A megkérdezettek többsége (61 százalék) betiltaná a bevándorláspárti jogvédő szervezetek tevékenységét, és mindössze 29 százalékuk helyezkedett eltérő álláspontra – derült ki a Századvég Alapítvány felméréséből, amelynek részleteit pénteken közölték.

A kormány betiltaná a civileket? A Századvég már készíti elő a terepet

A kutatás szerint az illegális migrációt ösztönző jogvédő szervezetek általános megítélése is negatív: tevékenységüket a válaszadók több mint fele (59 százalék) károsnak véli, és csupán 30 százalékuk tartja hasznosnak.

A magyar választók meghatározó többsége továbbra is kulcsfontosságúnak tartja az embercsempészet elleni küzdelmet: a megkérdezettek 70 százaléka szerint a kormánynak az eddigieknél is határozottabban kellene fellépnie az embercsempész szervezetekkel szemben, míg 26 százalékuk úgy véli, hogy a jelenlegi szintet kell fenntartani.

Azok aránya, akik enyhébb fellépést tartanának indokoltnak, 2 százalékra tehető. "Látható tehát, hogy a magyarok nem az embercsempész szervezetektől várják a migrációs krízis megoldását" – fogalmaztak.

A kutatás alapján kijelenthető továbbá, hogy össztársadalmi konszenzus figyelhető meg a tranzitzónák szükségessége kapcsán: a válaszadók 86 százaléka szerint ezek elengedhetetlenek az ország biztonsága szempontjából, és mindössze 10 százalékuk áll a megszüntetésük mellett.

"Mindezek fényében megállapítható, hogy a magyar választók nem szimpatizálnak a Soros Györgyhöz köthető NGO-k tevékenységével, amely a magyar határvédelem gyengítésére és az illegális migráció ösztönzésére irányulhat" – írták az összegzésben.

Forrás: MTI

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
@Shikari: Akkor kezdjük a fidesz és fidelitas nevű csoporttal, mert amit írtál az igaz rájuk és kikell tiltani őket mondjuk egész Európa területéről!A ruszkikhoz mehetnek nyugodtan!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@SystemError: A Finkelstein meg egyedül maradt szegény, mert a komája a G.Birnbaum "földobta a bakancsot"!
Azóta ritkul a "Sorosozás",mert a kormány fantáziatlan,és tiszavirág memoriával rendelkezik! De legalább megspó-
rolják a "szagértői" lóvét! (;-))
grincss
@kokopelli: Tudomásom szerint a Finkelstein dobta fel, de mindegy is!
Következzen Orbán!
kokopelli
@grincss:. (;-)) Bocs,de összekevertem a két bérelhető tetüt! Két ß@rkupacot nem nehéz összekeverni (;-))
kereső
Célkeresztbben L Ritók Nóra és az "Igazgyöngy Alapitvány"- amely egyáltalán nem foglalkozik illegális migráncsokkal, csak éppen halmozottan hátrányos helyzetű cigány gyermekekkel.
Kormányunk célkeresztjében nem csak a civilek vannak, hanem a közösségi terek IS!, mert egyébként mivel lehet ezt megmagyarázni?:
hirklikk.hu/kozelet/az-online-vilag-megregulazasat-akarja-a-kormany/360870
kereső
Amúgy én meg a századvéget tiltanám be, mint a kormány fake news gyárát.
Jozefina
Érdekes, hogy a századvég a korrupcióról a fideszes lopásokról, meggezdagodásukról, a képviselői fizetések emeléseirő miért nem olyan buzgón kérdezi a magyarokat??!!
Talán mert ők is lopott pénzekből élnek??!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.