Kövér László a Fidesz egyik olyan politikusa, aki 1990-óta főfoglalkozású politikus, ott ül a parlamentben immár lassan három évtizede. Az egyetem befejezése után az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézeténél dolgozott.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Ezt az infantilis mentalitást 4-5 éves gyerekeknél már kezelni kezdik, hogy felnőtt korban ne okozzon szociális személyiségi eltorzulást. KL-nél elmaradt a terápia, a következmények nap mint nap láthatóak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Klubtag
Ezt az infantilis mentalitást 4-5 éves gyerekeknél már kezelni kezdik, hogy felnőtt korban ne okozzon szociális személyiségi eltorzulást. KL-nél elmaradt a terápia, a következmények nap mint nap láthatóak.
nevemnick
Laci, mi már nem hiszünk a meséidben.
Nőjél fel.
Nessy
@nevemnick: Isten ments! Az ilyen tipusú problémák a kor előrehaladtával súlyosbodnak!
görbetükör
Aszondja többek között, hogy nemét, vallását, identitáaát Istentől kapta és büszke rá.
Dicséretes.
Csakhogy más is a másságát Istentől kapta és a minimum, hogy más büszkeségét elfogadja, tisztelje.
Erre ő egyáltalán nem képes - és ezért egyszer számot kell adnia Istennek. Még akkoe is, ha régi kommcsiként nem hisz benne.
Aztán meg szenet gyűjtenek fejére mindazok, akiket megbánt, akikkel igaztalan és azok zokszó nélkül türik. Ahogy az meg vagyon irva!
nezelodo
Szegény Laca, még a Navrába is beleveszik, pedig milyen jól kijöttek gyerekként egymással a homokozóban, miközben a szüleik elrendezték a megye kulturális és politikai ügyeit egymás közt, a Papp János elvtárs szája íze szerint.
Borsodi
Ezért tart itt az ország,mert ilyenek a tökéletes emberek.Isten óvjon akkor tőlük!
SystemError
Kövér már érzi...:) Aki mindig oda dugja a picsáját, ahol a hatalom, az megérzi az aktuális segg végét.

Bizony Kövér elvtárs ezer milliárdokat raktatok bele, hogy rettegjenek az emberek és jönnön a kipcsák megmentő. Közben loptatok és kivéreztettétek az egészségügyet. A beígért migránsokkal is E1G most eléggé átbaszta O1G-t Merkel pénzéért.:))))) Pedig pont ideértek volna, mekkora show lett volna..:) A sors fintora viszont,hogy pont az egészségügyből csinálta a rettegés tárgyát a sors jobb és baloldaliak között nem válogatva. Közben pedig nem lehet mutogatni a migránsokra majd meg Sorosra sem. Gondolom az alapítványai vettek volna lélegeztőt, ha ti nem is, de hát már nincsenek. Persze már bele álltak, hogy ez csak egy influenza. Teszteket se csinálunk, nehogy koronavírus legyen majd a halottin. Azok a fránya statisztikák ugye..
Kővér viszont már tudja, mivel nagy gerinctelen átvészelő, hogy mi jön... Pont ezt a sorsszerű befejezést érdemeltétek, hogy az "elesettség", mint alapvető keresztényi érték mutasson rá, hogy kik vagytok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.