Már nem jár a szabad parkolóhasználat a soproni gyermekorvosnak, ezért döntenie kellett: betegeket lát el, vagy a parkolási bérletet intézi.

Már nem jár az ingyen parkolás a soproni gyermekorvosnak, szélvédő mögé tett cetlivel üzent

Az ugytudjuk.hu szúrta ki a Facebookon megosztott fotót, amely arról árulkodik, hogy egy soproni gyerekorvos arról kapott értesítést, hogy

a továbbiakban nem parkolhat ingyenesen a városban, a feladata ellátásához szükséges parkolási összeget innentől neki kell saját zsebből állnia.

Mivel ezt túl későn közölték vele, nem tudott bérletet venni, és bár mobiltelefonjáról kifizette a parkolást,

a sok beteg miatt, nem tudott volna azzal foglalkozni, hogy új fizetéseket indítson.

A poszt alatti kommentelők felháborodottan tették szóvá, hogy ha az orvosnak nem jár az ingyen parkolás, miért jár egyes ismert, helyi vállalkozóknak.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
Kedves(?) Moderátor! Tisztázzuk már, mit is jelent a "hamarosan" mint időhatározó. Egyre inkább úgy tűnik, a "sohanapján" szinonimája lett. Tele van a ... postaládám a stricik reklámjaival. Jut eszembe, lehet hogy valamit nagyon félreértettem? Én azt hittem, ha jelentem a szerintem nem idevaló, zavaró linkeket, akkor azok majd szépecskén ki lesznek szűrve. Most viszont már arra gondolok, köszönöd szépen, hogy felhívtam a figyelmedet ezekre a nagyszerű lehetőségekre, és akkor tényleg nagyon hamarost meg is vizsgálod. Ez ugyan meglehetősen rosszindulatú feltételezés, kérlek, nyugtass meg hogy tévedtem. Kérlek.
kissé felnőttem
fideszes vezetésnek tán az orvos van útban? vagy kapzsi lett a városvezetés.pedig nappal 55,000 lakos estére mindenki hazaér AKKOR 100-110,000 EMBER LAKJA a hüség városát ez is amugy átmegy lassan Pannonhalmi városszélre? Egy Autón múlik gyermekek élete családbarátságról meg KULTURSZÖVEG? na azért...
Nyírfa
Nem tudtátok, hogy ez egy családbarát kormány? Akkor jól tudtátok.
görbetükör
Mostmár csak a mentőnek, rendőrnek és tűzoltónak kelljen parkolási dijat fizetni - és fellendül a gazdaság. :(
nevemnick
Nos, rendben van, hogy az orvosok, pláne azok akik még pluszban betegekhez is kijárnak, kapjanak ingyenes parkolójegyet a város területén.
Viszont ennek van egy másik oldala is, történetesen egy baranyai városban, az, hogy az orvosok és a dolgozók havi 1500.-Ft-ért egy 24 órában őrzött kórházi parkolóban tehetik le az autójukat, a betegek, vagy a betegeket szállító hozzátartozók pedig napi 200.-Ft-ért parkolhatnak, de mégis a kórházzal szemben lévő lakótelep parkolóját használják, ezzel az ott lakókat hozzák kellemetlen helyzetbe. Sok esetben a kórház közeli parkoló telítettsége miatt a lakók kénytelenek a lakásuktól több száz méterre parkolni, miközben a kórházi parkolók 20-30%-os kihasználtságúak...
görbetükör
@nevemnick: világos, inkább a beteg, meg az orvos menjen több száz méterre parkolni. Ők ráérnek, te meg dolgozol, igaz?
Tudod mit, legyél beteg és akkor te is közel parkolhatsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.