Az önkormányzatotot azért ítélték el és kötelezték kártérítésre, mert etnikai alapon elkülönítették a gyerekeket az iskolában.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Gyöngyöspata gazdálkodja ki a költségvetéséből, és köszönje meg az okot előidéző politikustársának.

Orbánék tolvajlásai miatti büntetéseket az egész ország fizeti az EU felé, amit mi is köszönünk.
CsipkeRózsa
A Soros hálózat nem dobált pénzt a roma családok közé. Az a baj, hogy az önkormányzat ill. a kormány se dobál nekik pénzt, azt inkább a gazdagabb Orbán-hű személyek kapják.
tudode
Ezek szerint nincsenek sokan azok akik átlátják azt, hogy kinek is köszönhető az, hogy őfőméltóságával elszaladt Soros György 10.000 dollárjával a ma már döglődő paci
.
--- Közzétették Orbán motivációs levelét, amivel a Soros-ösztöndíjra pályázott
.
444.hu/2018/03/31/kozzetettek-orban-motivacios-levelet-amivel-a-soros-osztondijra-palyazott
.
Sorosra csak amiatt lehet neheztelni, hogy ROSSZ EMBERISMERŐ amiatt, mert ki tudja hány hátrányos helyzetűn segített, és van KÖZTÜK EGY, aki tisztességből levizsgázott, mert Soros megdobta őt kaláccsal, és visszadob/bott KŐVEL!
.
Undorító!
Eladott Ország
Akkor most tegyük fel újra a kérdést – csak egyet a sok közül, ami nem függ össze semmivel, csak a csütörtökkel -, hogy a büdös picsában lehetséges az, hogy egy milliárdokkal elszámolni nem tudó köztörvényes bűnözőnek a haja szála nem görbült, miután felrobbantotta a romákat a munka világába visszavezetni hivatott hidat, ehelyett Lázár és elvtársai következetesen rasszistának nevezték azokat, akik Farkas Flórián viselt dolgainak következménynélküliségét feszegették.
És akkor nem esett még szó arról, hogy az elcsalt, bűncselekmény-gyanús 1,6 milliárd forint visszafizetése helyett, a kormány még további 1,3 milliárd speciális támogatást ítélt meg a roma önkormányzatnak. No de hiszen volt miből – maradt még a teljes 5 milliárdos keretből, muszáj azt is elkölteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.