Magára hagytak egy magatehetetlen férfit Kenderes egyik utcáján, miközben a hőmérséklet fagypont körül volt. A nyomozók két férfit gondatlanságból elkövetett emberöléssel és egy nőt segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítana – írja a Police.hu.

Bejelentés érkezett a rendőrségre még 2019. december 4-én reggel, miszerint Kenderesen a közterületen egy férfi holttestet találtak – olvasható a Police.hu oldalon. Az elsődleges adatok és információk alapján bűncselekmény gyanúja nem merült fel. A tapasztalt nyomozók azonban rövid időn belül olyan bizonyítékok birtokába jutottak, amelyek felvetették a gyanút, hogy

bűncselekmény történt.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 60 éves férfi 2019. december 3-án az esti órákban egy kenderesi sörözőben tartózkodott.

Zárórakor két másik vendég kikísérte az utcára a magatehetetlen idős férfit, majd a járdán lefektették, és távoztak.

A pultos zárást követően látta a földön fekvő helyi lakost, mégis segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

A magára hagyott férfi másnap reggelre a fagypont körüli időjárási viszonyok között életét vesztette. Az orvosszakértői vélemény alapján

halálát kihűlés okozta.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a két férfi ellen emberölés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, míg a nő ellen segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

Forrás: Index

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@luiz: Azok. Majd vasárnap gyónni mennek azzal el is intézik a dolgot.
CsipkeRózsa
@Shikari: Mert nem a "köcsög libsik" voltak a kocsmában.
CsipkeRózsa
@Shikari: Most már az italozókat kedveled, eddig mintha más lett volna a véleményed róluk.
CsipkeRózsa
@Shikari: Aki nem iszik, de a "barátai" a járdára fektetik, ő is megfagy.
division
@CsipkeRózsa: Lényegében halálra itta magát, mert attól hogy kint hideg van, még haza tud menni bárki. Arról meg egyáltalán nincsen szó hogy akik kikísérték a barátai lettek volna. Sokkal valószínűbb, hogy csak két vendég volt, akik szintén távoztak. Mit kellett volna csinálniuk? Hazavinni? Ha még járni sem tudott valószínűleg beszélni is képtelen lett volna. Hideg van, ilyenkor az alkohol még veszélyesebb eleve.
picike1
csak ezt tudjátok meg se lepődök majnok bolygóján

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.