskosságok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.