A 444 vette észre, hogy Bíró Márk fideszes képviselő 2010 óta egyetlen egyszer sem szólalt fel a magyar Országgyűlésben, bár a havi 1,1 milliós fizetését természetesen felveszi. Sőt! Egyike volt azoknak, akik október elején, a parlamenti szezonnyitón elvették Hadházy Ákos tábláit. Bíró ötvenezer forintos büntetést kapott társaival együtt, mert „bár az ülésterem rendje csak a képviselők fellépésének köszönhetően állhatott helyre, magatartásuk – mint képviselőtársuk provokatív magatartásával szembeni véleményük kifejezése – sem felelt meg a házszabályi rendelkezések előírásainak.”Bíró Márk az Indexnek egyszer, 2016-ban - mikor véletlenül megszólalt - azt mondta, hogy szerinte a munkát nem a felszólalásokban mérik a parlamentben.„Sok ellenzéki van, akik folyamatosan beszélnek, de még egy törvényjavaslatukat sem fogadták el. Nekem már elfogadtak egyet, pedig meg sem szólaltam. Úgy is mondhatnám, hogy sok beszédnek sok az alja”.

Forrás: zsurpubi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Őszintén szólva nehezemre esne néha csendben maradni, de ennyi pénzért megpróbálnám!
Sőt, még az idő nagy részében a helyemen is ülnék! Pasziánszozni ott is lehet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@csak úgy...: Akkor lehet a legfélelmetesebb, amikor a kis bari csengőjével rákezd a kaputelefonnál... ::) Ilyeneket írt baszki, hogy szemléltesse "csrrrr csrrrr". Hülye azt hittem lefordulok a székről...:)
SystemError
@Shikari: Nézd ez a szám tükrözi az éves munkádat úgy stílusban, ahogy felépítésben:
www.youtube.com/watch?v=Ns4DRDHVZx4
verőce21
Én "ülnék" ennyiért a Parlamentben. Annyi jó hely van ott, fűtenek, hűtenek, nyugodtan végezhetők a saját ügyek...Meg aztán meg kell becsülni minden aprópénzt is...:)
csak úgy....
@verőce21: ott már ücsörög egy csomó fölösleges hazudós...,pont te köllené oda,tutajos.
csak úgy....
@verőce21: @Shikari: -kollégák ,hogy ez engem miért nem lep meg? :)
verőce21
@csak úgy...: Boldog Karácsonyt neked is, kolléga!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.