Dézsi Csaba András kardiológus főorvost, önkormányzati képviselőt jelöli Győr polgármesterének a január 26-i időközi polgármester-választásra a Fidesz és a KDNP – jelentette be Simon Róbert Balázs (Fidesz) országgyűlési képviselő pénteken Győrben.

Dézsi Csaba Andrást jelöli Győr polgármesterének a Fidesz és a KDNP

Dézsi Csaba András kardiológus főorvos, önkormányzati képviselő, a Fidesz-KDNP győri polgármesterjelöltje beszél a jelöltbejelentő sajtótájékoztatón Győrben 2019. december 6-án. Mellette Simon Róbert Balázs és Kara Ákos, a térség fideszes országgyűlési képviselői. A megyeszékhelyen január 26-án tartanak megismételt polgármester-választást, miután Borkai Zsolt polgármesteri megbízatása november 8-án lemondással megszűnt. MTI/Krizsán

Simon Róbert Balázs hangsúlyozta: olyan jól ismert, köztiszteletben álló embert jelölnek Győr polgármesterének, aki több mint 25 éve politikai közösségük tagja, 1994 óta megszakítás nélkül, már a hetedik ciklusban Győr Nádorváros városrészének egyéni választókerületben megválasztott önkormányzati képviselője.

Emellett Dézsi Csaba Andrásnak vezetői tapasztalata is van, osztályvezető főorvos a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház kardiológiai osztályán – tette hozzá.

Simon Róbert Balázs hozzátette: jelöltjük személye garancia lehet arra, hogy a 2006-ban elkezdett városépítő munka a következő években is folytatódjon. Szerinte az október 13-án megválasztott győri önkormányzati testületet – 16 választókerületből 15-ben a Fidesz-KDNP jelöltje győzött – csak egy Fidesz-KDNP-s polgármester vezetheti eredményesen.

Az országgyűlési képviselő bejelentette azt is: szombaton mintegy négyszáz aktivistával kezdik meg a támogatói aláírásgyűjtéseket.

Kara Ákos (Fidesz) országgyűlési képviselő kiemelte: a fejlesztéseknek folytatódniuk kell Győrben, ezért olyan embert jelöltek polgármesternek, aki folytatni tudja az eredményes fejlesztő munkát. Dézsi Csaba Andrást olyan embernek tartja – mondta –, aki képes valamennyi városrészt képviselni, és az elmúlt időszak vitáit, városi konfliktusait le tudja zárni, hogy újra a város fejlesztését állítsa a középpontba.

Dézsi Csaba András hangsúlyozta:

polgármesterként nyitott városházát képzel el, ahol együtt gondolkodva a győri polgárokkal, civil és szakmai szervezetekkel, valamint a különböző korosztályokat képviselő egyesületekkel újfajta stílust meghonosítva fejlesztik a várost.

A polgármesterjelölt úgy fogalmazott: "szívügyem Győr", hozzátéve, a szívcentrum létrehozásakor egyszer már össze tudta fogni a győrieket egy közös cél érdekében. Most pedig azt szeretné, hogy ez az összefogás politikai, városvezetői és városépítői szinten is megmutatkozhasson – mondta. Az is célja, hogy az összes győri városrészben új fejlesztések kezdődjenek.

Terveiről szólva elmondta azt is: tovább erősítené az önkormányzat és a megyei kórház kapcsolatát, továbbfejlesztené a sürgősségi és az alapellátás, valamint a szociális ellátások színvonalát, megújítaná a város közösségi közlekedését, valamint zöldebbé tenné Győrt.

Az előző városvezetés komoly városfejlesztő munkát végzett, ezt folytatni kell, és nem engedhető meg, hogy csatatérré váljon a város

- jelentette ki. Hozzátette: ehhez kéri mindenki támogatását, akinek hozzá hasonlóan "szívügye Győr".

Győrben január 26-án tartanak időközi polgármester-választást, mert a város október 13-án megválasztott polgármestere, Borkai Zsolt (Fidesz-KDNP) megbízatása november 8-án lemondással megszűnt.

Forrás: MTI

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Én csak a fodrászának szeretném elkérni a címét...
https://uploads.disquscdn.com/images/2b36ee89...
https://uploads.disquscdn.com/images/cd8f0981...
A Napi.hu cikke szerint Borkai kiszemelt utódja, Dézsi Csaba - civilben kardiológus, hobbiból meseíró - a Borkai-botrányba is belekeveredett győri üzletemberrel, a bukott polgármestert saját magángépén gyakran röptető Somogyi Jánossal közösen tervez piacra dobni egy konyhai mérleget.
https://uploads.disquscdn.com/images/203557bc...
A kiválasztásának kulcsszava, a narancs. Ha kiválasztják és megválasztják, akkor majd kézrátétellel is gyógyítani fog,... a városi kasszát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Pegero: "A csillagokat lehozták, az összes tüzet ellopták
Rettenetes sötét, sötét van
Elfáradt a napsugár, szegény szentjánosbogár
Rettenetes sötét, sötét van
Te vagy a fény az éjszakában, gyere dolgozz a lámpagyárban"
P. Mobil - Lámpagyár
https://www.youtube.com/watch?v=EjTyKtOpHYs&f...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. January 25., 09:03
Felhős, hideg idő lesz
Itthon - 2020. January 24., 21:48
Rákkeltő orosz kekszet hívott vissza a Nébih