Szünet nélkül folytatódnak a bevándorláspárti erők támadásai Magyarország ellen – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap az MTI-vel.

A miniszter közleményében arra reagált, hogy Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter a Der Tagesspiegel című német napilap vasárnapi számában ismét kritizálta Magyarországot, amiért nem fogad be illegális bevándorlókat. Jean Asselborn szerint a jogállamiság Magyarországon nincs megfelelő állapotban – ismertette a cikkben foglaltakat Szijjártó Péter a kommünikében.

Azt írta: a luxemburgi külügyminiszter Soros György üzletember, Frans Timmermans, az Európai Bizottság leköszönő és egyúttal leendő alelnöke és Jean-Claude Juncker, a bizottság leköszönő elnöke szövetségese, ők meg akarják szervezni a bevándorlást.

Orbán Viktor miniszterelnök viszont a magyar emberek szövetségese a bevándorlás elleni harcban.

Szijjártó Péter hangsúlyozta: Magyarország olyan jogállam, ahol a magyar emberek biztonsága és jogai a legfontosabbak. És Magyarország egy olyan uniós tagállam, amely betartja az európai szabályokat, amikor megvédi a saját határát, amely az Európai Unió külső határa is egyben.

Emlékezetes, Szijjártó másfél évvel ezelőtt ostobának nevezte Jean Asselborn luxemburgi külügyminisztert, amiért ő élesen bírálta a Stop Soros törvénycsomagot. Jean Asselborn akkor a Stop Soros-törvénycsomag kapcsán azt mondta: az EU-nak fel kell állnia és fel kell háborodnia, és aktiválni kell a 7. cikkelyt.

Forrás: MTI, 24.hu

Címlapkép: MTI/KKM/Mitko Sztojcsev

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
A falkája tagjain kivül nincs aki értelmes EMBERszámba venné. Ezzel az állandó hisztivel szeretné a gazdája és a többiek figyelmét felhívni magára. A mi sikerül is neki. A csorda issza a szavaiT, a világ röhög a szavaiN. Csak egy betű, mégis egy világ választja el egymástól a Petink lényegét.
tudode
Az a gázgéza, hogy
.
----- Pintér Sándor elárulta, hányan telepedtek le pénzért
.
24.hu/belfold/2017/01/04/pinter-sandor-elarulta-hanyan-telepedtek-le-penzert/
.
Már Hofi is ilyeneket legeltetett
.
www.youtube.com/watch?v=QO1ujYbP-uw
.
Valaki már beragaszthatná ezeknek az etetőjét!!!
Qqberci
Szíjrágó, azt hiszed, mindenki olyan hülye, mint te?...
jesz
Luxemburgnak félmillió lakosa van, és tízszer jobban élnek...így lehet is bírálni. Főleg, hogy kettő fő migráns befogadását ígérték meg...
justhpeter
A kis ugri-bugri megint nagynak képzeli magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.